woensdag 24 november 2010
Eindhoven: Politie houdt verdachte overval Frederiklaan aan
Woensdagochtend rond 9.00 uur is bij zijn verblijfplaats in Eindhoven een 17-jarige jongen uit Wit-Rusland aangehouden. Hij wordt er van verdacht op dinsdag 16 november rond 18.00 uur een overval op een winkel te hebben gepleegd op de Frederiklaan. Een onbekende man kwam daar de winkel binnen en toen hij werd geholpen door de 82-jarige verkoopster sprong hij plotseling over de toonbank en ging er met geld uit de kassa vandoor. De politie deed onder andere een onderzoek in de buurt en bekeek camerabeelden. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek. 

Eindhoven: Politie zoekt getuigen van gewapende overval videotheek
De politie is op zoek naar getuigen van een gewapende overval op een videotheek aan de Ardechelaan. Dit gebeurde woensdagochtend rond 8.35 uur. Twee daders kwamen de zaak binnen en bedreigden de 31-jarige medewerker met een mes en een honkbalknuppel. Ze zijn er vervolgens met een onbekend geldbedrag en rookwaren te voet vandoor gegaan, richting de Fransebaan.

Signalement:
-       2 blanke jongens
-       tussen 18-20 jaar
-       normaal postuur
-       1,75 m groot
-       droegen beiden een zwarte bivakmuts
-       grote geblokte grijze of bruine tas (shopper)
Eén dader had een zwarte bodywarmer aan, de ander een kort zwart jack.

De politie vraagt mensen die iets gezien of gehoord hebben, zich te melden bij de politie in Woensel via 0900-8844. Informatie anoniem doorgeven, kan door te bellen naar Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Helmond: Politie houdt verdachte dealen aan
De politie heeft dinsdag rond 17.55 uur een 29-jarige Helmonder aangehouden op de 2e Haagstraat. Hij wordt er van verdacht vanuit zijn woning, elders in Helmond West, te handelen in drugs. De man is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Asten: Politie zoekt getuigen van dodelijke aanrijding fietser op N279
De politie is op zoek naar getuigen die een man op een mountainbike hebben zien fietsen op woensdagochtend rond 7.00 uur over de N279 richting Helmond. De man, een 19-jarige man uit Polen, is bij een aanrijding om het leven gekomen. De bestuurder van een bestelbus (52-jarige man uit Asten) reed over de N279 vanuit Helmond richting Asten. Door nog onbekende oorzaak, kwam hij met zijn bestelbus in botsing met de fietser. De fietser kwam daardoor ten val. Een vrachtwagen, bestuurd door een 31-jarige man uit Wemeldingen (Z), kon de fietser niet meer ontwijken. Hierdoor kwam de fietser onder de vrachtwagen terecht. De politie onderzoekt hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. De N279 is tot 10.45 uur gestremd geweest. De politie is op zoek naar een getuige die kort daarvoor heeft gemeld dat er een fietser over de N279 reed, maar geen gegevens heeft achtergelaten. Daarnaast vragen wij andere getuigen zich ook te melden op 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan op 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).


Best: Politie houdt verdachte diefstal aan
Woensdagochtend rond 7.00 uur is bij zijn woning in Best een 24-jarige man aangehouden. Hij wordt er van verdacht op zaterdag 6 november een bromfiets gestolen te hebben op de Rendierhei in Best. Hij werd herkend op camerabeelden. De man is ingesloten op het politiebureau voor verder onderzoek.

Eindhoven: Politie houdt vrouw aan voor mishandeling
Bij haar woning in Gestel is woensdag rond 12.25 uur een 41-jarige vrouw aangehouden. Zij zou eerder die dag haar 39-jarige partner in de woning hebben mishandeld. Zij greep haar bij de keel en probeerde haar in het gezicht te slaan. Toen de 39-jarige vrouw de slagen afweerde raakte zij lichtgewond aan haar hand. De 41-jarige vrouw is meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek.

Eindhoven: Meisje gewond bij kop-staart-botsing
Op woensdagochtend rond 9.00 uur is een 16-jarige meisje uit Valkenswaard gewond geraakt bij een kop-staart-botsing op de rotonde van de Boschdijk/Marconistraat richting de Kronehoefstraat. Drie personenauto's die op de rotonde reden kwamen daar in botsing met elkaar. Het ongeluk gebeurde toen een auto die vanuit de Boschdijk kwam geen voorrang verleende op de rotonde. De bestuurder van deze auto reed door. De bestuurster van de voorste auto remde daarvoor en de twee andere auto's botste achterop. Het meisje raakte daarbij gewond en werd met letsel aan haar ribben overgebracht naar het ziekenhuis.

Eindhoven: Nieuwe blog politiechef
De politiechef Gerard Goossens beschouwt in zijn nieuwe blog de hoge ambities van de nieuwe regering. Veiligheid is een kerntaak van de overheid, dat staat in de veiligheidsparagraaf. Ook wordt extra blauw beloofd, maar de vraag is wat dat voor de sterkte van het politieapparaat in Eindhoven betekent. De politiechef verwacht dat keuzes maken nog steeds hard nodig is, of zoals hij in zijn blog zegt: "We gaan een warme periode tegemoet."

hyperlink:  


Helmond: Politie houdt man aan voor huiselijk geweld
Woensdag rond 12.40 uur heeft de politie in zijn woning in Helmond Centrum een 41-jarige man aangehouden. Hij wordt verdacht van huiselijk geweld. Hij zou zijn 38-jarige vrouw eind oktober hebben mishandeld en bedreigd. Hij gooide de vrouw tegen de grond en trapte haar. Hij zou haar al vaker mishandeld hebben. De man is meegenomen naar het politiebureau en ingesloten voor verder onderzoek.

http://www.inwonersnieuws.nl/

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers