zaterdag 27 november 2010
Eindhoven: Politie vordert rijbewijs in
Het rijbewijs van een 39-jarige man uit Grace Hollogne (B) is zaterdag rond 0.20 uur ingevorderd door de politie. Agenten zagen hem bij een alcoholcontrole op de Aalsterweg rijden in een personenauto. De man bleek gedronken te hebben. Hij blies een promillage van ruim 1,30. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt dat zal worden doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Helmond: Politie houdt man aan voor huiselijk geweld
Bij zijn woning in Helmond Centrum is zaterdag rond 3.30 uur een 40-jarige man aangehouden. Hij wordt er van verdacht zijn 37-jarige echtgenote in de woning te hebben mishandeld. Hij zou haar de keel hebben dichtgeknepen. De man is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Helmond: Politie houdt man aan voor mishandeling
Vrijdag rond 17.00 uur is bij zijn woning in Helmond West een 20-jarige man aangehouden. Hij wordt er van verdacht een 38-jarige buurvrouw te hebben mishandeld. Hij zou haar geslagen hebben bij een burenruzie. De man is meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt dat zal worden doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Bladel: Mannen gewond bij eenzijdig verkeersongeval
Vrijdagavond rond 23.25 uur zijn een 21-jarige man uit Reusel en een 36-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval. Zij reden in een personenauto over de Rondweg in de richting van Bladel. Door nog onbekende oorzaak raakte de auto in de berm en kwam daardoor in botsing met een boom. Daarna sloeg de auto over de kop. De twee zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De 21-jarige man mocht na onderzoek het ziekenhuis verlaten. De 36-jarige man moest een nacht ter observatie blijven. Van beide inzittenden is een bloedproef afgenomen.

Nuenen: Politie vordert rijbewijs in
Een 48-jarige man uit Nuenen is zaterdag rond 0.05 uur zijn rijbewijs kwijtgeraakt op de Peellandlaan. Agenten zagen hem daar in een personenauto rijden terwijl hij gedronken had. Hij blies een promillage van ruim 1,45. Zijn rijbewijs is ingevorderd en proces-verbaal is opgemaakt. Het proces-verbaal zal worden doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Son: Politie houdt man met gestolen auto aan
Op Ekkersrijt is vrijdagavond rond 23.45 uur een 35-jarige Eindhovenaar aangehouden. Agenten zagen in de bocht van de verlengde Huizingalaan een personenauto tegen een lantaarnpaal aan staan. In de buurt van de auto stond een man die er vandoor ging toen hij de agenten zag. De agenten gingen te voet achter de man aan en konden hem even later aanhouden. De auto bleek op 25 november gestolen te zijn bij een woninginbraak in Eindhoven. De verdachte is meegenomen naar het politiebureau en ingesloten voor verder onderzoek.

Eindhoven: Politie vordert rijbewijzen in
Zaterdag rond 3.40 uur is het rijbewijs van een 40-jarige Eindhovenaar ingevorderd op de Madeliefstraat. Agenten zagen de man daar rijden in een personenauto terwijl hij gedronken had. De bestuurder viel op omdat hij met hoge snelheid en slippende banden wegreed en vervolgens hard remde. Hij blies een promillage van 1,95. Rond 5.00 uur zaterdagochtend werd het rijbewijs van een 26-jarige Eindhovenaar op het Floraplein ingevorderd. Ook hij bestuurde een personenauto terwijl hij gedronken had. Hij blies een promillage van 1,40. Tegen beide mannen is proces-verbaal opgemaakt. De verbalen zullen worden doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Veldhoven: Politie houdt man aan voor mishandeling
Op de Witvenseweg is zaterdag rond 11.50 uur een 22-jarige man uit Veldhoven aangehouden. Hij wordt er van verdacht een 24-jarige man uit Nijmegen mishandeld te hebben. De twee kregen onenigheid over de aankoop van een motor. De man uit Veldhoven zou de man uit Nijmegen een knietje in het gezicht hebben gegeven. Hij is meegenomen naar het politiebureau. Na verhoor is hij heengezonden met een proces-verbaal. Het proces-verbaal zal worden doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

http://www.inwonersnieuws.nl/

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers