maandag 8 november 2010
Eindhoven: Politie houdt man aan voor plegen huiselijk geweld
De politie heeft zondagavond rond 19.00 uur een man van 55 jaar uit Eindhoven aangehouden bij zijn woning in Woensel-Zuid. Hij wordt ervan verdacht dat hij kort daarvoor in het huis zijn 52-jarige echtgenote heeft mishandeld door haar te slaan. De vrouw heeft de  politie gewaarschuwd waarna de man werd aangehouden voor het plegen van huiselijk geweld. Hij is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Helmond: Politie arresteert verdachte na slaan met vlaggenstok
De politie heeft zondagmiddag rond 16.45 uur een man van 43 jaar uit Helmond aangehouden op de Goorloopweg. Hij was daar als grensrechter actief geweest bij een voetbalwedstrijd. Na afloop van de wedstrijd zou hij tijdens een vechtpartij een 53-jarige vrouw uit Venray met zijn vlaggenstok op haar rug hebben geslagen. De gewaarschuwde politie heeft de man aangehouden en meegenomen naar het bureau. Na verhoor is tegen hem proces-verbaal opgemaakt dat wordt doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Helmond: Politie pakt man op na uiten doodsbedreigingen
De politie heeft zondagmiddag rond 16.00 uur een man van 25 jaar uit Helmond aangehouden in een woning in Helmond-Centrum. Hij wordt ervan verdacht dat hij kort daarvoor telefonisch zijn 20-jarige ex-vriendin en haar 43-jarige moeder met de dood heeft bedreigd. De Helmondse vrouwen hebben dat bij de politie gemeld, waarna agenten op zoek zijn gegaan naar de verdachte. Ze troffen hem aan in de woning van zijn moeder waar hij werd opgepakt. De man is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Helmond: Politie vordert rijbewijs dronken automobilist in
De politie heeft maandagochtend rond 3.15 uur een man van 35 jaar uit Helmond aangehouden op de Dijksestraat. Surveillerende agenten zagen hem kort daarvoor in een auto op de Willem Prinzenstraat rijden. Hij reed de Dijksestraat in en reed daarbij de stoep op. Vervolgens ging hij met hoge snelheid verder. De agenten zijn achter de auto aangegaan, die slingerend rakelings langs geparkeerde wagens reed. Verderop stopte de bestuurder, waarna de agenten hem konden controleren. Hij bleek teveel gedronken te hebben en werd aangehouden. Op het bureau blies de man een alcoholpromillage van ruim 2,40. Zijn rijbewijs is ingevorderd en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. Dat wordt doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Handel: Politie houdt verdachte van fietsendiefstal aan
De politie heeft zondagmiddag rond 16.15 uur een man van 44 jaar uit Handel aangehouden op de Grintweg. Hij wordt ervan verdacht dat hij, samen met een vrouw die bij hem was, kort daarvoor een fiets heeft weggehaald uit een schuur aan de Peeldijk. Dat was gezien door een getuige, die ook het signalement van het tweetal en de locatie waar ze naartoe waren gegaan kon doorgeven aan de politie. Op basis daarvan konden agenten de man en de vrouw aanhouden op de Grintweg. De fiets werd ook teruggevonden. De vrouw bleek niets met de diefstal te maken te hebben gehad en werd heengezonden. De man heeft een transactie van 200 euro betaald waarna hij ook werd heengezonden.

Reusel: Politie houdt tweede geweldpleger aanDe politie hield zondagochtend rond 7.00 uur buiten heterdaad een 25-jarige Tilburger aan. De aanhouding vond in Tilburg plaats. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij een openlijke geweldpleging op de Markt in Reusel, gepleegd op maandagavond 1 november omstreeks 23.15 uur. Eerder werd hiervoor een 25-jarige Tilburger aangehouden (zie ook het 2e persbericht van woensdag 3 november). De verdachte is na verhoor heengezonden. Er wordt proces-verbaal opgemaakt. De politie verwacht meerdere aanhoudingen.

Eindhoven: Politie houdt man aan voor mishandelen echtgenote
De politie heeft maandagmiddag rond 12.45 uur in het politiebureau aan de Koning Arthurlaan een man van 35 jaar uit Eindhoven aangehouden. Hij wordt ervan verdacht dat hij vrijdagavond rond 19.45 uur zijn 32-jarige echtgenote heeft mishandeld in hun woning in Woensel-Zuid. De vrouw is vervolgens door haar man het huis uitgezet. Ze heeft de mishandeling gemeld bij de politie. Toen agenten vrijdagavond bij de woning kwamen, was de man weg. Hij meldde zich maandag bij het politiebureau en werd vervolgens aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek.

Helmond: Politie arresteert man na veroorzaken geluidsoverlast
De politie heeft maandagochtend rond 5.45 uur een man van 22 jaar aangehouden in zijn woning in Helmond-Centrum. Bij de politie was een melding van geluidsoverlast binnengekomen. Toen agenten in de woning kwamen, stond de muziek hard aan. De bewoner stond hard te schreeuwen en wilde de muziek niet uitzetten. Toen hij ook nog een agent wegduwde, is hij aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek.

Deurne/Helmond: Politie arresteert derde verdachte van woninginbraak
De politie heeft maandagochtend rond 6.15 uur een man van 24 jaar aangehouden in zijn woning in Helmond-Centrum. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij een inbraak in een woning aan de Maassingel in Deurne. Vorige week werden daarvoor al twee verdachten aangehouden (zie ook het 2e persbericht van woensdag 3 november). De man die maandag is opgepakt, is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Best: Politie houdt man met hoeveelheid hash aan
De politie heeft maandagmiddag rond 12.45 uur een man van 21 jaar uit Best aangehouden op de Sportlaan. Hij zat daar in een geparkeerde auto en werd gecontroleerd door surveillerende agenten. In de wagen vonden ze een plak hash van ongeveer 120 gram. De man is aangehouden en meegenomen naar het bureau. Na verhoor is hij heengezonden met een proces-verbaal, dat wordt doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie. De plak hash is in beslag genomen.

Valkenswaard: Politie arresteert verdachte van mishandeling vriendin
De politie heeft maandagmiddag rond 13.30 uur een man van 43 jaar uit Eindhoven aangehouden in het politiebureau in Valkenswaard. Hij zou vrijdagavond kort voor middernacht op de Oranje Nassaustraat zijn 37-jarige Eindhovense vriendin hebben mishandeld en er vandoor zijn gegaan. De vrouw liep een hoofdwond op en is ter observatie opgenomen in een ziekenhuis. De man heeft zich maandagmiddag bij de politie gemeld. Hij is aangehouden en in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

http://www.inwonersnieuws.nl/

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers