vrijdag 19 november 2010
Eindhoven: Politie pakt man op overval op woning
De politie heeft donderdagmiddag rond 15.45 uur een 25-jarige man (zonder vaste woon- of verblijfplaats) aangehouden op het hoofdbureau aan de Mathildelaan. De man wordt er van verdacht op dinsdag 9 november rond 21.30 uur een woning te zijn binnengedrongen aan de Echternachlaan. De 62-jarige bewoner deed de deur open nadat er werd aangebeld, waarna de verdachte de zichzelf toegang tot de woning verschafte. Het slachtoffer werd vervolgens met geweld naar de grond gewerkt en moest zijn geld afgeven. Op basis van het uitgebreide signalement en nader onderzoek is de verdachte, die zelf naar het politiebureau was gekomen, aangehouden. Hij is inmiddels in verzekering voor verder onderzoek.

Eindhoven: Politie pakt man op na bekladden horecagelegenheid
Via cameratoezicht werd vrijdagochtend gezien dat een man een horecagelegenheid aan het Stratumseind bekladde. Gewaarschuwde agenten gingen ter plaatse en konden in de directe omgeving, op de Oude Stadgracht, rond 3.00 uur een 26-jarige Eindhovenaar aanhouden. Bij hem werden tijdens de fouillering stiften aangetroffen. Uit verder onderzoek bleek dat de man nog een gevangenisstraf moest uitzitten. Hierop is hij ingesloten op het politiebureau.

Eindhoven: Politie houdt man aan na vernielen autoruit
Op de Jan den Hollanderstraat is vrijdag rond 00.35 uur een 44-jarige Eindhovenaar aangehouden. De politie kreeg vrijdagochtend een melding dat een dronken man schreeuwend door de straat liep. De agenten die ter plaatse gingen troffen in een brandgang aan de Jan den Hollanderstraat de verdachte aan. In de straat bleek ook een ruit van een auto vernield te zijn, waarvan de man verdacht wordt. Hij is voor verder onderzoek ingesloten op het politiebureau.

Best: Motorrijder gewond bij aanrijding met auto
Op de kruising Eindhovenseweg Zuid - I.B.C.-weg is donderdagavond rond 18.25 uur een 39-jarige Eindhovense motorrijder gewond geraakt toen hij in botsing kwam met een 51-jarige automobilist uit Boxtel. De motorrijder reed over de Eindhovenseweg Zuid en kwam in botsing met de auto die vanuit de I.B.C.-weg de kruising op reed. De 39-jarige man raakte gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis.

Geldrop: Politie zoekt getuigen van zware mishandeling
De politie zoekt getuigen van een zware mishandeling op het Volmolenplein waarbij een 20-jarige man uit Geldrop gewond raakte. Dit gebeurde daar donderdagavond rond 19.30 uur bij een grasveld. De man was onderweg naar de sportschool en werd door twee manspersonen achterna gezeten. Er ontstond een vechtpartij waarbij het slachtoffer dusdanig zwaar mishandeld werd dat hij in het ziekenhuis moest worden opgenomen. Er is op dit moment geen informatie over het signalement van de daders. De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan en is nog volop met de zaak bezig. De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk rond 19.30 uur op of rond het Volmolenplein iets hebben gezien of gehoord van deze zware mishandeling. Zij kunnen contact opnemen met de recherche via 0900-8844. Informatie anoniem doorgeven kan door te bellen naar Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.



Luyksgestel: Politie vordert rijbewijs automobiliste in na botsing
Op een parkeerplaats aan de Dorpstraat botste een 80-jarige vrouw uit het Belgische Lommel donderdagmiddag rond 16.00 uur tegen een geparkeerde auto. Toen ze vervolgens achteruit reed raakte ze met haar auto een hekwerk. De politie vroeg aan de vrouw om mee te werken aan een alcoholonderzoek. De vrouw stemde hiermee in maar het lukte niet om de test succesvol af te ronden. Hierop is bij de vrouw bloed afgenomen om te onderzoeken of zij onder invloed van alcohol de auto heeft bestuurd. De automobilist moest haar rijbewijs bij de agenten inleveren. Tegen haar wordt een proces-verbaal opgemaakt, dat door de politie doorgestuurd wordt naar het Openbaar Ministerie.

Veldhoven: Politie neemt rijbewijs dronken beginnend automobilist in
Op de Dorpstraat is vrijdag rond 4.05 uur een 22-jarige automobilist uit Veldhoven aangehouden. Agenten zagen de bestuurder kort daarvoor met hoge snelheid de Provincialeweg oversteken richting Dorpstraat. Vervolgens troffen ze de auto op een parkeerplaats aan de Dorpstraat aan en controleerden ze de bestuurder. Deze bleek gedronken te hebben. Bij hem werd een promillage van 0,70 gemeten. De beginnend bestuurder was reeds eerder betrapt op het rijden onder invloed, waarop werd besloten dat hij zijn rijbewijs moest inleveren. Tegen de man wordt een proces-verbaal opgemaakt, dat door de politie doorgestuurd wordt naar het Openbaar Ministerie.

Helmond: Politie pakt schennispleger op
De politie heeft vrijdagmiddag rond 12.00 uur een 29-jarige Helmonder aangehouden bij zijn woning in Helmond Centrum. De man wordt ervan verdacht kort daarvoor daar schennis te hebben gepleegd. Een getuige waarschuwde de politie. Agenten hielden de man aan en namen hem mee naar het bureau voor verhoor. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt, dat door de politie wordt doorgezonden naar het Openbaar Ministerie.

Asten: Man overleden bij eenzijdige aanrijding op A67
Op vrijdagochtend rond 10.15 uur is op de A67, ter hoogte van Asten, een 81-jarige man uit IJmuiden overleden. De man reed daar met zijn echtgenote richting Eindhoven en werd onwel. Vervolgens reed hij tegen de middenvangrail. De man overleed ter plekke. Zijn echtgenote bleef ondanks de aanrijding ongedeerd. Vanwege het ongeval zijn de twee rijstroken afgesloten geweest. Het verkeer werd via de vluchtstrook geleid. Rond 11.45 uur werd de weg weer vrijgegeven.

Casteren: Politie houdt verdachte aan en rolt hennepkwekerij op
De politie heeft vrijdagmiddag rond 14.30 uur een 27-jarige Roemeen aangehouden in een woning aan de Kranenberg. Uit onderzoek bleek dat in de woning een hennepkwekerij aanwezig was. Ter plaatse troffen agenten op de eerste verdieping in drie slaapkamers hennepplanten aan. In totaal werden 421 planten en kweekmateriaal in beslag genomen. De verdachte was in de woning aanwezig toen de agenten arriveerden. Hij is ingesloten op het bureau voor verder onderzoek.

Veldhoven: Politie houdt bejaarde man met wapens aan in woning
De politie heeft vrijdagochtend rond 10.15 uur een 91-jarige man in zijn woning in Veldhoven aangehouden. Uit onderzoek was gebleken dat de man wapens in zijn woning zou hebben. Bij een doorzoeking in zijn woning troffen agenten twee vuurwapens aan met bijbehorende munitie. De man is aangehouden en na verhoor heengezonden. De wapens zijn in beslag genomen. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt, dat door de politie wordt doorgezonden naar het Openbaar Ministerie.

http://www.inwonersnieuws.nl/

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers