zondag 21 november 2010
Overval op woning
Schijndel- De bewoners van een vrijstaande woning nabij de structuurweg in Schijndel zijn zaterdagnacht slachtoffer geworden van een overval. Drie onbekende mannen drongen plotseling de woning binnen. De 54-jarige hoofdbewoner wist de mannen na een korte worsteling weer naar buiten te duwen. Daar stond een vierde onbekende man. De daders hadden hun gezichten bedekt. Ze zijn weggerend in de richting van de Structuurweg. Mogelijk stond daar hun auto. De daders hebben niets buitgemaakt. De bewoners waren ernstig aangedaan. De gewaarschuwde politie heeft direct een onderzoek ingesteld. De politie roept getuigen op, die mogelijk iets verdachts gezien hebben rondom de structuurweg zich te melden via 0900-8844.



Gewapende overval
Vlijmen - Een onbekende dader heeft zondagavond omstreeks 20.50 uur een gewapende overval gepleegd. Een snackkar aan de Curielaan in Vlijmen werd door de man overvallen. Daarbij zou mogelijk een op een vuurwapen gelijkend voorwerp gebruikt zijn. Een medewerker van de snackkar wist de dader de kar uit te werken na een worsteling. Daarbij is zowel de medewerker als de overvaller gewond geraakt. De overvaller is zonder buit vertrokken. Vermoedelijk is hij bij een tweede dader in de auto gestapt en weggevlucht. De politie heeft een onderzoek ingesteld. Mogelijke getuigen kunnen zich melden bij de politie 0900-8844.

http://www.inwonersnieuws.nl/ 
Horeca
In de nacht van zaterdag op zondag schreef de politie processen-verbaal uit voor wildplassen, belediging en niet tonen ID. Ook waren er enkele vechtpartijtjes, waar bij personen zijn aangehouden.

Veghel - Vanaf de Markt In Veghel hield de politie twee mannen, 19 en 21 uit Veghel, aan. Zij weigerden de Markt te verlaten. De politie had hen verzocht weg te gaan nadat ze onenigheid hadden bij een horecagelegenheid. Daarbij zou één van de verdachte geprobeerd hebben iemand te slaan en die persoon zou teruggeslagen hebben.  De mannen uit Veghel weigerden echter weg te gaan en bleven recalcitrant. Uiteindelijk zijn ze aangehouden voor niet voldoen aan bevel of vordering.

's-Hertogenbosch - Bij een evenement in de Brabanthallen werd een 41-jarige Duitser aangehouden. Hij wordt er van verdacht een 18-jarige man uit Amersfoort op zijn hoofd geslagen te hebben met een fles. Het slachtoffer raakte door de klap even buiten bewust zijn en liep een wond op bij zijn oog.

Boxtel - Een 23-jarige inwoner van Boxtel werd aangehouden op de Fellenoord, omdat hij er van wordt verdacht een 23-jarige Tilburger op zijn gezicht geslagen te hebben. Een 21-jarige man uit Boxtel wordt er van verdacht een 18-jarige plaatsgenoot mishandeld te hebben. Agenten hielden de man aan bij een horecagelegenheid aan de Fellenoord op aanwijzen van het slachtoffer.

Nieuwkuijk - In de nacht van zaterdag op zondag hield de politie twee inwoners van Amersfoort, beide 23 jaar, aan op de Nieuwkuijksestraat. Ze worden er van verdacht stenen gegooid te hebben naar een horecagelegenheid aan die straat. Daarbij werd een ruit vernield.

Uden - Op de Markt in Uden werd een 19-jarige Udenaar aangehouden. Hij zou een 24-jarige inwoner van Veghel geslagen hebben in een horecagelegenheid aan de Markt in Uden.

's-Hertogenbosch - In de nacht van zaterdag op zondag deden zich meerdere vechtpartijtjes voor op de Parade, de Kerkstraat, de Hinthamerstraat, de Zuid Willemsvaart en de Van Grobbendonkstraat. Het ging telkens om wisselende groepen jongeren. Meerdere politie eenheden kwamen ter plaatsen. Uiteindelijk stopte de vechtpartijtjes. De politie schreef enkele verbalen uit voor vechten op straat.

Vreemd gedrag: aangehouden
Rosmalen - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag op de A59 ter hoogte van Rosmalen drie mannen aangehouden in een auto. Het ging om een 33-jarige en een 60-jarige  inwoner van Nijmegen en een 43-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. De mannen waren met hun auto opgevallen door hun vreemde gedrag. Agenten gaven de auto een stopteken op de A59 en controleerden ze. De 60-jarige man had nog boetes openstaan. Hij kon deze niet betalen en daarop werd zijn rijbewijs ingevorderd. Hij is later die nacht heengezonden. De 33-jarige verdachte had een verlopen ID-bewijs bij zich en de 43-jarige verdachte, die bij de aanhouding nog probeerde te vluchten, maar toch kon worden achterhaald, bleek ongewenst vreemdeling te zijn. De 33-jarige verdachte en de 43-jarige verdachte zijn beiden ingesloten.

Geluidsapparatuur inbeslaggenomen
Schijndel - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag uit een woning aan de Zaagmolen in Schijndel de geluidsapparatuur inbeslaggenomen. De politie had die nacht al meerdere malen melding gekregen van geluidsoverlast. Agenten waren ook al tweemaal aan de deur geweest met het verzoek de muziek zachter te zetten. Toen dit niet gebeurde en er meldingen van overlast bleven komen, werd de geluidsapparatuur inbeslaggenomen. Tegen de 36-jarige bewonder wordt proces-verbaal opgemaakt.

Beroving taxichauffeur
Helvoirt - Op de Broekwal in Helvoirt is een 44-jarige taxichauffeur uit Tilburg beroofd van zijn portemonnee. De taxichauffeur had vanaf de Heuvel in Tilburg vier klanten opgepikt. Nadat hij één van de klanten had afgezet in Biezenmortel, reed hij door naar Helvoirt. Op de broekwal stopte de chauffeur op verzoek van de overige klanten. Plotseling greep één van hen de portemonnee van de chauffeur en ging er snel vandoor, samen met de anderen. De chauffeur heeft de achtervolging nog ingezet. Op het Martinipad trof hij één van de vermoedelijke klanten, echter die kon alsnog ontkomen. De politie heeft een aangifte opgenomen en onderzoekt de beroving.

Verkeersongeval letsel
Beers - Een 25-jarige automobiliste uit Beugen is zaterdagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval op de provincialeweg in Beers. De vrouw, die vanuit de richting Grave reed, zag dat haar voorganger remde. Ze remde zelf ook, maar raakte in een slip en kwam tegen een boom tot stilstand. Ze is met klachten aan haar hoofd en borst overgebracht naar het ziekenhuis.

Vuurwerk leidt naar alarmpistool
Veghel - De politie heeft zaterdagavond een verboden alarmpistool en munitie inbeslaggenomen. Tegen de 18-jarige eigenaar van het wapen wordt proces-verbaal opgemaakt. De politie had een melding gekregen dat er vanuit een bestelbus vuurwerk gegooid was. Op de Kapelstraat troffen de agenten de bestelbus aan. De 18-jarige bestuurder werd aangetroffen in een woning aan de Kapelstraat. Onderzoek in de bus leverde niet alleen de resten van vuurwerk op. In de bus trof de politie ook een verboden alarm pistool, dit werd inbeslaggenomen. In de woning werd munitie van het pistool inbeslaggenomen.

Onderzoek naar verlaten plaats ongeval
Rosmalen - De politie heeft zondagmorgenvroeg een onderzoek ingesteld naar een ongeval op de Grote Wielenlaan in Rosmalen. Daar bleek een auto over de kop geslagen te zijn en een lantaarnpaal vernield te zijn. Bij het voertuig was niemand meer aanwezig. Na onderzoek kwam de politie uit bij een 24-jarige inwoner van Rosmalen. Hij is meegenomen naar het politiebureau. Een blaastest wees uit dat hij te veel gedronken had. De man bekende met de auto van een vriend een andere bekende naar huis te hebben willen brengen en op de Groet Wielenlaan een ongeluk gehad te hebben. Hij kan zich echter niet meer herinneren of hij zelf gereden heeft. De politie onderzoekt de aanrijding en maakt proces-verbaal op.

Huiselijk geweld
Cuijk - De politie heeft zondagmorgen een 41-jarige inwoner van Cuijk aangehouden op de Rozenobel in Cuijk. Hij wordt er van verdacht zijn 59-jarige schoonmoeder eerder die dag bedreigd te hebben. Ook zou hij zijn vriendin bedreigd hebben. De man, die zich zeer heftig verzette bij zijn aanhouding, is met peperspray onder controle gebracht. Hij is ingesloten.

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers