zondag 28 november 2010
Eindhoven: Politie houdt man met traangas aan
Een 25-jarige man uit Kassel (D) is zondag rond 01.20 uur aangehouden op de Lodewijk Napoleonlaan. In de auto van de man werden enkele zakjes hennep aangetroffen en twee busjes met traangas. De man is meegenomen naar het politiebureau. Na verhoor is hij heengezonden met een proces-verbaal dat zal worden doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie. De busjes met traangas zijn in beslag genomen.

Deurne: Man en drie vrouwen gewond bij verkeersongeluk
Zondagochtend rond 4.30 uur zijn op de Helmondsingel een 21-jarige man en twee vrouwen (18 en 20) uit Deurne en een 19-jarige vrouw uit Liessel gewond geraakt bij een verkeersongeluk. De vier zaten in een personenauto en kwamen vanuit de richting Helmond en reden in de richting van Deurne. Door nog onbekende oorzaak botste zij met hun auto op een andere auto met daarin een 26-jarige en een 27-jarige man uit Strasbourg (F). De vier zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De 21-jarige man en de 19-jarige vrouw uit Liessel konden na onderzoek het ziekenhuis verlaten. De twee Fransmannen kwamen met de schrik vrij. De politie onderzoekt hoe dit ongeluk kon gebeuren.   

Valkenswaard: Politie houdt man aan voor huiselijk geweld
Zondag rond 1.40 uur is een 20-jarige man uit Valkenswaard bij zijn woning aangehouden. Hij zou zijn vader in de woning hebben mishandeld. Hij sloeg de man meerdere malen op het hoofd bij een onenigheid. Toen de verdachte een mes pakte probeerde zijn broer het mes af te pakken. Die raakte daarbij lichtgewond aan zijn hand. De man is ingesloten op het politiebureau voor verder onderzoek.

Veldhoven: Politie houdt man aan voor openlijke geweldpleging
Op de Beerze in Veldhoven is zaterdagavond rond 22.15 uur een 60-jarige man uit Zeist aangehouden. Hij wordt verdacht van openlijke geweldpleging. Bij de politie kwam de melding binnen dat er bij een feest op de Beerze een massale vechtpartij was uitgebroken. Toen de politie ter plaatse kwam was de vechtpartij gestopt, maar verschillende vernielingen waren zichtbaar. In een feesttent waren vernielingen aangericht en diverse autoruiten waren kapot. Enkele aanwezigen op het feest waren lichtgewond geraakt. De feesttent was zonder vergunning neergezet en werd door de gemeente afgebroken. Ook een 36-jarige man uit Veldhoven die zich met de aanhouding van de man uit Zeist bemoeide werd aangehouden. De twee zijn meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek.

http://www.inwonersnieuws.nl/

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers