zondag 7 november 2010
Eindhoven: Politie pakt man op na openen achterklep politieauto met honden
Op de Oude Stadsgracht is zondagochtend rond 1.00 uur een 40-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man trok de achterklep van een politieauto met daarin politiehonden open. Tevens kon hij zich niet legitimeren. De man is meegenomen naar het politiebureau. Na verhoor mocht hij naar huis. Tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt, dat door de politie doorgestuurd wordt naar het Openbaar Ministerie.

Eindhoven: Politie pakt verdachte met inbrekerswerktuig op bij parkeerplaats
Op een parkeerplaats aan de Antoon Coolenlaan is zondagochtend rond 2.30 uur een 47-jarige Eindhovenaar aangehouden. Agenten zagen de man kort daarvoor in een witte geparkeerde bestelbus bezig. Toen ze de man aanspraken was deze inmiddels uit de bestelbus gestapt en stond hij bij zijn eigen auto. Bij de man werd inbrekerswerktuig aangetroffen en de bestelbus bleek onafgesloten te zijn. De bestelbus is hierop getakeld. De politie legt contact met de eigenaar van het voertuig. Het inbrekerswerktuig van de verdachte is in beslag genomen. De man is voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Helmond: Politie doet aanhouding na plakken sticker op auto en opgeven valse naam
Op de Veestraatbrug is zondagochtend rond 2.30 uur na diverse waarschuwingen een 29-jarige Astenaar opgepakt. De man had een sticker op een politieauto geplakt. De agenten zagen dit en gaven aan dat hij de sticker van het voertuig moest halen. Dit weigerde de man. Vervolgens kon hij zich niet legitimeren en gaf hij een valse naam op. De man is meegenomen naar het politiebureau. Na verhoor mocht hij naar huis. Tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt, dat door de politie doorgestuurd wordt naar het Openbaar Ministerie.

Helmond: Politie pakt man op na doorrijden na aanrijding
Op de Molenstraat is zaterdag rond 14.45 uur een 22-jarige automobilist uit Ommel aangehouden, nadat een 35-jarige vrouw uit Helmond de man had klemgereden en de politie had gewaarschuwd. De vrouw werd kort voor de aanhouding door de verdachte automobilist op de Wolfstraat aangereden. De man reed toen met zijn auto tegen het verkeer in op deze eenrichtingsstraat, botste tegen de auto van de vrouw en reed door. De vrouw stond nog met een aantal getuigen na te praten toen ze opeens de bestuurder over de Molenstraat zagen rijden, waarop de vrouw de man met haar auto heeft klemgereden. De man is voor verder onderzoek meegenomen naar het politiebureau.

Helmond: Politie houdt verdachte van huiselijk geweld aan
In zijn woning in het centrum van Helmond is zaterdag rond 11.00 uur een 50-jarige man aangehouden. Hij zou eerder die ochtend zijn 35-jarige vrouw in hun woning hebben geslagen. De verdachte is voor verder onderzoek meegenomen naar het politiebureau. Na verhoor mocht hij naar huis. Tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt, dat door de politie doorgestuurd wordt naar het Openbaar Ministerie.

Eindhoven: Politie houdt twee mannen in gestolen auto aan
Op de Vestdijk zag de politie zondagmiddag rond 14.50 uur twee mannen in een gestolen auto rijden. Het voertuig werd tot stoppen gedwongen door de politie en de 38-jarige bestuurder zonder vaste woon- of verblijfplaats en zijn 38-jarige Eindhovense bijrijder werden aangehouden. De auto bleek op 6 november in Weert te zijn gestolen. De twee verdachten zijn voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Eindhoven: Politie betrapt snelheidsduivels en vordert rijbewijs in
Op de Veldmaarschalk Montgomerylaan werd zondag even na middernacht een 27-jarige Eindhovense automobilist betrapt terwijl hij ruim 50 km/u te hard reed. Op de Veldmaarschalk Montgomerylaan mag maximaal 50 gereden worden en de man reed 102 km/u. Hij moest zijn rijbewijs inleveren bij de agenten. Tegen de automobilist wordt een proces-verbaal opgemaakt, dat door de politie doorgestuurd wordt naar het Openbaar Ministerie.

Eindhoven: Politie betrapt snelheidsduivel die rood verkeerslicht negeert
Agenten zagen zondagochtend rond 3.00 uur een 32-jarige automobilist uit Son met een snelheid van 148 km/u over de John F. Kennedylaan rijden. De man reed maar liefst 78 km/u te hard. Hij probeerde te ontkomen aan de politie door een rood verkeerslicht te negeren. De agenten dwongen de man echter om te stoppen. De bestuurder moest zijn rijbewijs inleveren. Tegen de automobilist wordt een proces-verbaal opgemaakt, dat door de politie doorgestuurd wordt naar het Openbaar Ministerie.

Eindhoven: Politie houdt verdachten van drugshandel aan
De politie hield zondagochtend in een woning Woensel Zuid een 62-jarige bewoner en een 37-jarige Eindhovenaar, die in het pand aanwezig was, aan. Tijdens een doorzoeking in de woning trof de politie ruim 400 gram heroïne, ruim 200 gram cocaïne en ruim 900 gram mCPP aan. Tevens werden in het pand diverse verpakkingsmaterialen aangetroffen. De aangetroffen spullen zijn in beslag genomen. De twee verdachten zijn voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Geldrop/Eindhoven: Politie neemt rijbewijs dronken bestuurder in na doorrijden bij botsing
De politie kreeg zaterdagavond kort voor middernacht een melding van een aanrijding waarbij de tegenpartij was doorgereden binnen. Dit zou rond 23.50 uur gebeurd zijn op de Nieuwe Erfseweg in Geldrop. De auto van een echtpaar uit Geldrop werd hierbij geraakt. Toen de vrouw de auto van de tegenpartij probeerde te stoppen reed deze gewoon door. De politie stelde een onderzoek in aan de hand van de verkregen informatie. Op de Jan Smitslaan in Eindhoven zagen agenten de verdachte even na middernacht rijden. De 25-jarige automobilist uit Geldrop werd aangehouden. Hij bleek te veel alcohol gedronken te hebben. Bij de man werd een promillage van ruim 2,00 gemeten. Hij moet zijn rijbewijs inleveren bij de politie. Tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt, dat door de politie doorgestuurd wordt naar het Openbaar Ministerie.

Helmond: Politie vordert rijbewijs automobilist in na botsing
Op de Astronautenlaan werd zondagmiddag rond 12.00 uur een 44-jarige automobilist uit Bakel aangehouden. Omstanders zagen de man tegen een geparkeerde auto botsen, waarschuwden de politie en zorgden dat de man niet weg kon komen. De man weigerde mee te werken aan een alcoholonderzoek. Zijn rijbewijs werd ingevorderd. Tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt, dat door de politie doorgestuurd wordt naar het Openbaar Ministerie.

Hoogeloon: Politie neemt rijbewijs dronken automobilist in na aanrijding
Op de Fluiter is zaterdagavond rond 23.30 uur een 39-jarige automobilist uit Duizel de controle over zijn voertuig verloren en tegen een boom gebotst. De man bleek te veel gedronken te hebben. Bij hem werd een promillage van 1,40 gemeten. De bestuurder moest zijn rijbewijs bij de politie achterlaten. Tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt, dat door de politie doorgestuurd wordt naar het Openbaar Ministerie.

http://www.inwonersnieuws.nl/

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers