woensdag 3 november 2010
Eindhoven: Politie houdt tweede verdachte aan voor beroving tas
De politie heeft woensdagochtend rond 8.05 uur een 27-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op de Piazza. Surveillerende agenten zagen de man daar fietsen en controleerden hem. De politie was op zoek naar de man in verband met een beroving van een handtas. Op woensdagmiddag 27 oktober werd een 20-jarige vrouw op de Wouwermanstraat beroofd van haar tas. De eerste verdachte, een 39-jarige Eindhovenaar, werd kort daarna aangehouden op de Kivietstraat. (zie 1e persbericht donderdag 28 oktober 2010). De tweede verdachte is op de Piazza buiten heterdaad aangehouden. Tegen beide verdachten is een proces-verbaal opgemaakt. Dit wordt doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Oirschot/Eindhoven: Politie houdt man aan voor tanken zonder betalen
De politie heeft maandagochtend rond 8.25 uur een 35-jarige man uit Heeze aangehouden in Tilburg. De man zou kort daarvoor getankt hebben en zonder te betalen zijn weggereden bij een tankstation op de A58 ter hoogte van Oirschot. De man kon worden aangehouden in Tilburg en is naar het politiebureau in Eindhoven overgebracht. De politie onderzoekt of de man ook bij een zestal andere zaken van tanken zonder te betalen betrokken is geweest. Dit zou zijn gebeurd in de periode augustus tot november bij verschillende tankstations in en rond Eindhoven. De man wordt aanstaande vrijdag voorgeleid aan de rechter commissaris.

Helmond/Deurne: Politie houdt twee mannen aan voor woninginbraak
De politie heeft dinsdagavond rond 22.35 uur twee mannen van 22- en 24 jaar uit Helmond aangehouden op de Rijpelbaan in Helmond. Het tweetal wordt er van verdacht kort daarvoor te hebben ingebroken in een woning aan de Maassingel in Deurne. Een oplettende getuige meldde een  verdachte situatie waarbij een auto betrokken was bij de politie. Na onderzoek bleek dat er bij een woning was ingebroken. Gewaarschuwde agenten zagen de auto rijden op de Rijpelbaan en hielden de inzittenden aan. Ze zijn meegenomen naar het politiebureau en inmiddels in verzekering gesteld. De auto waarin zij reden is in beslag genomen. De politie doet nog verder onderzoek.

Valkenswaard: Politie houdt derde verdachte aan voor zware mishandeling
Woensdagmorgen omstreeks 9.00 uur heeft de politie op het bureau een 23-jarige man uit Maarheeze aangehouden. De man, een medewerker van een café op de Markt, zou betrokken zijn geweest bij een mishandeling van een 48-jarige man uit Emmeloord. De politie hield dinsdag al twee andere verdachten aan. Het gaat om de café-eigenaar en zijn vrouw (zie ook 2e persbericht van dinsdag 2 november). De verdachte is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Veldhoven: Politie houdt man aan voor huiselijk geweld
De politie heeft dinsdagavond rond 20.45 uur een 25-jarige man uit Eindhoven aangehouden bij de woning van zijn 28-jarige vriendin. De man wordt er van verdacht zijn vriendin kort daarvoor te hebben mishandeld. Gewaarschuwde agenten waren naar de woning van de vrouw gegaan. Zij was gewond aan haar gezicht en de voordeur was vernield. De man was op dat moment niet meer in de woning aanwezig, maar kwam later terug. Agenten konden de man alsnog aanhouden voor de woning. De vrouw heeft zich in het ziekenhuis laten behandelen aan haar verwonding. De man is inmiddels in verzekering gesteld voor verder onderzoek.




Reusel: Politie houdt buiten heterdaad man aan voor openlijke geweldpleging
De politie hield dinsdagochtend omstreeks 3.10 uur buiten heterdaad een 25-jarige man uit Tilburg aan. De aanhouding vond in Tilburg plaats. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij een openlijke geweldpleging op de Markt in Reusel, gepleegd op maandagavond omstreeks 23.15 uur. Twee mannen uit Reusel van 21 en 25 jaar zouden door meerdere mannen geschopt en geslagen zijn. De oudste van de twee heeft inmiddels aangifte gedaan. Een van de slachtoffers herkende een van de belagers. Aan de hand van een signalement kon de verdachte een paar uur later worden aangehouden. Hij is in verzekering gesteld voor verder onderzoek. De politie verwacht meerdere aanhoudingen.

Eindhoven: Politie pakt twee mannen op voor poging beroving en beroving fiets en gsm
De politie heeft dinsdagavond rond 23.45 uur twee mannen van 20- en 22 jaar uit Eindhoven aangehouden op de Oude Bosschebaan. Het tweetal zou kort daarvoor op de Chartreslaan geprobeerd hebben een 56-jarige man van zijn geld te beroven. Dit mislukte en de mannen zijn vervolgens met zijn tweeën op één fiets weggereden. Hiervan werd melding gedaan bij de politie. Onderweg hebben zij een 19-jarige man uit Eindhoven beroofd van zijn fiets en mobiele telefoon. Dit gebeurde op het Privaspad. Gewaarschuwde agenten zagen het tweetal, dat voldeed aan het doorgegeven signalement, staan op de Oude Bosschebaan. Daar zijn ze aangehouden. De fiets en de aangetroffen mobiele telefoon zijn in beslag genomen. Het tweetal is meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek. 

Oirschot: Man overgebracht naar ziekenhuis na aanrijding op A58
Op de A58, ter hoogte van de afslag Oirschot, is gisteravond rond 18.00 uur een 26-jarige automobilist uit Oost West en Middelbeers met zijn auto tegen de vangrail gereden. De man reed op de linker rijbaan en wilde de afslag naar Oirschot nemen. Door onbekende oorzaak ging dit mis en raakte hij de vangrail. Deze raakte door de aanrijding beschadigd, waardoor de afslag enige tijd afgesloten is geweest. Ook werd de rechter rijbaan met een rood kruis afgezet. Verschillende automobilisten bleven desondanks over de afgesloten baan rijden. De politie heeft hier 22 bekeuringen uitgeschreven. Door het incident en de werkzaamheden is de A58 daar ongeveer twee uur gestremd geweest. De automobilist is met hoofdklachten overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij ter observatie is opgenomen.

Hapert: Politie houdt man aan met drugs
De politie heeft dinsdagavond rond 21.05 uur een 29-jarige man uit Hoogeloon aangehouden op de Burgemeester van Woenseldreef. Surveillerende agenten controleerden de man daar in zijn geparkeerde auto. Hij bleek een zeven zakjes met een wit poeder, vermoedelijk speed, bij zich te hebben. Dit is door de politie in beslag genomen en wordt nog onderzocht. De man is meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek.

http://www.inwonersnieuws.nl/

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers