woensdag 10 november 2010
Eindhoven: Politie zoekt getuigen overval op cafetaria
De politie roept getuigen op te reageren wanneer zij iets gezien hebben of de dader hebben gezien. Dinsdagavond omstreeks 22.00 uur werd een cafetaria aan de Winkelstraat door een dader overvallen. De 27-jarige eigenares en een klant werden in de zaak door een vrouw met een mes bedreigd. De overvalster vroeg in het Engels om geld. Daarop overhandigde de eigenares haar een klein geldbedrag. De overvalster verliet direct daarop de horecazaak en liep in de richting van de 2e Bottelroosstraat. Van de overvalster is het volgende signalement bekend. Ze heeft een negroïde uiterlijk, donkerbruin krullend haar en een lichaamslengte van ongeveer 1.50/1.55 m. Tijdens de overval bedekte ze deels haar gezicht met een doek/sjaal (kleur onbekend). Ze had daarbij een soort trui aan, grijs van kleur en voorzien van een rits. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie, telefoon: 0900-8844. Anoniem kan ook, tel: 0800-7000.

Eindhoven: Politie houdt dronken automobilist aan voor vernielingen in café
De politie heeft woensdagmorgen omstreeks 1.40 uur op de Karel de Grotelaan een 42-jarige automobilist uit Eindhoven aangehouden. Even daarvoor, omstreeks 1.15 uur, zou de man in een café aan de Sint Lambertusstraat zonder enige redenen vernielingen hebben aangericht. Hij zou onder andere alle glazen van de bar hebben stuk gegooid. Ook sloeg/schopte hij een ruit van het café stuk en met behulp van een barkruk vernielde hij het glas van een gokkast. Hierna verliet hij de horecazaak en reed vervolgens met zijn personenauto weg. Aan de hand van een signalement kon de verdachte kort hierna door de politie worden aangehouden. Hij bleek ook te veel gedronken te hebben. Een ademanalyse op het bureau gaf een alcoholpromillage aan van 1,30. Daarop is zijn rijbewijs ingevorderd. In verband met de vernielingen is hij is ingesloten voor verder onderzoek. De 64-jarige café-eigenaar deed aangifte van de vernielingen. 

Helmond: Politie vordert rijbewijs in van dronken automobiliste na ongeval
De politie heeft dinsdagmiddag omstreeks 16.00 uur een 33-jarige automobiliste uit Helmond op de Kasteeltraverse aangehouden. Aanleiding hiervoor is dat zij even daarvoor op de Kasteeltraverse achterop een auto voor haar botste. Het bleef beperkt tot materiële schade. Toen de politie arriveerde en haar controleerde bleek ze gedronken te hebben. Op het politiebureau blies zij een alcoholpromillage  van ruim 2. Uit onderzoek blijkt dat zij eerder dit jaar ook met teveel drank op betroken was bij een verkeersongeval. Tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt, dat door de politie wordt doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Eindhoven: Politie vordert rijbewijs in van hardrijder op N2
De politie vorderde woensdagmiddag omstreeks 12.15 uur het rijbewijs in van een 45-jarige automobilist uit Valkenswaard. Kort daarvoor werd hij door de politie op de N2, een 80 km/u weg, betrapt op hard rijden. Hij reed met een snelheid van 130 km/u (na correctie). Daarop is zijn rijbewijs ingevorderd en is tegen hem proces-verbaal opgemaakt, dat door de politie wordt doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Geldrop: Politie houdt verdachte aan voor slaan bij verkeersruzie
De politie hield woensdagochtend omstreeks 9.20 uur een 25-jarige man in zijn woning in Geldrop buiten heterdaad aan. Hij wordt verdacht van het slaan van een 20-jarige scooterrijder uit Geldrop. Het incident vond op vrijdagavond 8 oktober plaats. De scooterrijder deed aangifte van de mishandeling. Hij zou die avond omstreeks 19.30 uur over de rotonde van de Nieuwendijk, Mierloseweg, Helze en de Heggestraat hebben gereden. Op de rotonde kwam een auto op hem afgereden. Om de automobilist te waarschuwen, toeterde de scooterrijder. De automobilist stapte daarop uit zijn auto, liep naar hem toe en sloeg de 20-jarige in het gezicht. De scooterrijder besloot daarop hard weg te rijden, richting een tankstation aan de Eindhovenseweg. Hier liep hij het tankstation binnen. De automobilist was hem achterna gereden en daagde de 20-jarige jongen uit. Hierna reed de automobilist weg. Aan de hand van onder andere het kenteken en een signalement kon de man buiten heterdaad als verdachte worden aangehouden. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek.

http://www.inwonersnieuws.nl/

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers