zaterdag 6 november 2010
Man aangehouden voor mishandeling
Veghel -  Vrijdagmiddag omstreeks 17.30 uur is op de Muntelaar een 19-jarige man uit Schijndel aangehouden. Hij zou die middag, na afloop van een schoolexcursie, een 17-jarige man uit Gemert met een mes hebben geprikt. De man uit Gemert hield hier lichte verwondingen aan over. Pesterijen zouden mogelijk de aanleiding zijn voor het incident. De verdachte heeft bekend en is in verzekering gesteld.

Ruziënde exen aangehouden
's-Hertogenbosch - Een 42-jarige Bosschenaar is vrijdagavond rond 18.00 uur op de Haarlemstraat aangehouden. Hij zou even daarvoor zijn 33-jarige ex-vrouw uit Gemert hebben geslagen. Hij is meegenomen naar het bureau. De vrouw uit Gemert bleek de Bosschenaar ook te hebben verwond door hem in zijn gezicht te krabben. Zij meldde zich later op het bureau en is daar ook aangehouden.

Overval tankstation
's-Hertogenbosch - Een onbekende man heeft vrijdagavond omstreeks 20.00 uur een gewapende overval gepleegd op een tankstation aan de Van Grobbendoncklaan. De dader kwam het tankstation binnen en bedreigde de 20-jarige medewerker met een steekwapen. Niemand raakte gewond. De dader ging er vervolgens met een geldbedrag vandoor. De politie heeft in de omgeving gezocht naar de dader, maar niemand aangetroffen. De zaak is in onderzoek en de politie is op zoek naar getuigen. Zij kunnen contact opnemen met de politie in 's-Hertogenbosch via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. 

Twee woninginbrekers aangehouden
's-Hertogenbosch - De politie heeft vrijdagavond rond 21.00 uur op de Copernicuslaan een 14-jarige en een 15-jarige Bosschenaar aangehouden voor een woninginbraak. Even daarvoor meldde een getuige dat er werd ingebroken in een woning aan de Lorentzstraat. Agenten gingen direct ter plaatse en zagen vier personen wegvluchten. Na een achtervolging konden twee mannen worden aanhouden. In de nabijheid werd een tas met gestolen goederen aangetroffen. De politie onderzoekt de zaak.  

Huiselijk geweld
Sint-Oedenrode - Een 50-jarige man is vrijdagavond rond 22.00 uur in zijn woning aangehouden. Hij zou zijn vrouw hebben bedreigd met de dood. Hij is voor verhoor ingesloten. De vrouw heeft aangifte gedaan.

Cafetaria overvallen
Beugen - Vrijdagavond omstreeks 22.40 uur is er een overval gepleegd op een cafetaria aan de Dorpsstraat. Een onbekende man kwam de cafetaria binnen en bedreigde de 50-jarige medewerker met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. De medewerker deed een stap in de richting van de dader waarop deze te voet wegvluchtte in de richting van de Graafsedijk. Agenten hebben de omgeving afgezocht, maar de dader niet aangetroffen. De politie is op zoek naar getuigen die iets hebben gehoord of gezien. Zij worden verzocht contact opnemen met de politie via 0900-8844. 

Dronken man aangehouden
Uden - Op de Botermarkt is zaterdagochtend rond 00.50 uur is een 22-jarige man uit Boekel aangehouden. De man was dronken en zorgde voor veel geluidsoverlast in de buurt. Hij werd aangehouden en ingesloten. Bij de fouillering troffen agenten een flesje met vermoedelijk GHB aan. Het flesje is in beslag genomen.

Dronken bestuurder veroorzaakt ongeval
Uden - Rond 00.40 uur zaterdagochtend heeft er op de A50 een kop-staartbotsing plaatsgevonden waarbij een personenauto achterop een bestelbus is gereden. De bestelbus remde af voor wegwerkzaamheden. De bestuurder van de auto zag dit te laat en kon een botsing niet voorkomen. Door de aanrijding raakte de bestelbus van de weg en belandde in de sloot. De bestuurder raakte lichtgewond. De bestuurder van de personenauto, een 21-jarige man uit Berlicum, is aangehouden voor het rijden onder invloed. Een blaastest wees uit dat de automobilist als beginnend bestuurder ruim vijf keer teveel had gedronken. Zijn rijbewijs is ingevorderd. 

Horeca
Uden - Zaterdagochtend omstreeks 00.30 uur is een 19-jarige man uit Odiliapeel aangehouden op de Markt. Hij zou 17-jarige vrouw uit Uden hebben geslagen. Hij is voor verhoor meegenomen naar het bureau.
Boxmeer - Een 19-jarige man uit Mill is zaterdagochtend rond 02.50 uur op de Spoorstraat aangehouden. De man werd een uitgaansgelegenheid uitgezet, maar hij wilde niet vertrekken. Toen de portier de man na vier keer waarschuwen wegduwde, sloeg de verdachte de portier. Hierop ontstond een handgemeen. Agenten die ter plaatse waren hielden de man uit Mill aan.
's-Hertogenbosch - Op de Karrenstraat is zaterdagochtend om 02.30 uur een 21-jarige man uit Drunen aangehouden voor mishandeling. Hij zou in een uitgaansgelegenheid een 22-jarige Bosschenaar hebben geslagen. De Bosschenaar hield er een snee in zijn gezicht en een gebroken tand aan over. De man is voor behandeling naar het ziekenhuis gegaan. Toen agenten ter plaatse kwamen voor deze melding, zagen zij dat een 21-jarige man uit 's-Hertogenbosch een 20-jarige man uit Drunen sloeg. Ook deze verdachte werd aangehouden en overgebracht naar het bureau. Beide verdachten zijn inverzekeringgesteld in het kader van weekendje weg. De politie onderzoekt de zaak.
Geweldplegers die in het weekend in het uitgaansleven van 's-Hertogenbosch en Rosmalen worden opgepakt lopen de kans om het weekend in een politiecel door te brengen. In overleg met justitie kan de politie besluiten om een geweldpleger tot maandag vast te houden. In het weekend wordt onderzoek gedaan naar het incident en op maandag krijgt de verdachte te horen wat de gevolgen zijn van zijn gedrag. Het doel van deze aanpak is het terugdringen van het aantal geweldsincidenten in het uitgaansleven. 'Weekendje weg' begint op vrijdagavond en geldt voor meerderjarige geweldplegers.

Overval op supermarkt
Veghel - Zaterdagochtend om 07.30 uur is een supermarkt aan De Boekt overvallen door twee onbekende mannen. Een 64-jarige medewerkster bevond zich bij het magazijn toen zij werd bedreigd met een mes door de twee overvallers. De vrouw riep naar een andere medewerkster dat ze de politie moest bellen waarop de twee mannen wegvluchtten richting de Scheifelaar. Er raakte niemand gewond en er is niets buitgemaakt. De politie heeft een sms-alert uitgedaan met het signalement van de daders. Het gaat om mannen van 16-18 jaar met een getinte huid. De ene man droeg een bruine jas en de andere een witte. Ze hadden een bivakmuts op en een zwarte tas bij zich. De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

http://www.inwonersnieuws.nl/

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers