woensdag 24 november 2010
Verkeerscontrole Oss-Zuid
Oss - Medewerkers van de politie hebben woensdagochtend in Oss-Zuid op verschillende plaatsen verkeerscontroles gehouden. In het kader van de landelijke campagne 'Val op' lag de nadruk op fietsverlichting, maar er was ook aandacht voor rood licht en snelheid. Er werd gecontroleerd op de Nieuwe Hescheweg (de zgn. 'fietsstraat'), de kruising van de Nieuwe Hescheweg met de Julianasingel en de Saksenweg. Er werd totaal 21 fietsers bekeurd voor het rijden zonder verlichting en 16 personen kregen een bon omdat ze het rode verkeerslicht negeerden. Vier automobilisten reden te hard en kregen een prent.
De controlelocaties werden uitgekozen op basis van klachten vanuit de wijk over verkeersonveilige situaties/plekken. Er zullen in de komende tijd meer van dergelijke controles plaatsvinden.

Winkeldief aangehouden
's-Hertogenbosch - Dinsdagmiddag werd bij een bouwmarkt aan de Balkweg een 56-jarige man uit Vught aangehouden in verband met diefstal. Hij probeerde een electra-artikelen weg te nemen ter waarde van € 11,00. Een beveiliger droeg hem over aan de politie. De man werd na verhoor weer in vrijheid gesteld.

Aanhouding na bedreiging ex
Uden - De politie heeft dinsdagavond rond 22.00 uur een 30-jarige Udenaar aangehouden voor bedreiging. De man had kort daarvoor zijn 28-jarige ex-vrouw bedreigd met een aardappelschilmesje. Dat gebeurde na een conflict in de woning van de vrouw. Agenten hielden de man aan, hij is ingesloten.

Man gewond bij aanrijding A59
Vlijmen - Een 26-jarige Ossenaar is woensdagmorgen rond 05.30 uur gewond geraakt bij een ongeval op de A59 bij Vlijmen. De automobilist reed op de A59 en raakte door nog onbekende oorzaak in de slip. De auto knalde vervolgens tegen de vangrail en kwam daar tot stilstand. De Ossenaar droeg geen gordel en kwam met zijn hoofd tegen de voorruit. Hij is met verwondingen aan zijn gezicht naar het ziekenhuis gebracht. De auto raakte beschadigd en is weggetakeld.

Gewonden bij aanrijding
Veghel - Een 73-jarige vrouw uit Veghel en een 16-jarige jongen uit Veghel zijn woensdagmoren rond 07.30 uur gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising Stadhuisplein/Rembrandtlaan. De vrouw fietste in de richting van het Stadhuisplein en de jongen reed op zijn brommer in de richting van de Udenseweg. Op de kruising ontstond een aanrijding waarbij ze allebei ten val kwamen. De vrouw en de jongen zijn naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling. De toedracht van de aanrijding wordt onderzocht door de politie.

Vrouw gewond bij ongeval
Helvoirt - Een 26-jarige vrouw uit Vlijmen is woensdagmiddag zwaargewond geraakt bij een ongeval op de kruising van de Nieuwkuijkseweg en de Loonsebaan. De vrouw reed op haar bromfiets richting Helvoirt en kwam op de kruising in botsing met auto die vanuit de Loonsebaan kwam. De automobilist, een 20-jarige man uit Oisterwijk, had de voor hem van rechts komende vrouw kennelijk niet gezien. De vrouw werd met zwaar hoofdletse afgevoerd naar een ziekenhuis. De politie deed ter plaatse onderzoek.

Aangehouden na winkeldiefstal
's-Hertogenbosch - Een beveiliger van een winkel aan de Pensmarkt heeft woensdagmiddag een 36-jarige Bosschenaar aangehouden in verband met diefstal van een gereedschapsetje ter waarde van €14,00. De man had dat setje in een tas gestopt en was daarmee zonder te betalen de winkel uitgelopen. Hij wordt door de politie gehoord en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. Het gereedschap bleef in de winkel achter.

http://www.inwonersnieuws.nl/

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers