dinsdag 30 november 2010
Westerhoven: Politie arresteert man voor huiselijk geweld
De politie heeft dinsdagmorgen om 0.35 uur een 34-jarige Eindhovenaar aangehouden in een vakantiewoning in Westerhoven. De man zou eerder op de avond zijn vriendin hebben geslagen en geschopt. De gealarmeerde politie kon de man aanhouden en hij is meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek.

Veldhoven: Politie arresteert twee mannen voor inbraak garage
De politie heeft dinsdagmorgen om 2.35 uur een 19-jarige man uit Veldhoven aangehouden op de Kerkweg. Om 3.10 uur werd een 20-jarige man uit Waalre aangehouden op het Grote Kerkepad. Surveillerende agenten zagen wat eerder de twee mannen lopen op de Goorstraat. Het tweetal had een karretje met golfclubs en een fiets bij zich. Gezien het tijdstip vonden de agenten dit verdacht en zij wilden de mannen controleren. De twee gingen er bij het zien van de agenten echter rennend vandoor en lieten de fiets en het karretje achter. Na een achtervolging door de buurt konden beide mannen worden aangehouden.  In de kleding van  één van de mannen werden een mes en diverse schroevendraaiers aangetroffen. Uit onderzoek van de politie bleek dat het tweetal had ingebroken in een garage bij een woning aan de Nieuwstraat. Beide mannen zijn aangehouden en zijn voor verder onderzoek meegenomen naar het bureau.

Helmond: Politie rolt hennepkwekerij op
De politie heeft dinsdagmiddag rond 15.30 uur een hennepkwekerij opgerold in een woning aan het Overspoor. De politie had informatie dat in het huis wellicht een kwekerij aanwezig was. Na verder onderzoek werd dinsdagmiddag een inval gedaan. Daarbij werd inderdaad een in werking zijnde hennepkwekerij met 329 planten aangetroffen. Die zijn, samen met de kweekapparatuur, in beslag genomen en zullen worden vernietigd. Er was tijdens de inval niemand in de woning aanwezig.

Heeze: Vrouw gewond bij eenzijdige aanrijding
Bij een eenzijdige aanrijding op de Heezerenbosch is dinsdagmorgen rond 10.00 uur een 67-jarige vrouw uit Helmond gewond geraakt. De vrouw zat als bijrijdster in een personenwagen die vermoedelijk door de gladheid van de weg is gegleden en in de sloot terecht kwam. De vrouw is door de brandweer uit de wagen bevrijd en met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De 61-jarige bestuurder uit Helmond bleef ongedeerd.

Reusel: Politie rolt hennepkwekerij op
De politie heeft dinsdagmiddag rond 12.30 uur een hennepkwekerij opgerold in een woning in Reusel. De politie was daar al een aantal maal aan de deur geweest omdat de bewoner van het pand nog boetes open had staan. Vanmiddag ging de politie uiteindelijk met een machtiging naar binnen. Daar troffen ze naast de 31-jarige bewoner ook een hennepkwekerij op zolder met 280 plantjes. Die zijn, samen met de kweekapparatuur, in beslag genomen en zullen worden vernietigd. De bewoner is aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek.

http://www.inwonersnieuws.nl/

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers