donderdag 4 november 2010
Scooterrijder gewond na aanrijding
Haarsteeg - Een 16-jarige jongen uit Vlijmen is woensdagavond rond 20.00 uur gewond geraakt bij een aanrijding op de Meester Prinsenstraat. De scooterrijder botste achterop een auto die stilstond om een passagier af te zetten. Door de klap reed de scooter tegen een paal en raakte vervolgens het been van een 58-jarige vrouw uit Vlijmen. Zij hield hier een bloeduitstorting aan over. De scooterrijder werd naar het ziekenhuis gebracht. Hij hield enkele kneuzingen aan de klap over. De scooter wordt onderzocht door verkeersspecialisten van de politie.

Aanhouding voor bedreiging na aanrijding
Vlijmen - De politie heeft donderdagmorgen rond 09.30 uur een 18-jarige automobilist uit Vlijmen aangehouden. De man reed kort daarvoor op de A59 en nam de afrit Vlijmen. Achter hem reed een 40-jarige Bossche. Zij nam ook de afrit. De Vlijmenaar remde en de vrouw die achter hem reed ook. Zij remde echter te laat waardoor een aanrijding ontstond. De man stapte uit, maar de vrouw bleef in haar auto zitten omdat ze de man agressief vond over komen. Ze deed haar portieren op slot. De verdachte zou vervolgens op de ramen gebonkt hebben en de vrouw bedreigd hebben. Agenten hielden de man aan. Hij is ingesloten.

Rijden zonder rijbewijs: auto in beslag genomen
Sint-Anthonis - De politie heeft donderdagmorgen rond 10.30 uur een 39-jarige man uit Boxmeer aangehouden op de Kolonel Silvertoplaan. Agenten zagen de man rijden in zijn auto. Bij hen was bekend dat de bestuurder geen geldig rijbewijs heeft. Hiervoor is de man al meerdere keren aangehouden. De man werd wederom aangehouden en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. Zijn auto is in beslag genomen.

Vrouw beroofd van tas
's-Hertogenbosch - Een 26-jarige vrouw uit Rosmalen is dinsdagavond 2 november jl. rond 19.00 uur beroofd van haar tas. Dat gebeurde op de Aartshertogenlaan. De vrouw fietste in de richting van Hintham toen ze een scooter achter haar hoorde rijden. Op de scooter zaten twee jongens/jongemannen. Ze trapten het slachtoffer van haar fiets waardoor ze ten val kwam. De jongens wilden haar tas stelen, maar de vrouw hield de tas stevig vast en begon te gillen. Nadat het duo haar enkele malen geschopt had moest ze loslaten. De daders gingen ervandoor met de tas. Daarin zaten onder meer een portemonnee en boeken. Het slachtoffer was erg overstuur en werd door een ambulance naar een huisartsenpost gebracht omdat ze last had van haar hoofd en hand. De politie is op zoek naar getuigen. Op het moment van de beroving was het donker op straat omdat de straatverlichting niet werkte in verband met de stroomstoring. Getuigen kunnen zich melden bij de politie 's-Hertogenbosch via: 0900-8844 of anoniem via 'M' : 0800-7000.
De daders droegen beide een zwarte jas. De bestuurder droeg een capuchon. De bijrijder had een lichte huidskleur en een klein/tenger postuur.

Dief aangehouden
's-Hertogenbosch - De politie heeft woensdagavond om ongeveer half negen een 18-jarige inwoner uit 's-Hertogenbosch aangehouden op de Ploossche Hof. De man wordt er van verdacht dat hij bij familieleden geld en een pinpas heeft gestolen in de afgelopen tijd. Het zou dan om enkele duizenden euro's gaan. De familie had aangifte gedaan en kwamen de verdachten tegen. De politie hield de man aan en brachten hem naar het bureau. De  zaak wordt verder onderzocht.

Vrouw beroofd van tas
's-Hertogenbosch - Een 26-jarige vrouw uit Rosmalen is dinsdagavond 2 november jl. rond 19.00 uur beroofd van haar tas. Dat gebeurde op de Aartshertogenlaan. De vrouw fietste in de richting van Hintham toen ze een scooter achter haar hoorde rijden. Op de scooter zaten twee jongens/jongemannen. Ze trapten het slachtoffer van haar fiets waardoor ze ten val kwam. De jongens wilden haar tas stelen, maar de vrouw hield de tas stevig vast en begon te gillen. Nadat het duo haar enkele malen geschopt had moest ze loslaten. De daders gingen ervandoor met de tas. Daarin zaten onder meer een portemonnee en boeken. Het slachtoffer was erg overstuur en werd door een ambulance naar een huisartsenpost gebracht omdat ze last had van haar hoofd en hand. De politie is op zoek naar getuigen. De daders droegen beide een zwarte jas. De bestuurder droeg een capuchon. De bijrijder had een lichte huidskleur en een klein/tenger postuur. Op het moment van de beroving was het donker op straat omdat de straatverlichting niet werkte in verband met een stroomstoring. Getuigen kunnen zich melden bij de politie 's-Hertogenbosch via 0900-8844 of anoniem via 'M' op 0800-7000.

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers