dinsdag 2 november 2010
Dokterstas met medicijnen gestolen
Vught - Bij een auto-inbraak in de Vliertstraat is dinsdagmorgen rond 11.15 uur een dokterstas gestolen. In de tas zaten onder meer doktersinstrumenten, spuiten, naalden en medicijnen waaronder morfine en hartmiddelen. Mensen die de tas of de inhoud daarvan vinden wordt verzocht contact op te nemen met de politie team Boxtel via: 0900-8844. De medicijnen kunnen ook ingeleverd worden bij een huisarts of apotheek.

Verkeerscontroles Drunen en Vlijmen
Drunen/Vlijmen - De politie heeft maandagmiddag tussen 12.00 en 15.00 uur verkeerscontroles gehouden. Op de Duinweg in Drunen werden 70 voertuigen gecontroleerd. Twee bestuurders reden harder dan 50 km/uur en kregen een bekeuring. De hoogst gemeten snelheid was 73 km/uur.
Op de Mommersteeg kregen drie bestuurders een bekeuring omdat ze harder dan 50 km/uur reden. De hoogst gemeten snelheid was 65 km/uur. In totaal werden er 40 voertuigen gecontroleerd.
Daarnaast kregen nog drie personen een bekeuring voor: niet dragen van een autogordel, niet volgen van de verplichte rijrichting en het niet dragen van een helm.

Agenten halen dronken man van straat
's-Hertogenbosch - In de nacht van maandag op dinsdag werden surveillerende agenten rond 00.50 uur door mensen aangesproken dat er een dronken in de Nieuwstraat zou staan. De agenten troffen daar een 36-jarige Bosschenaar aan die niet meer op zijn benen kon staan. Hij verloor zijn evenwicht en viel bijna door een etalage van een winkel. De agenten hebben de man meegenomen naar het bureau om te ontnuchteren. Hij is op dinsdagochtend met een bekeuring voor openbare dronkenschap heengezonden.

Dronken man aangehouden
's-Hertogenbosch - De politie heeft maandagavond rond 18.00 uur een 21-jarige man uit Helvoirt aangehouden op de Pensmarkt. De man was erg dronken en had een medewerkster van een winkel lastig gevallen. Toen agenten de verdachte op zijn gedrag aanspraken werd hij boos en maakte een slaande beweging in de richting van de agenten. Hij werd aangehouden en is later die avond na verhoor heengezonden.

Veelpleger aangehouden
Oss - Op maandagavond rond 18.15 uur is bij een bouwmarkt aan de Venusstraat een 39-jarige man uit Nuland aangehouden voor winkeldiefstal. De man wordt er van verdacht in de bouwmarkt gereedschap te hebben gestolen. Hij is aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor.

Hardrijder moet rijbewijs inleveren
Oss - De politie heeft maandagavond rond 20.15 uur het rijbewijs ingevorderd van een 20-jarig automobilist uit Schaijk. De man werd op de Hartog Hartogsingel betrapt toen hij met een snelheid va 159 km/uur over de weg reed. De maximumsnelheid ter plaatse was 80 km/uur. Omdat de bestuurder 79 km/uur te hard reed is zijn rijbewijs ingevorderd. Tegen de bestuurder is proces-verbaal opgemaakt.

Rijbewijs kwijt na agressief rijgedrag
Haaren - Een 26-jarige automobilist uit Doetinchem moest dinsdagmorgen rond 07.00 uur zijn rijbewijs inleveren na agressief/onveilig rijgedrag op de N65. Agenten zagen dat de bestuurder een conflict had met een medeweggebruiker. Hij ging vlak voor de auto van de andere bestuurder rijden en trapte tot twee keer toe hard op de rem. Hierdoor ontstond bijna een aanrijding. Agenten gaven beide bestuurders een stopteken. De man uit Doetinchem verklaarde dat de andere bestuurder hem eerder zou hebben afgesneden. Agenten namen de auto van de man uit Doetinchem in beslag omdat hij geen rijbewijs op zak had. Hij moet zijn rijbewijs inleveren bij de politie waarna het wordt ingevorderd. De auto krijgt de man terug mits hij iemand meeneemt met een geldig rijbewijs.

Verlichtingscontroles weer van start
Regio - Onder het motto ‘Val op, fiets verlicht. Daar kun je mee thuis komen’ zal de politie in Brabant-Noord de komende maanden intensief controleren op het juiste gebruik van fietsverlichting. De actie start op 1 november en loopt door tot en met 16 januari. De actie richt zich met name op scholieren in het voortgezet onderwijs en studenten. Belangrijkste boodschap van de actie is: “Zorg dat je voor je eigen veiligheid én die van anderen, bij duisternis en in het donker goed zichtbaar bent in het verkeer.” Tijdens de hele handhavingperiode zal meteen verbaliserend worden opgetreden. De fietsverlichtingscampagne is gericht op fietsers in het algemeen en maakt gebruik van tv- en radiocommercials, folders, posters en de website http://www.losselampjesmogenook.nl/.

http://www.inwonersnieuws.nl/

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers