dinsdag 23 november 2010
Jongens aangehouden na afpersing
's-Hertogenbosch - De politie heeft maandag een 14-jarige jongen uit 's-Hertogenbosch en een eveneens 14-jarige jongen uit Rosmalen in hun woningen aangehouden in verband met afpersing. De jongens bleken in de afgelopen maanden onder bedreiging van geweld tenminste enkele honderden euro's te hebben afgeperst van een 14-jarig meisje. De betrokkenen zitten allemaal op dezelfde Bossche middelbare school. De zaak kwam aan het rollen toen de ouders van het meisje ontdekten dat er geld uit huis was verdwenen. De dochter vertelde vervolgens wat er aan de hand was, waarna via de schoolleiding de politie werd ingeschakeld. De twee aangehouden jongens zitten nog vast.

Onbekenden veroorzaken aanrijding met gestolen auto
Boxtel - Nog onbekende en voorvluchtige autodieven hebben in de nacht van maandag op dinsdag rond 00.30 uur met een gestolen auto een aanrijding veroorzaakt op het Breukelsplein. De, vermoedelijk twee, inzittenden zijn er daarna te voet vandoor gegaan richting de Prins Bernhardstraat. De auto werd eerder die avond gestolen vanuit de Corpers. De dieven reden met de auto tegen een andere personenauto aan, die daardoor weer tegen een derde auto werd geduwd. Hierdoor ontstond flinke schade. Eventuele getuigen worden opgeroepen zich te melden bij de politie via 0900-8844 of eventueel anoniem via 0800-7000.

Vrachtwagenbestuurder rijdt achterop rij auto's
Veghel - Dinsdagmorgen ontstond flinke schade aan een aantal voertuigen, nadat een 34-jarige Duitse chauffeur met zijn vrachtwagen op de N279 achterop een rij auto's reed. De drie auto's stonden voor het rode verkeerslicht te wachten. De vrachtwagenchauffeur zag kennelijk te laat dat de wagens voor hem stilstonden en kon niet meer op tijd remmen. Een 41-jarige bestuurder uit Helmond werd na de aanrijding met nekletsel naar een ziekenhuis vervoerd. Twee personenauto's werden weg getakeld omdat ze niet meer konden rijden.

Rijbewijs kwijt na snelheidsovertreding
's-Hertogenbosch - Een 44-jarige automobilist uit 's-Hertogenbosch is dinsdagochtend zijn rijbewijs kwijt geraakt in verband met een gepleegde snelheidsovertreding. Bij een controle werd hij gepakt toen hij met een snelheid van 113 km/uur, in plaats van de toegestane 50 km/uur, over de Hambakenweg reed.

Lichtgewonde bij aanrijding
Drunen - Een 17-jarig meisje uit Drunen is dinsdagochtend lichtgewond geraakt nadat ze met haar fiets op de Kastanjelaan was aangereden door een 44-jarige automobilist, eveneens afkomstig uit Drunen. De automobilist keerde zijn voertuig op de weg en zag de fietser over het hoofd. Het meisje kwam ten val en bezeerde haar pols. Ze heeft zich onder doktersbehandeling gesteld. 

http://www.inwonersnieuws.nl/

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers