zondag 28 november 2010
Man aangehouden voor bedreiging
Uden - De politie heeft op aanwijzing van getuigen zondagmorgen om drie uur op de Markt een 19-jarige inwoner uit Geldrop aangehouden voor bedreiging. Beveiligingsmedewerkers van een horecagelegenheid hadden de bedreiging gehoord en hadden de man vastgehouden tot de politie kwam. De aangever, 20 jaar uit Uden, gaf aan dat de man hem eerder op de avond al bedreigd had. Het zou om een al ouder conflict gaan. De verdachte is aan het bureau ingesloten.

Vrouw aangehouden voor mishandeling
's-Hertogenbosch - De beveiligingsmedewerkers van de Brabanthallen hadden op zondagmorgen vroeg een vrouw vastgehouden voor de politie omdat ze iemand mishandelt had. Twee vrouwen kregen ruzie voortvloeiend uit een al ouder conflict. Een 28-jarige vrouw uit 's-Hertogenbosch sloeg een 22-jarige vrouw uit 's-Hertogenbosch in haar gezicht. Het slachtoffer meldde zich bij de EHBO post maar moest verder niet onder behandeling. De verdachte is aan het bureau ingesloten. 

Opgefokte man aangehouden voor mishandeling
's-Hertogenbosch - Bij het sluiten van de horeca kwam om drie uur een 29-jarige inwoner van 's-Hertogenbosch in de Karrenstraat met een vriend naar buiten lopen. Voor de deur stonden enkele jongens volgens de aangever "nogal opgefokt te doen". Toen hij daar wat van zei kreeg hij gelijk meerdere klappen in zijn gezicht. Om zich te beschermen ging hij op de grond zitten. De jongens gingen weg. De aangever sprak agenten aan die daar liepen en die kon den direct de verdachte aanhouden, een 27-jarige man uit Utrecht. Hij is ingesloten aan het bureau. Het slachtoffer had enkele bulten in zijn gelaat opgelopen.

Poging zware mishandeling
's-Hertogenbosch - De speciale horeca-agenten susten om ongeveer vier uur een ruzie tussen enkele jongens op de Parade.  Toen bleek dat er een gewond persoon op de grond lag, een 17-jarige jongen uit Vught. Die had meerdere trappen tegen zijn hoofd gekregen. De verdachte, een 24-jarige inwoner uit Zaltbommel kon direct aangehouden worden. Het slachtoffer zou op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gaan. De verdachte is voorpoging zware mishandeling aangehouden en aan het bureau ingesloten. De recherche onderzoekt de zaak.

Aanhoudingen bij dancefeest
's-Hertogenbosch - De beveiliging van een festival terrein aan de Diezekade heeft in de nacht van zaterdag om zondag in totaal 13 mensen betrapt op het bezit van hard- en/of softdrugs. Vijf mensen hebben de kleine hoeveelheid die ze bij zich hadden afgegeven en zijn van het terrein verwijderd. Zeven van hun zijn aangehouden en door de politie naar het bureau gebracht. Het betroffen zes mannen en een vrouw in de leeftijd van 18 tot 36 jaar uit verschillenden delen van het land. Ze zijn alle na verhoor heengezonden behalve een 32-jarige man uit Tilburg die tien wikkels met vermoedelijk cocaïne bij zich had. Deze verdachte is gezien de hoeveelheid die hij bij zich had voor de nacht ingesloten. Naast deze groep waren er nog drie mensen aangehouden, een 28-jarige vrouw uit 's-Hertogenbosch aangehouden voor mishandeling, een 24-jarige man uit Volkel voor huisvredebreuk en een 20-jarige man uit 's-Hertogenbosch voor vernieling.


Rijden met drank op
Oeffelt - De politie heeft zaterdagavond om half elf op de Dorpsstraat een 42-jarige man uit Cuijk betrapt op het rijden met drank op. Aan het bureau bleek dat hij tweeënhalf keer te veel op had en moest hij zijn rijbewijs afgeven. Hij heeft een proces-verbaal en een rijverbod van zes uur gekregen.
Om half vier belde een oplettende getuige met de politie dat hij op de Kennedystraat achter een auto reed waarvan de bestuurder de hele wegbreedte nodig had. Volgens de getuige had de bestuurder op meerdere plekken bijna een aanrijding gehad onder andere met fietsers. Op de Wilgen kon de politie de bestuurder, een 34-jarige vrouw uit Boekel aanspreken. Ze had inderdaad alcohol gedronken en aan het bureau bleek dat het meer dan vijf keer te veel was. Ze kon haar rijbewijs in leveren. Met een proces-verbaal en een rijverbod van veertien uur mocht ze weer weg.
Vlijmen - Om zondagmorgen twee uur werd een 64-jarige inwoner uit Vlijmen betrapt op de Bloemendaal toen hij met drank op reed. Hij bleek drie keer teveel op te hebben. Ook bleek dat zijn rijbewijs was verlopen. Hij is met een proces-verbaal en een rijverbod van negen uur weer lopend naar huis gestuurd.
Cuijk - Op de Grotestraat werd om drie uur een 29-jarige man uit Venray betrapt in zijn auto. Hij had meer dan twee keer te veel op. Hij heeft een proces-verbaal gekregen.

http://www.inwonersnieuws.nl/

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers