dinsdag 30 november 2010
Twee winkeldievegges opgepakt
's-Hertogenbosch - Op maandagmiddag rond 14.45 uur bij de Arena twee vrouwen, een 18 jarige vrouw uit Roermond en een 15-jarig meisje uit Amsterdam, aangehouden voor winkeldiefstal. Het tweetal had voor ruim 200 Euro kleding gestolen door het onder hun eigen kleding te verstoppen in de paskamer. De dievegges weigerden afstand te doen van de gestolen kleding toen zij door het beveiligingspersoneel werden betrapt. Beiden zijn meegenomen naar het bureau .

Man aangehouden met veel verzet
's-Hertogenbosch - Op maandagavond om 23.40 uur is in de Jan Palachstraat een 46-jarige Bosschenaar aangehouden voor vernieling. De politie ontving een melding dat een man bezig was de ramen van een woning in te gooien. In de straat troffen de agenten een man aan die onder invloed was van alcohol en met flink bebloede handen. De man werd aangehouden maar verzette zich hevig. Hij kwam daarbij ten val en is voor controle nog naar het ziekenhuis gebracht. Later is hij meegenomen naar het cellenblok en ingesloten voor verhoor.

Autodief op heterdaad betrapt
's-Hertogenbosch - Op maandagavond is rond 23.55 uur een 36-jarige man uit Vught op heterdaad betrapt op autodiefstal in een garage aan de Arena. Hij werd door een getuige betrapt toen hij zich opvallend gedroeg bij een auto en de politie werd ingeschakeld. De verdachte bevond zich nog in de parkeergarage en kon meteen worden aangehouden. Achteraf bleek dat hij in een auto had ingebroken en geprobeerd had het contactslot te vernielen. De man is meegenomen naar het bureau voor verhoor. Bij de fouillering van de man kwam nog een 'lifehammer' tevoorschijn die gebruikt worden om een ruit door te tikken.

Man krijgt rijverbod
Boekel - Op dinsdag 30 november omstreeks 00.24 uur hield de politie op de Kerkstraat te Boekel een alcoholcontrole. Hierbij werd een 44-jarige man uit Erp aangehouden omdat hij te veel gedronken had. De man werd overgebracht naar het politiebureau in Veghel. Daar bleek dat de bestuurder 1,5 maal keer de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken had. De man kreeg een rijverbod van twee uur opgelegd.

Gewapende overval
Uden - Een onbekende dader heeft dinsdagavond omstreeks 18.15 uur een gewapende overval gepleegd op een tankstation aan de Volkelseweg. Hierbij werd een medewerker bedreigd met een mes. Er raakte niemand gewond. De dader is te voet gevlucht en heeft een onbekend geldbedrag buitgemaakt. De politie heeft een SMS-alert verstuurd met zijn signalement. Het gaat om een blanke man, 1.75 m lang met een zwarte jas, een grijze capuchon en een witte sjaal.
De politie heeft een onderzoek ingesteld. Mogelijke getuigen kunnen zich melden bij de politie 0900-8844.


Botsing busjes                                                                                                                                                                                                                                                                                Schaijk - Twee bedrijfsbusjes zijn maandagmiddag op de Rijksweg ter hoogte van Schaijk frontaal op elkaar gebotst. Daarbij zijn vier personen gewond geraakt. Het ging om twee mannen uit Gennep (46 en 49 jaar) en een 33-jarige man uit Rotterdam en 25-jarige vrouw uit Rotterdam. Zij zijn buiten levensgevaar overgebracht naar het ziekenhuis. Meerdere ambulances en een traumahelikopter rukten uit. Verkeersspecialisten van de politie hebben een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeluk. 

Masseur aangehouden
Wanroij - Op maandag 29 november 2010 is een 53-jarige man uit Wanroij aangehouden op verdenking van zedenmisdrijven. Hij wordt er van verdacht de feiten te hebben gepleegd tijdens zijn werkzaamheden als masseur. Naar aanleiding van een melding van een slachtoffer startte de politie een onderzoek. Inmiddels zijn er bij de politie vier aangiften gedaan. De politie sluit niet uit dat de verdachte meerdere slachtoffers gemaakt heeft tijdens zijn werkzaamheden. Mensen die daar over willen praten of vragen hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie, afdeling zeden via tel: 0900-8844 en eventueel kunt u in contact worden gebracht met hulpverlening.

http://www.inwonersnieuws.nl/

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers