vrijdag 12 november 2010
Eindhoven: Politie pakt mannen op voor vernieling meerdere auto's
De politie heeft vrijdagochtend rond 3.45 uur drie mannen aangehouden op de Veldmaarschalk Montgomerylaan. Het gaat om twee 18-jarige mannen uit Horst en Eindhoven en een 19-jarige man uit Riethoven. Door een getuige werd gezien dat de mannen over geparkeerde auto's liepen op de Opwettensemolen. Hierbij zouden ongeveer 20 auto's beschadigd zijn. Agenten zagen de drie staan op de Montgomerylaan. Ze zijn aangehouden en ingesloten voor nader onderzoek.

Eindhoven: Politie houdt verdachten aan voor koperdiefstal
De politie heeft donderdagochtend rond 1.45 uur een 20-jarige Eindhovenaar aangehouden op de Alblasstraat. Donderdagmiddag rond 17.30 uur werd een 20-jarige Eindhovenaar buiten heterdaad aangehouden in zijn woning in het stadsdeel Woensel Zuid. Agenten kregen donderdagochtend rond 1.30 uur de melding te gaan naar een bedrijfsterrein aan de Alblasstraat. Door een getuige zou gezien dat een drietal mannen daar op het terrein waren. Ter plaatse zagen de agenten twee mannen wegrennen. Zij troffen op straat een hoeveelheid koper aan. De twee gingen er vervolgens in een auto vandoor. In de omgeving troffen de agenten een auto aan met daarin de 20-jarige Eindhovenaar. In de auto troffen agenten inbrekerswerktuig aan. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de diefstal. Na onderzoek kon later op de dag een 2e verdachte worden aangehouden. De twee zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Eindhoven: Politie houdt jongen met scooter aan
De politie heeft donderdagmiddag rond 17.30 uur een 17-jarige Eindhovenaar aangehouden op de Limburglaan. Surveillerende agenten zagen de jongen daar bij een scooter staan. Uit onderzoek bleek dat de scooter voorzien was van een valse kentekenplaat. De verdachte is aangehouden voor heling. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt, dat door de politie wordt doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie. De scooter is in beslag genomen.

Eindhoven: Politie pakt man op voor verduistering
De politie heeft donderdagmiddag rond 17.30 uur een 28-jarige Eindhovenaar aangehouden bij een bedrijf aan de Achtseweg Noord. Een oplettende medewerker van het bedrijf zag dat de man kort daarvoor daar uit een kantoor twee mobiele telefoons en een mp3-speler weg nam. De verdachte reed vervolgens met zijn auto het terrein af. Daar werd hij door de beveiliging gecontroleerd. De Eindhovenaar is aangehouden en overgedragen aan de politie. De goederen zijn terug naar de eigenaren. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt, dat door de politie wordt doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Eindhoven: Politie houdt man aan voor huiselijk geweld
De politie heeft donderdagavond omstreeks 19.50 uur een 56-jarige man bij een woning in Woensel-Noord aangehouden. Hij zou zich eerder op de avond hebben schuldig gemaakt aan huiselijk geweld. Zo zou hij in zijn woning in Woensel-Noord zijn 51-jarige partner met de dood hebben bedreigd. De politie zag dat er in de woning ook vernielingen waren aangericht. De vrouw wil aangifte doen van bedreiging en van de vernielingen. Aan de hand van een tip kon de man even later in hetzelfde stadsdeel worden aangehouden. Hij is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Eindhoven: Politie houdt dronken automobiliste aan en vordert rijbewijs in
De politie heeft vrijdagochtend rond 2.45 uur een 25-jarige vrouw uit Eindhoven aangehouden op het Fellenoord. Bij een alcoholcontrole bleek dat zij gedronken had. Op het bureau blies zij een promillage van ruim 1,30. Haar rijbewijs is ingevorderd. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt, dat door de politie wordt doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Bakel: Scooterbestuurder gewond bij aanrijding
Bij een aanrijding op het Mathijseind is donderdagmiddag rond 15.30 uur een 16-jarige scooterbestuurder gewond geraakt. Hij werd aangereden door een 61-jarige automobilist uit Bakel toen deze vanaf de Bakelsebrug linksaf het Mathijseind opreed. Het slachtoffer reed over het fietspad, komende vanuit Helmond. De automobilist reed in dezelfde richting. Het slachtoffer is met nekklachten opgenomen in een ziekenhuis.

Oirschot: Politie vordert rijbewijs van beginnend bestuurder in na aanrijding
De politie heeft donderdag rond middernacht een 21-jarige automobilist uit Reusel aangehouden op de A58. Door een getuige werd de politie gebeld. De man zou daar slingerend over de weg rijden. Vervolgens reed de bestuurder tegen de vangrail aan. Toen agenten bij het voertuig kwamen, troffen zij de automobilist slapend aan. Omdat de agenten het vermoeden hadden dat de man drugs had gebruikt, werd van hem een bloedproef afgenomen. Ook werd het rijbewijs van de beginnend bestuurder ingevorderd. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt, dat door de politie wordt doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Waalre: Politie arresteert verdachte voor bedreiging met wapen
De politie heeft donderdagavond rond 23.00 uur een 21-jarige man uit Waalre aangehouden op de Michiel de Ruyterstraat. Hij wordt ervan verdacht op woensdagavond rond 22.30 uur een 46-jarige man uit Waalre bedreigd te hebben met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Dit gebeurde nadat het slachtoffer een conflict had gehad met de verdachte. De 21-jarige man was samen met anderen vuurwerk af aan het steken nabij de woning van het slachtoffer. Toen de verdachte werd aangesproken, ontstond er een conflict. Later reed de verdachte voorbij de woning van het slachtoffer. Hij bedreigde vanuit zijn auto de man met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. De auto werd niet meer aangetroffen door de politie. Donderdagavond rond 22.45 uur zagen surveillerende agenten de auto van de verdachte rijden over de Eindhovensweg waarna de verdachte werd aangehouden. In zijn voertuig troffen agenten een bibi-gun aan met munitie. De verdachte is ingesloten op het politiebureau. Het wapen en de munitie zijn in beslag genomen.

Helmond: Politie zoekt getuigen van straatroof
De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van een straatroof op vrijdagmiddag rond 12.30 uur op de Mierloseweg. Een 19-jarige man uit Geldrop fietste daar op dat moment in de richting van Mierlo. Even voorbij de begraafplaats hoorde man achter hem iemand roepen. Daarop kwamen twee jongens naast hem fietsen en die trokken aan het stuur van het slachtoffer waardoor deze ten val kwam. Terwijl hij op de grond lag is de man nog een aantal maal geschopt en uiteindelijk pakten de daders zijn mobiele telefoon af en gingen er vandoor. Een signalement van het tweetal:
Dader 1: Blank, kort, blond haar, ongeveer 1.85-1.90 meter lang en een stevig postuur. De jongen droeg een pet, een zwart glimmend jack met een bontkraag, een spijkerbroek en witte schoenen.
Dader 2:  Blank, kort, bruin haar, sproeten, ongeveer 1.75-1.80 meter lang en een stevig postuur. De jongen droeg een pet en witte schoenen.
De politie is op zoek naar mensen die de straatroof hebben gezien of iets weten dat er mogelijk mee te maken heeft. Zij kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

http://www.inwonersnieuws.nl/

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers