zondag 21 november 2010
Eindhoven: Politie zoekt getuigen van poging overval cafetaria
Zaterdagavond rond 20.00 uur is gepoogd een cafetaria aan de Orchideeënstraat te overvallen. Een man kwam de cafetaria binnen en bedreigde daar een 43-jarige medewerkster met een mes. Het slachtoffer schreeuwde om hulp waarna de dader er zonder buit weer vandoor ging. De 48-jarige vriend van het slachtoffer is achter de man aangerend. Na een korte worsteling is de dader er op zijn fiets vandoor gegaan over het Gerardusplein in de richting van de Roostenlaan. De man is ongeveer 1.60-1.65 m lang, donker getint, normaal tot smal postuur, zwart haar en ongeveer 25 jaar oud. Hij droeg een half lange jas in camouflagekleur, een zwarte schoudertas, donkere sportschoenen en een doek om zijn gezicht. Verder droeg hij een donker petje met witte opdruk. De politie is op zoek naar getuigen of mensen die weten wie de dader is. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie in Stratum via 0900-8844. Anoniem mag ook via 0800-7000.

Eindhoven: Politie pakt verdachte van huiselijk geweld op
De politie heeft zondagochtend rond 1.00 uur een 21-jarige man uit Geldrop aangehouden op de Parklaan. Hij wordt ervan verdacht kort daarvoor daar zijn 17-jarige vriendin uit Geldrop te hebben geschopt. Een oplettende getuige zag dit gebeuren en belde de politie. De verdachte is aangehouden ter zake huiselijk geweld en ingesloten op het politiebureau.

Eindhoven: Politie houdt agressieve automobilist aan
De politie heeft zaterdagavond rond 21.45 uur een 32-jarige automobilist uit Eindhoven aangehouden op de Pieter Zeemanstraat. Hij zou kort daarvoor daar een deuk in de auto van een 32-jarige automobilist uit Eindhoven hebben geslagen. Dit gebeurde na een conflict in het verkeer op de Boschdijk. De man is ingesloten op het politiebureau.

Eindhoven: Politie houdt mannen aan voor vernieling bushokje
De politie heeft zaterdag rond middernacht een 17-jarige jongen uit Nuenen, een 18-jarige man uit Bladel, een 19-jarige Eindhovenaar en een 19-jarige man uit Reusel aangehouden op de Hercules Segherslaan. Zij zouden kort daarvoor daar een bushokje vernield hebben. Dit werd gezien door en getuige die de politie belde en het signalement van de vier doorgaf. De verdachten konden op heterdaad aangehouden worden en zijn ingesloten op het politiebureau.

Eindhoven: Politie houdt man aan voor huiselijk geweld
De politie heeft zondagochtend rond 5.45 uur een 43-jarige Eindhovenaar aangehouden in zijn woning in Tongelre. Hij zou kort daarvoor in hun woning zijn 43-jarige vrouw mishandeld hebben. Het slachtoffer is de woning uitgevlucht. De verdachte is aangehouden voor het plegen van huiselijk geweld. Hij is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Eersel: Politie houdt automobilist aan voor rijden zonder geldig rijbewijs
De politie heeft zaterdagavond rond 20.30 uur een 22-jarige automobilist uit Veldhoven aangehouden op de Duizelseweg. Agenten waren daar bezig met een alcoholcontrole en gaven de bestuurder een stopteken. De Veldhovenaar negeerde het stopteken en reed een doodlopende straat in. Daarna vluchtte hij zijn auto uit. Kort daarna troffen agenten de verdachte aan in een tuin. Bij controle bleek dat zijn rijbewijs vrijdagavond was ingevorderd omdat hij te veel had gedronken. Ook bleek dat de Veldhovenaar al vijf keer een proces-verbaal had gekregen voor het rijden onder invloed. Zijn auto is in beslag genomen. Tegen de Veldhovenaar is proces-verbaal opgemaakt, dat door de politie wordt doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Budel: Politie houdt verdachten aan na aanrijding
De politie heeft zondagochtend rond 4.15 uur een 18-jarige automobilist uit Maarheeze en zijn 19-jarige bijrijder uit Maarheeze aangehouden op de Deken van Baarsstraat. Agenten kregen een melding dat er kort daarvoor daar een aanrijding zou hebben plaatsgevonden tussen een auto en een fietser. Ter plaatse bleek dat de 18-jarige bestuurder een 23-jarige fietser uit Budel had aangereden. Uit onderzoek bleek dat de automobilist alcohol had gedronken. Tevens zou de bijrijder de fietser hebben geslagen. Beiden mannen zijn aangehouden. Op het bureau blies de automobilist een promillage van ruim 1,55. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Tegen de twee is proces-verbaal opgemaakt, dat door de politie wordt doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

http://www.inwonersnieuws.nl/

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers