dinsdag 23 november 2010
Eindhoven: Gewonde bij verkeersongeval op de A2
Maandagavond omstreeks 20.00 uur vond op de A2 binnen de gemeente Eindhoven een aanrijding plaats tussen een personenauto en een vrachtauto. De personenauto, bestuurd door een 35-jarige automobiliste uit Berlijn (Duitsland), botste tijdens een inhaalmanoeuvre achterop een vrachtauto, bestuurd door een 52-jarige truckchauffeur uit Lelystad. Hierdoor verloor zij de macht over het stuur en botste vervolgens tegen de vangrail. Door rondvliegend materiaal raakten ook twee andere auto's beschadigd. De bestuurster is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Veldhoven. De politie stelde een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval. Inmiddels in gebleken dat beide betrokkenen niet hebben gedronken. In verband met het onderzoek werd het verkeer vanaf het knooppunt Leenderheide omgeleid. Door Rijkswaterstaat moest het wegdek ter plaatse worden gerepareerd. Omstreeks 23.45 uur werd de weg weer voor het verkeer vrijgegeven.

Eindhoven: Politie houdt overlastveroorzaakster aan
De politie hield dinsdagmorgen omstreeks 3.45 uur een 58-jarige vrouw in haar woning in de Tongelresestraat aan. Kort daarvoor had de politie al met de vrouw bij haar thuis gesproken over de geluidsoverlast die zij veroorzaakte door het afspelen van luide muziek. Omwonenden die hiervan hinder ondervonden hadden de politie gebeld. De vrouw, die de agenten de huid vol schold, kreeg een waarschuwing. Bij een volgende keer zou haar geluidsapparatuur in beslag worden genomen. Niet lang hierna speelde zij wederom luide muziek af, dit tot grote ergernis van de omwonenden. Toen de politie wederom bij haar deur stond en aanbelde weigerde ze aanvankelijk open te doen. Uiteindelijk liet ze de agenten binnen maar daarbij beledigde en schold ze de agenten weer uit. Ze is daarop aangehouden. Bij haar aanhouding probeerde ze een van de agenten te slaan.  Zij is ingesloten voor verder onderzoek.

Helmond: Politie houdt man buiten heterdaad aan voor bedreigen ex
Agenten hielden maandagmiddag omstreeks 16.00 uur buiten heterdaad een 40-jarige Helmonder aan in de woning van zijn 25-jarige ex-vriendin in Helmond-Centrum. Hij zou haar afgelopen vrijdagochtend in haar woning met de dood hebben bedreigd. Hiervan deed zij aangifte. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek.

Eindhoven: Politie houdt derde verdachte aan voor openlijke geweldpleging
De politie heeft dinsdagmiddag omstreeks 11.40 uur op de Sterrenlaan buiten heterdaad een 16-jarige Eindhovenaar aangehouden. Hij is in verzekering gesteld voor verder onderzoek. De minderjarige wordt gezien als betrokkene van een openlijke geweldpleging. Hij zou tezamen met twee andere personen afgelopen vrijdagmiddag een buschauffeur hebben mishandeld (zie 1e persbericht van zaterdag 20 november Politie houdt jongen aan voor openlijke geweldpleging). Een 15-jarige verdachte uit Eindhoven kon kort na de mishandeling door een getuige worden aangehouden. Een tweede verdachte, meldde zich afgelopen zaterdag bij de politie en kon hij worden aangehouden. Het gaat om een 15-jarige jongen uit Eindhoven. De verdachten die eerder zijn aangehouden zijn inmiddels heengezonden. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt, dat door de politie wordt doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Nuenen: Politie zoekt getuigen van aanrijding op A270
De politie zoekt mogelijke getuigen van een aanrijding op de snelweg A270 ter hoogte van Nuenen rond 22.20 uur op maandagavond. Rond dat tijdstip moest een 26-jarige vrouw uit Oirschot met haar personenauto uitwijken voor een bankstel dat op de snelweg stond. Zij kwam in de vangrail terecht. Zij raakte daarbij nog een stilstaande auto waardoor schade aan beide voertuigen ontstond. Een 40-jarige Eindhovense vrouw reed met haar personenwagen achter de eerste auto en moest ook uitwijken voor het bankstel, ze botste daarbij op haar voorganger en kwam met haar auto in een sloot tot stilstand. De 26-jarige vrouw raakte niet gewond, de 40-jarige vrouw uit Eindhoven is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.
De politie wil graag weten hoe het bankstel op de snelweg terecht is gekomen en is daarom op zoek naar mensen die dat mogelijk gezien hebben of iets weten dat er mee te maken heeft. Zij kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Veldhoven: Politie houdt man aan voor huiselijk geweld
De politie heeft dinsdagmiddag om 14.45 uur een 29-jarige man uit Breda aangehouden op het politiebureau aan de Kasteel Traverse in Helmond. De man wordt ervan verdacht dat hij op 18 november de keel van zijn ex-vriendin bij een ruzie hebben dicht geknepen in haar woning in Veldhoven. De man meldde zich na uitgebreid onderzoek van de politie dinsdagmiddag zelf op het politiebureau in Helmond. Daar is hij aangehouden voor verder onderzoek.

http://www.inwonersnieuws.nl/

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers