vrijdag 5 november 2010
Eindhoven: Politie houdt jongen met gestolen snorfiets aan
De politie heeft donderdagmiddag rond 16.45 uur een 16-jarige jongen uit Eindhoven aangehouden op de Piazza. Surveillerende agenten zagen hem daar lopen met een snorfiets in de hand. Omdat er geen contactslot in de snorfiets zat, spraken de agenten hem aan. Hij had er geen goede verklaring voor en na onderzoek bleek dat de snorfiets als gestolen stond gesignaleerd. De jongen is aangehouden en in verzekering gesteld voor verder onderzoek. De snorfiets was dinsdagmiddag weggehaald vanaf de Hudsonlaan.

Helmond: Politie houdt drie Helmonders aan na softdrugonderzoek
De politie heeft donderdagmiddag twee mannen (27 en 48 jaar) en een 44-jarige vrouw uit Helmond aangehouden na een onderzoek naar softdrugs. In de woning van de 27-jarige man in Helmond-Centrum vonden agenten rond 14.30 uur een zak met ongeveer 360 gram hennep, waarop de man werd aangehouden. In een kliko bij de woning van de 48-jarige man in Helmond-Centrum vonden agenten rond 15.00 uur een hoeveelheid hennepresten, waarna ook hij werd opgepakt. Zijn 44-jarige echtgenote werd rond 13.45 uur aangehouden op de Wolfsputter Baan omdat ze bij een controle geen legitimatiebewijs bij zich had. Het drietal is door de politie gehoord. Tegen hen zijn processen-verbaal opgemaakt die worden doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Helmond: Politie pakt mannen op voor autodiefstal en tanken zonder betalen
De politie heeft deze week twee mannen (40 en 60 jaar) uit Helmond aangehouden omdat ze op 27 oktober een auto gestolen zouden hebben. De eigenaresse van de auto had die dag haar autosleutel verloren in een winkel aan de 2e Haagstraat. Toen ze later met haar reservesleutel terugkwam bij de plek waar ze haar auto had geparkeerd, bleek deze weg te zijn. Uit onderzoek bleek dat twee mannen de autosleutel in de winkel hadden gevonden. Het vermoeden bestond dat ze vervolgens de auto hadden weggenomen. Op 29 oktober werd bij de politie aangifte gedaan van tanken zonder betalen bij een benzinepomp aan de Europaweg. Daarbij was gebruik gemaakt van de gestolen auto. Woensdagochtend 3 november rond 2.30 uur meldde de 40-jarige man zichzelf bij de politie. Hij had meer informatie over het weghalen van de auto. De man is aangehouden en in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Op basis daarvan kon vrijdagochtend rond 10.00 uur de 60-jarige verdachte worden aangehouden. Hij is ingesloten voor verder onderzoek. De auto is donderdag teruggevonden in Helmond-West en zal worden teruggegeven aan de eigenaresse.

Deurne: Politie arresteert verdachte van mishandeling
De politie heeft donderdagmiddag rond 16.00 uur een 24-jarige man uit het Duitse Wusterhausen aangehouden in een winkel aan de Vlierdenseweg. Hij had daar tijdens een conflict een medewerker van de winkel op diens gezicht geslagen. De 37-jarige man liep daardoor mogelijk een gebroken neus op. De gewaarschuwde politie heeft de Duitser aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek. Na verhoor is hij heengezonden. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt dat wordt doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Eindhoven: Politie houdt dronken bestuurder aan na verkeersovertredingen
Vrijdagmorgen omstreeks 0.40 uur heeft de politie een 25-jarige man uit Kronenberg (L.) op de Nachtegaallaan aangehouden. Kort daarvoor zag een surveillancedienst een bestelauto de kruising Ten Hagestraat met de Vestdijk en de Tramstraat rechtdoor oversteken om vervolgens over de verkeerde rijstrook, bestemd voor het tegemoetkomend verkeer, te rijden. Hierna reed de bestuurder bij de kruising Nachtegaallaan met de Kanaaldijk Zuid en de Bleekweg door rood. Op de Nachtegaallaan stopte de bestuurder plotseling zijn voertuig. Hij stapte vervolgens aan de bestuurderszijde uit en liep naar de politieauto. Hier sprak hij de agenten aan en ontkende gereden te hebben. Toen de agenten de zaak nader gingen onderzoeken bleken meerdere personen zich in het voertuig te bevinden. Bij zijn aanhouding had de man de contactsleutels van het voertuig in zijn bezit. Een blaastest bevestigde dat de man had gedronken. Hij werd meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek De verdachte is niet in het bezit van een rijbewijs. Deze was hij al in 2007 kwijtgeraakt. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt, dat door de politie wordt doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie. 

Helmond: Politie houdt buiten heterdaad verdachte aan voor doodsbedreiging
De politie heeft vrijdagmiddag omstreeks 12.30 uur een 29-jarige man uit Roermond buiten heterdaad aangehouden op de Europaweg. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het bedreigen met de dood van een 38-jarige man uit Helmond. Dat zou hebben plaats gevonden op donderdag 11 februari in Helmond. Hij is in verzekering gesteld voor verder onderzoek. De aanleiding is een ruzie binnen de relationele sfeer. Een tweede verdachte, een 33-jarige man, is reeds in maart op CuraƧao aangehouden.

http://www.inwonersnieuws.nl/

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers