zaterdag 27 november 2010
Getuigen gezocht betasten vrouw
Cuijk - De politie wil graag in contact komen met mensen die woensdag 24 november jl. tussen 21.30 uur en 22.30 uur op of in de omgeving zijn geweest van de parkeerplaats gelegen tussen de straten Zwaanstraat, Wilhelminastraat en Smidstraat nabij het arbeidsbureau en de ING bank. Op ongeveer dat tijdstip is daar een jonge vrouw betast door één of meer inzittenden van een auto. De politie wil uiteraard graag weten wie dit gedaan en zoekt getuigen die iets gezien hebben of die weten welke auto's daar hebben gestaan of gereden op het moment van de aanranding. Getuigen kunnen zich melden aan het politiebureau in Cuijk of via 0900-8844 vragen naar de recherche in Cuijk.

Twee mannen aangehouden op gestolen scooter
's-Hertogenbosch - De politie heeft vrijdagavond omstreeks half negen op de Maaspoortweg twee jongens, 15 en 16 jaar uit 's-Hertogenbosch, aangehouden omdat ze op een vermoedelijk gestolen bromfiets reden. De bromfiets was betrokken bij een aanrijding met een busje. De bestuurder van het busje, 51 jaar uit 's-Hertogenbosch, kon na de aanrijding voorkomen dat de jongens er van door gingen en sprak een voorbijrijdende politieauto aan. De bromfiets had geen kentekenplaat en het startslot was vernield. Het tweetal is naar het bureau gebracht waar de bromfiets ook is gestald. De eigenaar van de bromfiets zal achterhaald worde. Het tweetal is na verhoor heengezonden.

Twee jongens op verboden terrein
Rosmalen - Een oplettende getuige heeft vrijdagavond om half negen twee jongens van 14 en 15 jaar uit Rosmalen aangehouden op het schoolplein van een school aan de Maaslandhoeven. Op het schoolplein waren enkelen jongeren aanwezig toen het alarm van de school afging. De getuige pakte twee van de jongens op terwijl de rest er van door ging. Toen de politie arriveerde bleek er geen schade aan de school te zitten maar waren de jongens wel op verboden terrein wat duidelijk aangegeven staat. Ze zijn meegenomen naar het bureau en later op de avond na verhoor aan hun ouders overgedragen.

Twee aanhoudingen na problemen
Drunen - Omdat er vrijdagavond om tien uur problemen waren voor de deur van een horecagelegenheid aan de Grotestraat werd de politie gealarmeerd. Bleek dat een groep van zes personen de toegang geweigerd was en men pikte dat niet. Om de rust terug te krijgen werd het groepje gevorderd weg te gaan. Een van de mannen in het groepje, 23 jaar uit Waalwijk, deed dat niet en werd aangehouden. Een ander man, 22 jaar uit Waalwijk, vond het nodig om de portier met de dood te bedreigen en werd ook direct aangehouden. De beveiligingsmedewerkers van de gelegenheid hadden de politie perfect bijgestaan tijdens de aanhoudingen. De 22-jarige Waalwijker bleek een mes in zijn zak te hebben en enkele zakjes drugs. Het tweetal is voor de nacht ingesloten aan het bureau.

Lastige mannen aangehouden
's-Hertogenbosch - De politie heeft zaterdagmorgenvroeg in de Visstraat vier mannen aangehouden omdat ze de politie belemmerden bij een andere aanhouding. De speciale horeca-agenten waren om vier uur bezig met de aanhouding van een 23-jarige Amsterdammer. Deze man had een agent met de dood bedreigd. Omdat het druk was in de Visstraat hielpen meerder agenten met deze aanhouding om de ruimte af te schermen. Op dat moment bemoeiden twee mannen zich met deze aanhouding, beiden 23 jaar, één uit 's-Hertogenbosch en één uit Amsterdam. De mannen begonnen te vechten met de agenten waarbij door de politie pepperspray gebruikt is en een diensthond is ingezet die de Amsterdammer in zijn been heeft gebeten. Een andere man, 21 jaar uit Heerewaarden, bemoeide zich ook weer met de aanhoudingen, ook hij werd door de diensthond gebeten. Op het moment dat hij een agent in zijn gezicht sloeg werd ook hij aangehouden. Een 18-jarige inwoner uit Heerewaarden werd ook nog aangehouden omdat hij zich niet verwijderde toen de agenten dat vorderden.

Eenzijdig ongeval met letsel
Veghel - Vrijdagavond net voor twaalf uur heeft er op de Langedonk een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Daarbij is een 27-jarige man uit Veghel gewond geraakt. Vermoedelijk door de gladheid verloor hij de macht over het stuur en klapte met de rechterzijde tegen een boom  aan. De bestuurder belandde door de klap op de bijrijderstoel en raakte gewond. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

http://www.inwonersnieuws.nl/

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers