donderdag 11 november 2010
Eindhoven: Politie houdt verdachte brandstichting aan
Op de Kanaaldijk Zuid is woensdag rond 14.45 uur een 27-jarige Portugees aangehouden. Hij wordt verdacht van brandstichting. Hulpdiensten gingen naar de Kanaaldijk Zuid omdat een voormalig bedrijfspand in brand stond. Agenten die bij het pand stonden zagen de man bij het pand vandaan komen rennen. De man werd aangehouden en in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Eindhoven: Mannen gewond bij verkeersongeval
Een 65-jarige man en een 45-jarige man uit Eindhoven zijn woensdagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval op de kruising Boschdijk/Spaaihoefweg. De 45-jarige man reed in zijn bestelbus over de Spaaihoefweg en wilde op de kruising linksaf slaan richting het centrum van Eindhoven. De 65-jarige man reed in een bestelbus over de Boschdijk en reed vanuit het centrum in de richting van Best. Op de kruising botsten de twee door nog onbekende oorzaak op elkaar. Beide bestuurders moesten door de brandweer uit hun voertuig gehaald worden en zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Best: Politie zoekt getuigen overval woning
Woensdagavond rond 20.30 uur is een woning aan de Mauritslaan overvallen. De 68-jarige bewoner opende de deur nadat er aangebeld werd en drie gemaskerde mannen drongen de woning binnen. De man werd daarbij bedreigd met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Hij raakte lichtgewond bij een worsteling. De drie mannen droegen donkere kleding en een bivakmuts en ze spraken Nederlands zonder accent. De drie gingen er vandoor in de richting van de Sophialaan. De politie is op zoek naar getuigen van deze overval. Zij kunnen contact opnemen met de politie op 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

Gemert: Politie houdt jongen en meisje aan met vuurwapen
Op de St. Josephstraat zijn woensdagmiddag een 15-jarige jongen uit Aarle Rixtel en een 15-jarig meisje uit Handel aangehouden. Bij de politie kwam de melding binnen dat getuigen een jongen en een meisje over straat zagen lopen met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Agenten gingen ter plaatse en troffen de twee aan op de St. Josephstraat. De jongen bleek inderdaad een vuurwapen bij zich te hebben. De twee zijn meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek. Na verhoor mochten zij naar huis. Het wapen is in beslag genomen.

Best : Politie vordert rijbewijs in
Het rijbewijs van een 35-jarige man uit Best is donderdagochtend vroeg ingevorderd. Agenten zagen de man rond 1.30 uur in een personenauto rijden over de Oude Rijksweg. Hij maakte een plotselinge stuurbeweging en botste daardoor tegen de trottoirband aan. Toen de agenten de man lieten stoppen bleek deze gedronken te hebben. Hij blies een promillage van 1,65. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en proces-verbaal is opgemaakt. Het proces-verbaal zal worden doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Best: Politie ontmantelt hennepkwekerij in woning
De politie heeft donderdagochtend rond 11.45 uur in een woning aan de Wever een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen. Er stonden 661 planten en de benodigde kweekapparatuur in het pand. Alle goederen werden in beslag genomen en de hennep werd vernietigd. De politie heeft nog niemand aangehouden. Er wordt nog onderzoek naar de eigenaar van de plantage verricht. De stroom voor de kwekerij werd illegaal afgetapt.

Valkenswaard: Schietpartij in Bureau Brabant
Bureau Brabant besteedt op maandag 15 november aandacht aan een schietpartij in Valkenswaard. Op zaterdagochtend 28 augustus rond 1.30 uur vond de schietpartij plaats bij café Paparazzi in Valkenswaard. Hierbij is een 22-jarige man ernstig gewond geraakt. In het café is eerder die avond onenigheid ontstaan tussen een aantal personen. Bij deze onenigheid was ook het latere slachtoffer betrokken. Het conflict verplaatste zich op een gegeven moment naar buiten. Op het terras voor het café en de straat is een vechtpartij ontstaan. Hierbij is geschoten, waarbij het 22-jarige slachtoffer werd geraakt. Hij is zwaar gewond naar het ziekenhuis gebracht en daar geopereerd. Na enige tijd op de Intensive Care gelegen te hebben, gaat het inmiddels weer redelijk met hem. De politie doet een dringende oproep aan getuigen die iets van deze schietpartij gezien of gehoord hebben. Aangezien er veel mensen uit België in de Paparazzi komen, vraagt de politie ook aan hen om te reageren. De eerste uitzending van Bureau Brabant is op maandag 15 november om 18.55 uur op Omroep Brabant. Daarna wordt het programma ieder uur herhaald en de laatste uitzending is op dinsdag 16 november om 15.55 uur.

http://www.inwonersnieuws.nl/

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers