maandag 22 november 2010
Jongen aangehouden voor vernieling
Oss - De politie heeft zondagavond rond 19.00 uur een 14-jarige jongen uit Oss aangehouden voor vernieling. Een alerte getuige had gezien dat er plantenbakken vernield werden in de Molenstraat. De verdachte was daarbij gezien. Hij werd aangehouden en na verhoor heengezonden. Hij wordt vermoedelijk doorgestuurd naar HALT.

Jongen aangehouden voor schijnen met laserpen
's-Hertogenbosch - De politie heeft zondagmiddag een 14-jarige Bosschenaar aangehouden in zijn ouderlijk huis. Vrijdagmiddag j.l rond 17.30 uur reed een 46-jarige buschauffeur met zijn bus op de Ploossche Hof. Hij werd met een laserstraal in zijn oog beschenen en voelde meteen veel pijn. De chauffeur moest hierdoor zijn bus stilzetten. Hij moest naar het ziekenhuis met letsel aan zijn oog. Het is nog onduidelijk of het letsel blijvend is. Agenten hielden zondagmiddag de 14-jarige aan. In zijn slaapkamer werd een laserpen en honderd losse flodders aangetroffen. De vader van de jongen bleek ook nog een balletjeswapen in bezit te hebben. De politie heeft de laserpen, de losse flodders en het balletjeswapen in beslag genomen. Na verhoor is de verdachte heengezonden. De officier van justitie zal beslissen wat er met de verdachte gaat gebeuren.

Man aangehouden voor bedreiging en aanranding
's-Hertogenbosch - Op zondagavond omstreeks 23.30 uur is in de Hinthamerstraat een 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden voor aanranding en bedreiging. De man wordt er van verdacht eerder op de avond een taxichauffeuse te hebben betast tijdens een rit van Heusden naar 's-Hertogenbosch. Terwijl hij dit deed bedreigde hij de vrouw door te zeggen dat hij een vuurwapen bij zich droeg. De verdachte man was onder invloed van alcohol. Het slachtoffer nam direct contact op met de politie en kon een duidelijk signalement doorgeven. Surveillerende agenten zagen de man later op de avond lopen door het centrum. Hij is aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor.

Stel aangehouden na aanrijding
Uden - De politie heeft maandagmorgen rond 04.00 uur een 30-jarige man uit Erp en een 36-jarige vrouw uit Erp aangehouden op de Ruitersweg. Agenten kregen een melding over een aanrijding op de kruising bij de Ruitersweg. Toen ze ter plaatse kwamen zagen ze dat de auto tegen een paal was gereden. Het stel was bezig om het voertuig te verplaatsen. De man rook naar drank en de vrouw verklaarde te hebben gereden. Omdat haar verhaal ongeloofwaardig was, en omdat er twee auto's op de Ruiterweg stonden, werd het duo aangehouden. De man bleek ruim drie keer teveel gedronken te hebben. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en hij is ingesloten. De vrouw is na verhoor heengezonden. Tegen allebei wordt proces-verbaal opgemaakt.

Veelpleger aangehouden voor poging inbraak
Veghel - De politie heeft maandagmorgen rond 01.30 uur een 18-jarige veelpleger uit Utrecht aangehouden op de N.C.B-laan. Een bewoner van een huis aan de N.C.B-laan hoorde kort daarvoor een geluid bij zijn woning. Hij keek naar buiten en zag twee donker geklede personen staan. De bewoner ging naar buiten en het duo sloeg op de vlucht. De man aarzelde geen moment en zette de achtervolging in. Ondertussen waarschuwde hij de politie. In de Emmastraat kon een van de daders vluchtten. De bewoner kon de twee man staande houden in een achtertuin op de N.C.B-laan. Agenten hielden de verdachte aan. Hij bleek een tas met inbrekersgereedschap bij zich te hebben. Hij is inverzekering gesteld voor verder onderzoek. Ondanks een zoektocht van de politie is de tweede verdachte nog niet aangehouden.

http://www.inwonersnieuws.nl/

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers