woensdag 17 november 2010
Vrouw met harddrugs aangehouden
Nistelrode - De politie heeft dinsdagmiddag rond 15.45 uur een 25-jarige Bossche aangehouden op de A50. De vrouw reed slingerend over de weg en kreeg een stopteken van agenten. Uit een blaastest bleek dat ze niet gedronken had. In haar tas werd 160 gram speed gevonden. De vrouw werd aangehouden en inverzekering gesteld. Er is bloed bij haar afgenomen omdat ze mogelijk onder invloed van drugs achter het stuur heeft gezeten. Het bloed wordt naar het NFI gestuurd voor onderzoek.

Dronken man aangehouden
's-Hertogenbosch - De politie heeft dinsdagavond rond 18.30 uur een 21-jarige man uit Helvoirt aangehouden op het Stationsplein. De man was erg dronken en viel mensen lastig. Medewerkers van stadstoezicht spraken hem aan, en daar reageerde de man agressief op. Agenten hielden de verdachte aan voor openbare dronkenschap. Hij werd ingesloten en woensdagmorgen heengezonden met een proces-verbaal.

Gewonden bij aanrijding op kruising
Veghel - Een 23-jarige automobiliste uit Veghel en een 44-jarige automobilist uit Veghel zijn dinsdagavond rond 19.00 uur gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising Rembrandtlaan/Erpseweg. De vrouw reed in de richting van Uden en de man in de richting van Vorstenbosch. Op de kruising ontstond door nog onbekende oorzaak een aanrijding tussen de voertuigen. Beide bestuurders zijn ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De toedracht van de aanrijding wordt nog onderzocht.

Aanhouding voor doorrijden na aanrijding
Schijndel - De politie heeft dinsdagavond rond 21.00 uur een 18-jarige man uit Schijndel aangehouden op de Keur. Kort daarvoor ontstond een aanrijding op de kruising Oetelaarsestraat. Een 29-jarige automobilist reed op de kruising toen hij vanuit de Borne een bestelbus met hoge snelheid aan zag komen rijden. De bestuurder remde, maar kon een aanrijding niet meer voorkomen. Niemand raakte gewond. Na de botsing reed de bestelbus achteruit en reed vervolgens door. Agenten gingen op zoek naar het voertuig en zagen het busje, met schade, staan op de Keur. Een 18-jarige man uit Schijndel bekende gereden te hebben. Hij had geen rijbewijs. De man werd aangehouden. Omdat hij toegaf drugs te hebben gebruikt werd bloed van hem afgenomen. Dat wordt naar het NFI gestuurd voor onderzoek.

Man gewond na aanrijding tegen boom
Boxtel - Een 57-jarige man uit Boxtel is dinsdagavond rond 21.30 uur gewond geraakt na een aanrijding op de Esschebaan. De automobilist reed in de richting van Boxtel toen hij de macht over het stuur verloor en tegen een boom reed. Een omstander hoorde een knal en ging kijken wat er aan de hand was. Hij zag de man in zijn auto zitten, aarzelde geen moment en trok het slachtoffer uit het voertuig. Vervolgens vloog de auto in brand. De man uit Boxtel had een hoofdwond en beenletsel. De bestuurder bleek gedronken te hebben, hij werd aangehouden en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. Daar is bloed van hem afgenomen, dat wordt naar het NFI gestuurd voor onderzoek. Verkeersspecialisten van de politie hebben onderzoek gedaan op de plek van de aanrijding.

Dronken automobiliste aangehouden
's-Hertogenbosch - De politie heeft woensdagmorgen rond 00.10 uur een 48-jarige Bossche aangehouden in de Burg Godschalxstraat. Agenten zagen de automobiliste rijden op de Maaspoortweg. Ze viel op omdat ze ondanks de dichte mist met hoge snelheid reed. De vrouw kreeg een stopteken dat ze aanvankelijk negeerde. Ze reed met een snelheid van ongeveer 100 km/uur door de stad. Op de Burg Godschalxstraat stopte de Bossche. Uit een blaastest bleek dat ze gedronken had. Hierop werd de vrouw aangehouden. In het politiebureau weigerde de vrouw mee te werken aan de ademanalyse. Dit geldt als een misdrijf. Haar rijbewijs werd hierdoor ingevorderd. De Bossche is ter ontnuchtering ingesloten.

Mannen met inbrekersgereedschap aangehouden
Oss - De politie heeft woensdagmorgen rond 04.00 uur twee Rotterdammers (25 en 48 jaar) aangehouden in de Gerrit van der Veenstraat. Surveillerende agenten zagen de mannen lopen. Ze waren helemaal in het donker gekleed. Ze werden gecontroleerd en bleken inbrekersgereedschap op zak te hebben. Hierop werd het duo aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek.

Zakkenroller aangehouden
's-Hertogenbosch - De politie heeft woensdagmiddag rond 13.30 uur een 36-jarige Bosschenaar aangehouden op het Hinthamereinde. De man wordt verdacht van zakkenrollen. Op donderdagmorgen 9 september j.l werd een 64-jarige Bossche beroofd van haar portemonnee. Dat gebeurde op de Van Broeckhovenlaan. De vrouw had in de gaten dat haar portemonnee uit haar tas werd gehaald. Achter haar stond een man. Hij liep weg, maar de vrouw ging achter hem aan en eiste haar portemonnee terug. Ze kreeg het terug, maar het geld bleek eruit te zijn. De Bossche eiste ook het geld terug. Dat deed de dader, waarna hij zijn verontschuldigingen aanbood en ervandoor ging. De politie startte een onderzoek dat wees in de richting van de ambtshalve bekende 36-jarige Bosschenaar. Agenten zagen hem woensdagmiddag lopen en hielden hem aan. Hij is ingesloten voor verder onderzoek.

Aanhouding voor diefstal koper
's-Hertogenbosch - De politie heeft woensdagmiddag rond 13.30 uur een 19-jarige man uit Rosmalen aangehouden. Agenten zagen de man fietsen. Hij had twee koperen bliksemafleiders vast. Ze gaven de fietser een stopteken en vroegen naar de herkomst van het koper. De man had geen duidelijke verklaring over de herkomst en bekende al snel dat hij de bliksemafleiders gestolen had. Hij werd aangehouden en ingesloten. De politie onderzoekt waar het koper gestolen is.

http://www.inwonersnieuws.nl/

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers