maandag 22 november 2010
Eindhoven: Politie pakt agressieve man op in supermarkt
De politie heeft zondagmiddag rond 16.20 uur een 39-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden in een supermarkt aan de Gemmastraat. De man reageerde agressief naar een medewerker, waarna de bedrijfsleider hem de winkel uit wilde zetten. De man werd vervolgens nog agressiever. Hij zou bedreigingen hebben geuit en trapte de 24-jarige bedrijfsleider tegen zijn been. Gewaarschuwde agenten konden de man in de winkel overnemen van het personeel en hij werd daar vervolgens aangehouden. Hij is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Eindhoven: Politie houdt man aan voor bedreiging
De politie heeft zaterdagavond rond 21.20 uur een 26-jarige man uit Eindhoven aangehouden op het hoofdbureau aan de Mathildelaan. De man kwam zich hier op verzoek van de politie melden, in verband met een conflict wat eerder op de dag gaande was in en bij een supermarkt in Winkel Centrum Woensel. In de supermarkt zou een 24-jarige vrouw uit Eindhoven met de man en zijn vriendin een conflict hebben gehad. Hierbij zou de man de vrouw tevens hebben bedreigd. Kort daarna liep zij met haar kinderwagen buiten de supermarkt, toen de man in zijn auto met hoge snelheid op de vrouw zou zijn afgereden. Hij remde hard, en kwam vlak voor haar tot stilstand. Hierdoor voelde zij zich ernstig bedreigd en deed hiervan aangifte. De man werd op het hoofdbureau aangehouden en is ingesloten voor verder onderzoek.

Eindhoven: Politie houdt twee verdachten aan voor bedrijfsinbraak
De politie heeft zaterdagavond rond 23.25 uur op de Frankrijkstraat een 25-jarige man uit Rijen en een man waarvan de gegevens nog onbekend zijn, aangehouden. Kort daarvoor kreeg de politie de melding van een verdachte situatie op een bedrijventerrein. Gewaarschuwde agenten troffen op het terrein de twee mannen aan. Ze zijn beiden aangehouden op verdenking van inbraak en meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek. De auto waarin ze reden is tevens door de politie in beslag genomen voor nader onderzoek.

Best: Politie houdt twee personen aan voor openlijke geweldpleging
De politie heeft zondagmiddag rond 16.15 uur een 30-jarige man en zijn partner, een 28-jarige vrouw (beiden uit Best), aangehouden voor de woning van zijn 29-jarige ex-partner. Hier was een conflict ontstaan waarbij het tweetal tegen de voordeur zou trappen en tegen het raam zou slaan. Daarnaast zouden zij beiden de ex-partner hebben bedreigd. Gewaarschuwde agenten hebben de twee daar voor de woning aangehouden. Agenten hebben vervolgens onderzoek gedaan de woning van de man. Hier werd een luchtdrukpistool aangetroffen. Dit is door de politie in beslag genomen. Het tweetal is inmiddels in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Valkenswaard: Politie houdt man aan met gestolen fiets
De politie heeft zondagavond rond 19.55 op de Eindhovenseweg een 33-jarige man uit Valkenswaard aangehouden. Surveillerende agenten zagen de man daar fietsen zonder verlichting en wilden hem hiervoor bekeuren. Nadat de man gestopt was, zagen de agenten dat er geen fietssleutel in het slot aanwezig was. De man werd daar aangehouden voor mogelijk fietsdiefstal en/of heling. De fiets is door de politie in beslag genomen. De man is meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek.

Veldhoven: Skater gewond na botsing met auto
Op de Middelberg is zondagmiddag rond 15.20 uur een 11-jarige jongen uit Veldhoven gewond geraakt. De jongen was daar op het troittoir aan het skaten en raakte uit balans. Hierdoor reed hij op zijn skateboard tussen geparkeerde auto's door en werd vervolgens geraakt door een auto. De 20-jarige automobilist uit Veldhoven kon hem niet meer ontwijken. De jongen is met een schouderfractuur en hoofdklachten naar het ziekenhuis overgebracht.


0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers