zaterdag 6 november 2010
Eindhoven: Politie houdt verdachte van mishandeling aan
In zijn woning in Woensel Zuid is zaterdagochtend rond 5.20 uur een 34-jarige man aangehouden. Hij wordt verdacht van het mishandelen van een 34-jarige Eindhovenaar die kort voor het incident aan de deur stond bij de verdachte. De twee zijn bekenden van elkaar en kregen ruzie. Het slachtoffer werd met een hoofdwond overgebracht naar het ziekenhuis. Na behandeling mocht hij naar huis. De verdachte is voor verder onderzoek ingesloten op het politiebureau.

Eindhoven: Politie betrapt automobilist met te veel drank op achter stuur
Op de Geldropseweg is vrijdagavond rond 22.30 uur een 40-jarige automobilist uit Mierlo met te veel drank op achter het stuur betrapt. Bij de man werd een alcoholpromillage van ruim 1,35 gemeten. Hij moest zijn rijbewijs bij de politie achterlaten. Tegen de man wordt een proces-verbaal opgemaakt, dat door de politie doorgestuurd wordt naar het Openbaar Ministerie.

Eindhoven: Politie pakt fietsendief op
De politie kreeg donderdagochtend een melding van een fietsendiefstal vanaf Winkelcentrum Woensel. Duidelijk was geworden dat de verdachte zijn eigen fiets achter had gelaten en op de gestolen fiets weg was gereden. De politie stelde hierop een onderzoek in. Op vrijdagmiddag kwam de verdachte terug naar zijn eigen fiets. Agenten hielden de 49-jarige Eindhovenaar toen aan. Uit verder onderzoek bleek dat de gestolen fiets in de schuur van zijn woning stond. De verdachte is meegenomen naar het politiebureau. Na verhoor mocht hij naar huis. Tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt, dat door de politie doorgestuurd wordt naar het Openbaar Ministerie.

Eindhoven: Politie neemt rijbewijs beginnend automobilist in
Op de John F Kennedylaan controleerde de politie zaterdagochtend rond 00.30 uur een 24-jarige automobilist uit Mierlo. De beginnend automobilist bleek met te veel drank op achter het stuur te zitten. Bij de man werd een promillage van bijna 1,00 geconstateerd. Hierop vorderde de politie zijn rijbewijs in. Tegen de man wordt een proces-verbaal opgemaakt, dat door de politie doorgestuurd wordt naar het Openbaar Ministerie.

Geldrop: Politie houdt vrouw onder verzet aan na mishandeling ex-man
In haar woning in Geldrop is vrijdag rond 19.45 uur een 44-jarige vrouw onder hevig verzet aangehouden. Ze zou kort voor haar aanhouding haar 46-jarige ex-man uit Amsterdam in zijn gezicht geslagen hebben toen ze samen in de auto zaten. Hierop heeft de man de vrouw terug naar huis gebracht en de politie gewaarschuwd. De vrouw weigerde de politie in de woning te laten, waarop deze uiteindelijk het pand is binnengedrongen. In de woning gooide de vrouw een keukentrap richting de politie en probeerde zij te bijten. Onder hevig verzet is de verdachte aangehouden. De vrouw is voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Valkenswaard: Politie houdt man aan na vernielen ruit kantoorpand
De politie heeft zaterdagochtend rond 2.55 uur een 18-jarige man uit Waalre aangehouden. Agenten zagen dat hij tegen een ruit van een kantoorpand aan de Waalreseweg sloeg, waardoor deze brak. De verdachte zette het toen op een lopen. Na een korte achtervolging kon de man op de Eindhovenseweg in de kraag gegrepen worden. De verdachte liep een verwonding aan zijn had op waaraan hij in het ziekenhuis behandeld is. Daarna werd hij voor verder onderzoek meegenomen naar het politiebureau, waar hij in de cel is gezet.

Eindhoven/Geldrop: Politie pakt verdachte op na verlaten plaats ongeval
De politie heeft zaterdagochtend rond 8.00 uur op de Hulst een 23-jarige automobilist uit Eindhoven aangehouden. Agenten kregen een melding van een aanrijding ter hoogte van de Vestdijktunnel-Vestdijk-Stationsplein in Eindhoven kort daarvoor. Hier zou een auto bij de verkeerslichten achteruit zijn gereden, tegen een andere auto zijn gebotst en weg zijn gereden. Niemand raakte gewond. De benadeelde ging achter het voertuig aan en waarschuwde de politie, die de verdachte in Geldrop in de kraag kon grijpen. De man bleek te veel gedronken te hebben. Bij hem werd een promillage van 1,35 gemeten. Hij moet zijn rijbewijs bij de politie inleveren. Tegen de automobilist wordt een proces-verbaal opgemaakt, dat door de politie doorgestuurd wordt naar het Openbaar Ministerie. 


Nuenen: Auto botst tegen vangrail en bestuurder verlaat plaats ongeval
Op de A270 is zaterdagochtend rond 1.30 uur een 32-jarige automobilist uit Eindhoven de controle over zijn voertuig verloren ter hoogte van een wegversmalling. Hij reed vanuit Eindhoven in de richting van Helmond. De auto kwam in de tijdelijk aangebrachte vangrail tot stilstand. Toen de politie arriveerde was de bestuurder niet meer ter plaatse. Een 25-jarige vrouw uit Helmond die in de auto zat, raakte gewond aan haar arm en is overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto meldde zich een tijd later op het politiebureau aan de Mathildelaan in Eindhoven, waar hij werd verhoord. De man moest zijn rijbewijs inleveren bij de agenten. Tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt, dat door de politie doorgestuurd wordt naar het Openbaar Ministerie. De A270 is in beide richtingen ettelijke uren afgesloten geweest voor het verkeer.

Someren: Fietser gewond
Op de Laan ten Roode is zaterdagochtend rond 2.30 uur een 19-jarige fietser uit Someren in botsing gekomen met de auto van een 23-jarige Eindhovenaar. De 19-jarige man uit Someren is met nog onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De exacte toedracht van het ongeluk is onduidelijk en wordt onderzocht.

Veldhoven: Politie houdt verdachten aan voor verder onderzoek
De politie heeft zaterdagochtend op een terrein aan de Oeienboschdijk twee vrouwen aangehouden. Het gaat om een 42-jarige vrouw uit het Belgische Neerpelt en een 27-jarige vrouw uit Nuenen. De twee verdachten zijn opgepakt nadat de politie eerder die ochtend een melding binnen kreeg van een ruzie aan de Oeienboschdijk. De gewaarschuwde agenten gingen ter plaatse, maar troffen niemand aan. De twee verdachte vrouwen werden later in de ochtend aangehouden toen zij ter plekke verschenen. Zij zijn voor verder onderzoek in verzekering gesteld. Het perceel is door de politie afgezet voor sporenonderzoek.

http://www.inwonersnieuws.nl/

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers