maandag 1 november 2010
Helmond: Politie houdt man aan voor diefstal
De politie heeft maandagmorgen om 10.45 uur een 38-jarige Eindhovenaar aangehouden op de Kasteel Traverse. De man wordt ervan verdacht dat hij op 28 oktober een televisie heeft weggenomen uit de woning van een bekende van hem aan de Saffierstraat. Hij kon maandagmorgen aan de hand van zijn signalement worden aangehouden. De man is meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek.

Helmond: Politie pakt woninginbrekers op
De politie heeft maandagmiddag rond 13.45 uur drie Helmonders (20,22 en 30) aangehouden. Een buurtbewoner belde de politie toen hij zag dat er kort daarvoor door de drie werd ingebroken aan de voorkant van een woning op de Van der Foelartstraat. Bij het zien van de agenten, gingen de mannen er vandoor. Na een korte achtervolging konden ze aangehouden worden op de Wolfstraat en de Pastoor van Leeuwenstraat. Alle verdachten zijn ingesloten voor nader onderzoek.

Eersel: Politie houdt man aan met valse kentekenplaten
De politie heeft maandagmorgen om 7.35 uur een 28-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op de snelweg A67. De politie kreeg wat eerder een melding dat daar een man zou fietsen. Ter plaatse troffen ze de man aan, die inmiddels langs de snelweg liep tussen de afslag Eersel en de parkeerplaats Oeienbosch. De man verklaarde dat hij onderweg was naar zijn auto die op de parkeerplaats stond. De man werd daarop aangehouden en meegenomen naar het bureau. Toen agenten de wagen op de parkeerplaats gingen controleren bleek die voorzien van valse kentekenplaten. De fiets waar de man eerder mee langs de snelweg werd gezien, werd vlakbij de afslag Eersel aangetroffen. Zowel de fiets als de auto zijn in beslag genomen voor verder onderzoek. De man is in verzekering gesteld.

Nuenen: Politie houdt verdachte van huiselijk geweld aan
De politie heeft maandagmiddag rond 13.00 uur een 45-jarige man uit Breda aangehouden op het politiebureau aan de Mathildelaan. De verdachte had zich daar op verzoek van de politie gemeld. Hij wordt ervan verdacht op 27 september rond 5.00 uur zijn 48-jarige ex-vrouw en haar 18-jarige zoon bedreigd te hebben met de dood in hun woning in Nuenen. Ook zou de man beiden mishandeld hebben. Hierna is hij er vandoor gegaan. De verdachte werd gesignaleerd. Maandag meldde hij zich. De man is ingesloten.

Vier mannen aangehouden in Uden
Uden - Op zondagavond rond 22.15 uur is op de Raam een viertal mannen uit Uden, (1x 17 jaar en 3x 18 jaar) aangehouden op verdenking van rijden zonder rijbewijs en het veroorzaken van een aanrijding. De politie ontving een melding van oplettende buurtbewoners dat er een verdachte situatie aan het ontstaan was bij hen in de straat. Een buurtbewoner hoorde een harde knal bij de geparkeerde auto's en zag vervolgens een aantal mannen een auto wegduwen. De agenten zijn direct polshoogte gaan nemen en troffen de verdachten aan. Zij waren niet in het bezit van een geldig rijbewijs en zeiden geen sleutel van de betreffende auto te hebben. Aangezien de auto echter nog warm was en niemand iets kon verklaren zijn alle vier de mannen meegenomen naar het bureau voor verhoor.

Man aangehouden voor heling
Eindhoven/Boxtel - Op zondagavond is rond 19.00 op de Stratumsedijk in Eindhoven een 24-jarige man uit Boxtel aangehouden voor heling. Bij de woning van de man in Boxtel werd een tijd geleden een tiental fietsen gevonden die van diefstal afkomstig zijn. De man stond sinds die tijd gesignaleerd. Hij werd gisteravond door agenten in Eindhoven herkend en aangehouden. De man is overgebracht naar het hoofdbureau in 's-Hertogenbosch en ingesloten voor verhoor.

Man en vrouw aangehouden wegens bezit softdrugs
Sint-Oedenrode - Op zondagavond omstreeks 19.45 uur heeft de politie in een woning een 30-jarige man en 25-jarige vrouw uit Sint-Oedenrode aangehouden wegens bezit drugs. De politie ontving een huiselijk geweld melding vanuit de woning. De man en vrouw hadden ruzie en hierbij zou geslagen zijn. Toen de agenten aankwamen was de ruzie gesust en was er niemand zichtbaar verwond. Echter werd er in de woning wel een hoeveelheid gedroogde henneptoppen gevonden. De man en vrouw zijn hiervoor aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor. De gedroogde hennep is in beslag genomen.

Veelpleger steelt geld uit kapel
's-Hertogenbosch - Op zondagavond rond 18.30 uur is er op de begraafplaats Orthen een 38-jarige Bosschenaar aangehouden voor diefstal. De man, een veelpleger, heeft even daarvoor in het kapel geld gestolen. Hij heeft dit vermoedelijk de laatste weken vaker gedaan. De verdachte ging het kapel binnen en opende daar de lade van het offerblok en nam daar muntgeld uit. De beheerder van de begraafplaats hoorde een alarm afgaan en zag vervolgens de verdachte de kapel uitkomen. Hij hield hem tegen en wachtte tot de politie arriveerde. Die hebben de veelpleger meegenomen waar hij in verzekering is gesteld.

Scooter total-loss gereden
Uden - Op maandagochtend rond 8.30 uur is een 16-jarig meisje uit Grave op de Egelweg met een scooter tegen een lantaarnpaal gereden. Ze reed over de Veghelsedijk in de richting van de Hoogstraat. Zij verloor de macht over het stuur en botste tegen een lantaarnpaal aan. Ze is naar het ziekenhuis overgebracht waar later bleek dat ze haar bovenbenen zwaar heeft gekneusd.

Aanrijding in Vlijmen
Vlijmen - Op maandagochtend heeft rond 8.40 uur op de Van Leeuwenhoeklaan een aanrijding tussen twee personenauto's plaatsgevonden. Een personenauto, welke geparkeerd stond op de Van Leeuwenhoeklaan, reed achteruit een oprit in, om zo zijn auto te kunnen keren. Toen de 25-jarige bestuurder uit Vlijmen de oprit af wilde rijden raakte hij een personenauto die langs kwam rijden. Deze auto werd bestuurd door een 32-jarige vrouw uit Vlijmen. Beide auto's gingen schuiven door de aanrijding waardoor er één in de struiken terechtkwam en de ander tegen een lantaarnpaal. De voertuigen zijn weg getakeld en de bestuurders zijn onderzocht door ambulancepersoneel. De man was duizelig en de vrouw had  o.a. last van haar nek en rug.

http://www.inwonersnieuws.nl/

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers