dinsdag 16 november 2010
Hardrijder moet rijbewijs inleveren
Beugen - De politie heeft maandagmiddag rond 16.00 uur op de A77 bij Beugen het rijbewijs ingevorderd van een 42-jarige Rotterdammer. De automobilist reed met een gecorrigeerde snelheid van 171 km/uur over de weg waar maximaal 120 km/uur gereden mag worden. Omdat de bestuurder 51 km/uur te hard reed is zijn rijbewijs ingevorderd. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Winkeldief aangehouden
Uden - De politie heeft maandagmiddag omstreeks 17.45 uur in een woning aan de Eikenwal een 27-jarige Udenaar aangehouden voor winkeldiefstal. De man wordt er van verdacht even daarvoor een aantal blikken bier te hebben gestolen bij een supermarkt aan de Drossaard. Het winkelpersoneel schakelde de politie. De agenten konden op de bewakingsbeelden de verdachte herkennen. Kort daarna is de man thuis aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor.

Drie vrouwen uit bank gezet
Veghel - Op maandagavond rond 18.10 uur zijn drie vrouwen uit een bank aan de Rembrandtlaan gezet. De vrouwen, een 43-jarige vrouw uit Veghel, een 66-jarige vrouw uit Veghel en een 38-jarige Haagse vrouw weigerden de bank te verlaten. Ze waren in een conflict met het personeel verwikkeld en wilden de bank pas verlaten als het conflict was opgelost. De politie werd ingeschakeld en agenten vorderden de vrouwen diverse malen om de bank te verlaten. Toen ze aangaven dit niet van plan te zijn werden zij aangehouden. Ze zijn meegenomen naar het bureau voor verhoor.

Snorfietsster gewond na val
's-Hertogenbosch - Een 17-jarig meisje uit Kerkdriel is dinsdagmorgen rond 08.15 uur gewond geraakt na een val op de Treurenburg. Het meisje bestuurde een snorfiets en haalde een 16-jarige bromfietser uit Hoenzadriel in. De brommer haalde op dat moment echter een fietser in, waardoor het meisje op de snorfiets in aanraking kwam met de brommer. Ze viel en werd met letsel aan haar been naar het ziekenhuis gebracht.

Invordering rijbewijs na aanrijding
's-Hertogenbosch - De politie heeft dinsdagmorgen rond 10.30 uur het rijbewijs ingevorderd van een 70-jarige Bosschenaar. De automobilist reed op de Geulweg in de richting van het Rivierenplein. Uit tegenovergesteld richting kwam een 26-jarige automobilist uit Heusden. De Bosschenaar kwam op de andere rechtbaan en reed recht op de man uit Heusden af. Die kon nog wegsturen, maar zijn auto werd aan de zijkant geraakt. Beide voertuigen liepen schade op, niemand raakte gewond. Omdat agenten het vermoeden hadden dat de aanrijding mogelijk veroorzaakt kon zijn door medicijngebruik van de Bosschenaar, is zijn rijbewijs ingevorderd.

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers