maandag 29 november 2010
Twee winkeldieven aangehouden
's-Hertogenbosch - Op zondagavond heeft de politie rond 21.00 uur twee Bosschenaren (31 en 33 jaar) aangehouden op het Stationsplein voor winkeldiefstal. De mannen worden er van verdacht even daarvoor een fles wijn te hebben gestolen uit een winkel op het station. Vervolgens hebben de mannen de fles kapot gegooid op het Stationsplein. Beiden konden zich niet legitimeren en zijn aangehouden.

Man aangehouden voor rijden onder invloed
Lithoijen - Op zondagavond is rond 20.00 uur een 56-jarige Ossenaar op de Weisestraat aangehouden voor rijden onder invloed. De man reed in zijn auto toen hij van de wegraakte en de sloot in reed. Hij werd door omwonenden geholpen. Agenten die aankwamen lieten de man een blaastest toen waaruit bleek dat hij teveel had gedronken. Hij kreeg een rijverbod opgelegd.

Man rijdt tegen boom
Landhorst - Op maandagochtend omstreeks 9.15 uur is op de Grote Baan (N277) een 40-jarige man uit Voorthuizen met zijn auto tegen een boom aangereden. Door nog onbekende reden verloor de man de macht over het stuur waarna hij tegen een boom tot stilstand kwam. Hij is door de brandweer uit de auto bevrijd en met onbekend letsel overgebracht per ambulance naar het ziekenhuis. De rijbaan is tijdelijk afgesloten geweest en de brandweer heeft de rijbaan schoongespoten.

Aanrijding tussen bromfiets en fietser
Veghel - Op maandagochtend omstreeks 07.45 uur vond er op de Erpseweg te Veghel een aanrijding tussen een 17-jarige bromfietser uit Veghel en een 20-jarige fietser uit Veghel plaats. De fietser wilde de Erpseweg oversteken en reed hierbij naar links. Op dat moment haalde de bromfietser de fietser in. Hierdoor kwamen beiden ten val. De bestuurder van de bromfiets werd ter observatie naar het ziekenhuis gebracht. Na controle bleek dat hij een geneusde rib had en mocht hij naar huis. De bestuurder van de fiets liep een wond aan zijn hoofd op.

Man aangehouden voor handel in verdovende middelen
Uden - Op vrijdagmiddag is in de Julianastraat een 36-jarige Udenaar aangehouden op verdenking van de handel in drugs. De politie ontving een tijd geleden informatie dat de man in het centrum van Uden zou handelen in o.a. GHB en startte een onderzoek. Dit leidde tot de aanhouding van de Udenaar afgelopen vrijdag. Bij een doorzoeking van zijn woning werden diverse hoeveelheden verdovende middelen aangetroffen. Deze zijn in beslag genomen voor nader onderzoek. Tevens werd in de woning een stroomstootwapen en pepperspray gevonden. Er was de politie Uden veel aan gelegen om deze verdachte aan te houden. Het gebruik van GHB is zeer gevaarlijk en verslavend.

Bosschenaar aangehouden voor straatroof
's-Hertogenbosch - Op maandagmiddag is rond 12.30 uur een 19-jarige Bosschenaar aangehouden op verdenking van zijn betrokkenheid bij een straatroof. Eerder op de middag werd een 49-jarige man uit Helmond op het Sint Jacobshof beroofd. Diverse omstanders zagen het gebeuren en konden de politie een duidelijk signalement doorgeven. De politie startte direct een onderzoek.

http://www.inwonersnieuws.nl/

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers