zaterdag 20 november 2010
Aangehouden voor dealen harddrugs
Vlijmen - De politie heeft vrijdagmiddag bij een onderzoek een 69-jarige Vlijmense aangehouden. De politie verdenkt haar van het dealen in vermoedelijk cocaïne vanuit haar woning aan de Ekelaarlaan in Vlijmen . Bij huiszoeking trof de politie zo'n twintig zakjes harddrugs aan. De vrouw is inverzekeringgesteld voor verder onderzoek en de drugs zijn inbeslaggenomen. Een 30-jarige Bosschenaar en een 47-jarige inwoner van Wijk en Aalburg werden aangehouden als kopers van harddrugs. Zij zijn vrijdagavond na verhoor weer in vrijheid gesteld.

Auto-inbrekers aangehouden
Veghel - De politie heeft samen met een auto-eigenaar vrijdagavond twee inwoners van Schaijk, 17 en 18 jaar oud, aangehouden. De eigenaar van de auto betrapte twee inbrekers in zijn auto die geparkeerd stond aan de Moerven in Veghel. Hij zette direct de achtervolging in en belde de politie. De gewaarschuwde politie zette met meerdere eenheden de wijk af. Even later werden twee verdachten in hun auto op de Kerkstraat in Vorstenbosch aangehouden. Ze zijn voor verder onderzoek inverzekeringgesteld. In Veghel werd vrijdagavond in meerdere auto's ingebroken. De politie onderzoekt of de aangehouden verdachte hier iets mee te maken hebben gehad.

Slapen op het fietspad
Helvoirt - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 33-jarige Pool aangehouden in zijn busje op de Nieuwkuikseweg in Helvoirt. De politie had een melding gekregen dat er al een half uur lang een busje stilstond op het fietspad. Bij controle bleek het busje van de verdachte te zijn. Hij lag te slapen in het busje op het fietspad. Toen agenten de man wakker maakten, weigerde hij zijn legitimatiebewijs te laten zien en beledigde de agenten. De man leek ook onder invloed te zijn. Hij is ingesloten ter ontnuchtering en kan zaterdag met een proces-verbaal voor parkeren op het fietspad, niet tonen id-bewijs en belediging naar huis.

Weekendje weg
's-Hertogenbosch - In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie een 19-jarige inwoner van Rosmalen aangehouden. Hij werd uit een horecagelegenheid gezet, toen agenten hem aantroffen. Even daarna meldde zich een 20-jarige inwoner van Maastricht. Deze gaf aan mishandeld te zijn in de horecagelegenheid door de verdachte. Daarop hield de politie hem aan. De verdachte komt in aanmerking voor het 'weekendje weg'.

Niet voldoen aan bevel of vordering
Uden - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag drie mannen uit Uden, 22, 22 en 44 jaar oud aangehouden op de Sint Janstraat in Uden. De drie werd de toegang tot een horecagelegenheid geweigerd. Zij waren het hier echter niet mee eens. De aanwezig politieagenten gaven aan dat zij beter weg konden gaan. Ze weigerden dit echter. Na meerdere malen vorderen bleven zij weigeren weg te gaan. Daarop werden zij aangehouden. Bij de aanhouding verzette één van de 22-jarige verdachte zich hevig. Agenten zaten met deze verdachte op de grond om hem de handboeien om te kunnen doen. De andere 22-jarige verdachte wilde één van de agenten die bezig waren met de aanhouding, schoppen. Daarop werd politiehond Tyson ingezet. Hij greep de verdachte in zijn been om te voorkomen dat de agent geschopt zou worden. Daarop staakten beide verdachten hun verzet. Ze zijn voor verder onderzoek ingesloten. De verdachte die gebeten is door de politiehond is op het bureau behandeld aan zijn verwonding.

Aangehouden voor mishandeling
Oss -De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 18-jarige inwoner van Berghem en een 17-jarige inwoner van Oss aangehouden op de Eikenboomgaard in Oss. De twee zouden een discussie hebben gehad met een 24-jarige man uit Amsterdam. Toen ze elkaar even later op de Eikenboomgaard weer tegen kwamen, werd de Amsterdammer meerdere malen op zijn gezicht geslagen. Beide verdachten zijn meegenomen naar het politiebureau. Al daar bleek onduidelijkheid over de rol van de 17-jarige verdachte. Hij verklaarde niet geslagen te hebben. Hij is na verhoor overgedragen aan zijn ouders. De andere verdachte is ingesloten.

Steekincident na ruzie
Drunen - In een zaaltje aan de Willem Oranjelaan in Drunen heeft de politie in de nacht van vrijdag op zaterdag een 55-jarige inwoner van Rijswijk (NB) aangehouden. De politie kwam ter plaatse n.a.v. een melding van een steekpartij. Vermoedelijk is er ruzie ontstaan tussen een 47-jarige inwoner van Heusden en de verdachte. Daarbij zou de Heusdenaar gestoken zijn. De inwoner van Heusden liep een snijwond in arm en been op en is overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling. Ook de verdachte bleek een snijwond aan zijn hand te hebben. Hij is hiervoor behandeld in het ziekenhuis en daarna inverzekeringgesteld. De politie onderzoekt de steekpartij en de aanleiding daarvoor.

Aangehouden op gestolen fiets
's-Hertogenbosch - De politie heeft vrijdagmiddag een 19-jarige Bosschenaar aangehouden. Agenten zagen de man fietsen op de Zaanstraat. Er zat geen sleutel op het fietsslot. Bij controle bleek de fiets als gestolen gesignaleerd te staan. Hij bleek op 18 september gestolen te zijn vanaf het Moleneindplein in Vught. De fiets wordt teruggegeven aan de eigenaar en de verdachte krijgt een proces-verbaal.

Verzet bij aanhouding
Boxmeer - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 18-jarige en een 20-jarige inwoner van Gennep aangehouden op de Steenstraat in Boxmeer De twee gedroegen zich vervelend bij een horecagelegenheid aan de Steenstraat. De politie vorderde de jongen weg te gaan. Ze bleven echter vervelend hangen bij de rotonde op de Steenstraat. Nadat zij meerdere malen gevorderd waren weg te gaan en dit weigerde, zijn ze aangehouden. Ze verzette zich hierbij flink. Ze zijn overgebracht naar het politiebureau en zaterdagochtend met een proces-verbaal naar huis gestuurd.

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers