woensdag 10 november 2010
Winkeldieven aangehouden
Veghel - De politie heeft dinsdagmiddag rond 14.30 uur een 31-jarige veelpleger uit Veghel en een 17-jarige jongen uit Veghel aangehouden op het Bolkenplein. Kort daarvoor kreeg de politie een melding dat een vest en een sjaal waren gestolen uit een warenhuis in de Hoofdstraat. Het signalement van de dader kwam overeen met de 31-jarige veelpleger. Agenten keken naar de man uit en zagen hem staan op het Bolkenplein. Hij was in gezelschap van de 17-jarige. In een tas werden de vest en sjaal aangetroffen, evenals een paar sportschoenen die ook gestolen waren. Alle goederen zijn in beslag genomen. De verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek.

Dronken stel aangehouden
's-Hertogenbosch - De politie heeft dinsdagavond rond 19.30 uur een 35-jarige Bossche en een 36-jarige Pool aangehouden op het Stationsplein. Het stel was erg dronken en zorgde voor overlast in het station door mensen lastig te vallen. Agenten hielden de man en de vrouw aan voor openbare dronkenschap. De vrouw bleek nog een openstaande celstraf van 28 dagen te hebben. Zij is ingesloten. De man is een paar uur later, na verhoor, heengezonden met een proces-verbaal.

Aanhouding voor huiselijk geweld
Oss - De politie heeft dinsdagavond rond 21.00 uur een 22-jarige man uit Oss aangehouden in het politiebureau aan de Raadhuislaan. De Ossenaar zou kort daarvoor zijn 21-jarige vriendin uit Oss hebben mishandeld. Dat gebeurde in hun woning. Na de mishandeling reed de verdachte weg op zijn scooter. Hij kwam zich melden bij de politie, en het viel agenten op dat hij naar drank rook. De Ossenaar was op de scooter naar het politiebureau gereden. Uit een blaastest bleek dat hij gedronken had. De man weigerde vervolgens mee te werken een ademanalyse. Zijn rijbewijs werd ingevorderd. De Ossenaar is inverzekering gesteld.

Drie gewonden bij aanrijding
Rosmalen - Bij een aanrijding op de Laaghemaal zijn woensdagmiddag rond 13.30 uur drie mensen gewond geraakt. Een 45-jarige automobilist uit Rosmalen reed in de richting van de Bruistensingel. Door nog onbekende oorzaak begon hij een beetje te slingeren en kwam op de weghelft voor tegemoetkomend verkeer terecht. Mogelijk is de bestuurder onwel geraakt. Hij botste tegen een tegenligger. In die auto zaten een 61-jarige man uit Rosmalen en een 48-jarige vrouw uit Rosmalen. De auto, met daarin de twee inzittenden, belandde door de aanrijding in een sloot. De man en vrouw hadden last van hun nek en borst en werden naar het ziekenhuis gebracht. De 45-jarige man uit Rosmalen had geen gordel om. Hij kwam met zijn hoofd tegen de voorruit. Hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

http://www.inwonersnieuws.nl/

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers