zondag 7 november 2010
Ruzie loopt uit de hand
's-Hertogenbosch - De politie heeft zaterdagmiddag om 13.00 uur een 44-jarige Bossche vrouw en haar 36-jarige Bossche vriend in een woning aan de Rouppe van der Voortlaan aangehouden. De twee hadden ruzie gekregen en elkaar verwond. De man moest naar het ziekenhuis om zich te laten behandelen aan een verwonding aan zijn pols. Beide zijn aangehouden en voor verhoor ingesloten.

Twee aanhoudingen voor oplichting
's-Hertogenbosch - Op de Gaffel zijn zaterdagavond om 19.45 uur een 16-jarige jongen uit Rosmalen en een 15-jarige Bosschenaar aangehouden voor oplichting. De twee belden bij mensen aan om te collecteren voor een school. Ze belden toevallig ook aan bij een medewerker van de betreffende school die wist dat er geen collecte werd gehouden. De jongens konden even later aangehouden worden en zijn voor verhoor ingesloten.

Man aangehouden voor mishandelen ex
Lith - Zaterdagavond omstreeks 21.15 uur is op de Lithse Ham een 41-jarige Ossenaar aangehouden. Hij zou die dag zijn 35-jarige ex-vrouw uit Oss de keel hebben dichtgedrukt en hebben bedreigd met de dood. De man is in verzekering gesteld.

Aanhoudingen voor gestolen kentekenplaten
Oss - Zondagochtend rond 01.30 uur zijn op de Galliersweg twee mannen aangehouden. Zij zaten in een auto die voorzien was van valse kentekenplaten. Het gaat om een 20-jarige man uit Kaatsheuvel en een 26-jarige man uit Polen. De twee zijn overgebracht naar het bureau. Agenten die ter assistentie waren meegereden naar de Galliersweg zagen op de heenweg twee  mannen op de Hartog Hartogsingel staan. Toen de agenten na de afhandeling van het incident terugreden, kwamen deze twee Poolse mannen (20 en 26 jaar) in de richting van de politieauto gelopen. De agenten stopten en vroegen de mannen naar hun legitimatiebewijs. Deze konden zij niet tonen. Hierop zijn deze twee mannen ook aangehouden. 

Controle fietsverlichting
Uden - Onder het motto ‘Val op, fiets verlicht. Daar kun je mee thuis komen’ controleert de politie in Brabant-Noord intensief op het juiste gebruik van fietsverlichting. In de nacht van zaterdag op zondag is in het centrum van Uden een controle gehouden. Hierbij werden in totaal 39 fietsers bekeurd voor het fietsen zonder licht.

Huiselijk geweld
's-Hertogenbosch - Een 30-jarige man is zondagochtend omstreeks 04.00 uur in zijn woning aangehouden. Hij zou even daarvoor zijn vriendin meerdere keren hebben geslagen. De man is voor onderzoek ingesloten.

Horeca
's-Hertogenbosch - Omstreeks 01.00 uur zondagochtend is op de Hinthamerstraat een 18-jarige man uit Cromvoirt aangehouden voor vernieling. De man mocht een café aan de Torenstraat niet in en trok vervolgens een spiegel van een geparkeerde auto af. Hierna rende hij weg. Op de Hinthamerstraat troffen agenten de man aan. Hij was daar in het water gevallen. De man is voor verhoor meegenomen naar het bureau.

's-Hertogenbosch - De politie heeft om 02.00 uur op het station een 22-jarige man uit Veldhoven aangehouden. Hij zou even daarvoor in het Tweede Korenstraatje, samen met anderen, een 18-jarige Bosschenaar hebben mishandeld. Getuigen zagen de man wegrennen in de richting van het station waar hij op signalement kon worden aangehouden. De slachtoffer had een bloedneus en is naar het ziekenhuis gegaan.

Oss - Op de Eikenboomgaard zijn om 02.30 uur twee Ossenaren (17 en 51 jaar) aangehouden. Via de horecatelefoon kwam een melding binnen dat de twee lastig waren bij een café waar ze niet meer naar binnen mochten. De portier werd vervolgens door de mannen bedreigd en beledigd. Het tweetal werd meerdere keren door agenten gevorderd om het centrum te verlaten, maar de 17-jarige wilde niet weg. Hierop werd hij aangehouden. De 51-jarige Ossenaar bemoeide zich met de aanhouding door een agent te slaan en vast te pakken. Hij is aangehouden en in verzekering gesteld. 

's-Hertogenbosch - Op de Parade is zondagochtend om 03.00 uur een 17-jarige Bossche vrouw aangehouden voor het vechten op straat. Zij is overgebracht naar het bureau waar ze een proces-verbaal kreeg.

Uden - Een 43-jarige man uit Heeswijk-Dinther is zondagochtend omstreeks 03.15 uur aangehouden op de Sint Janstraat. De man zwalkte over straat en viel twee keer tegen een politieauto aan. Vervolgens trok de man het portier van de politieauto open en viel naar binnen. De man is aangehouden voor openbare dronkenschap.  

Rijbewijs ingevorderd
Sint-Oedenrode - Een 23-jarige automobilist uit Venhorst is zondagochtend om 06.15 uur op de Kerkdijk-Zuid aangehouden voor het rijden onder invloed. De man was hier van de weg geraakt en in een sloot beland. Hij kon zelfstandig uit de auto komen en belde de politie. Agenten namen een blaastest af die uitwees dat de man als beginnend bestuurder ruim vijf keer teveel had gedronken. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

http://www.inwonersnieuws.nl/  

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers