maandag 15 november 2010
Man rijdt tegen twee bomen op
Helvoirt - Op zondagavond rond 22.00 uur is op de Helvoirtseweg een auto tegen twee bomen aan gereden en over de kop geslagen. De bestuurder, een 42-jarige Bosschenaar, kwam uit de richting van Helvoirt en reed richting Cromvoirt. Gealarmeerde agenten en brandweermannen troffen een behoorlijke chaos aan. De man stond naast de auto en werd aangehouden. De man, die vermoedelijk onder invloed van alcohol was, is naar het ziekenhuis overgebracht voor nader onderzoek. Zijn rijbewijs is ingevorderd. De brandweer is nog bezig geweest met het schoonmaken van het wegdek.

Twee koperdieven aangehouden
Liempde/ Eindhoven - In de nacht van zondag op maandag zijn rond 1.30 uur op de Spaaihoefweg in Eindhoven twee 38-jarige mannen uit Eindhoven op verdenking van koperdiefstal. De politie ontving een melding dat er een aanhangwagen onder het viaduct van de A2, Boxtelseweg, stond met daarop grote rollen electriciteitskabel. De agenten hebben gewacht tot iemand bij de aanhangwagen tevoorschijn zou komen. Binnen korte tijd stopte een personenauto die de aanhangwagen meenam. De agenten zijn achter de auto gereden en gaven de bestuurder een stopteken. De mannen zijn aangehouden en meegenomen naar het bureau voor nader onderzoek. De auto en aanhangwagen zijn in beslag genomen. In de auto werden o.a. een betonschaar, tape en tyraps gevonden.

Rijbewijs kwijt na aanrijding
Helvoirt - Een 42-jarige Bosschenaar is zondagavond door het oog van de naald gekropen bij een eenzijdige aanrijding. De man was om 22.00 uur op de Helvoirtseweg door onbekenden oorzaak de macht over het stuur van zijn auto verloren. Hij was van de weg geraakt en was tegen twee bomen gebotst. Ondanks het feit dat zijn auto geheel beschadigd was kon de man zelf uit zijn auto komen. Toen de politie arriveerde bleek de man gedronken te hebben. Omdat hij voor de zekerheid toch door een ambulance naar het ziekenhuis werd gebracht was het niet mogelijk om een ademanalyse bij hem te doen. Via zijn bloed zal berekent worden hoeveel hij gedronken had. Zijn rijbewijs is wel ingevorderd. De politie onderzoekt de zaak. Zijn auto is in het belang van het onderzoek getakeld.

Twee verdachten straatroof opgepakt
's-Hertogenbosch - Op maandagochtend hebben agenten twee jongens (15 en 16 jaar) uit 's-Hertogenbosch aangehouden op verdenking van een straatroof. Het tweetal wordt er van verdacht op woensdag 10 november jl. een 15-jarige Bossche jongen op gewelddadige wijze te hebben mishandeld. Het slachtoffer fietste rond 14.00 uur over de Sluisweg op weg naar huis. Hij werd door de twee verdachten op een scooter ingehaald. De verdachten stopten op het fietspad en liepen op hem af. Vervolgens werd het slachtoffer met een vuist in zijn gezicht geslagen en moest hij zijn telefoon en portemonnee inleveren. Daarna gingen verdachten er vandoor. Vanochtend kreeg de politie een melding dat het slachtoffer een van de verdachten had herkend vlakbij een scholengemeenschap aan de Hervensebaan. Agenten gingen direct polshoogte nemen en konden op basis van het duidelijke signalement van de verdachte en de scooter de verdachte aanhouden. Nader onderzoek leidde tot de aanhouding van de tweede verdachte. Beide zijn meegenomen naar het bureau voor verhoor.

Inbreker gepakt na DNA-hit
Oss - Op maandagochtend rond 6.15 uur in een woning aan de Van der Nootstraat een 19-jarige Ossenaar aangehouden op verdenking van inbraak. In september 2009 werd er ingebroken in een school op het Elzeneind. Hierbij werden acht flatscreens gestolen. De technische recherche deed sporenonderzoek bij de school. De verdachte kon vanochtend na een DNA-match worden aangehouden. Hij is meegenomen naar het bureau voor verhoor.

Opsporing vermiste man
Vught - De politie en de familie vraag de hulp van de inwoners uit Vught en omstreken bij het opsporen van een vermiste man. De man, 40 jaar, is maandagochtend omstreeks half negenvoor het laatst gezien in de Reigerbekstraat in Vught in de omgeving van zijn woning. Er bestaat de angst dat de man zichzelf iets aandoet. Hij heeft geen vervoersmiddel meegenomen. Het signalement van de man is:
Hij is 1.87 meter lang. Hij heeft een slank postuur, een kaal hoofd en blauwe ogen. Hij is gekleed in een spijkerbroek en een bruine jas. Hij draagt bruine schoenen vermoedelijk van het merk Quick. Hij spreekt algemeen beschaafd Nederlands.
Mocht iemand deze man zien dan graag zo spoedig mogelijk bellen met 0900-8844.

http://www.inwonersnieuws.nl/

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers