vrijdag 12 november 2010
Man neergestoken op station
's-Hertogenbosch - Vrijdagochtend omstreeks 03.30 uur kwam er een melding binnen bij de meldkamer over een 20-jarige gewonde man uit Rosmalen op het Centraal Station. Hij is met een steekverwonding overgebracht naar het ziekenhuis en zijn situatie is stabiel. De technische recherche heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld. Verschillende getuigen zijn inmiddels gehoord. De recherche onderzoekt de aanleiding van het incident.
Getuigen worden opgeroepen zich te melden bij de politie via 0900-8844 (lokaal tarief).

 Jongen op gestolen snorfiets aangehouden
's-Hertogenbosch - De politie heeft donderdagavond rond 17.45 uur een 16-jarige Bosschenaar aangehouden op de Eekbrouwersweg. Agenten zagen de jongen samen met een bijrijder op een snorfiets rijden op het Wielsem. Het voertuig reed zonder verlichting. De bestuurder kreeg op de Klokkenlaan een stopteken, maar negeerde dat. Na een korte achtervolging slipte de snorfiets bij de Rompertpassage. Het tweetal vluchtte vervolgens te voet weg. Agenten gingen achter ze aan en konden de 16-jarige bestuurder aanhouden op de Eekbrouwersweg. De bijrijder is nog niet gepakt. Het voertuig bleek begin oktober gestolen te zijn vanuit de Adelheidstraat. De snorfiets gaat terug naar de eigenaar.

Geen overtredingen bij alcoholcontrole 's-Hertogenbosch
's-Hertogenbosch - De politie heeft donderdagavond tussen 19.00 en 20.30 uur een alcoholcontrole gehouden op de Hekellaan. Er werden in totaal 180 blaastesten afgenomen. Niemand had gedronken.

Weinig bestuurders in de fout bij alcoholcontrole Rosmalen
Rosmalen - De politie heeft donderdagavond op de Graafsebaan en Laaghemaal alcoholcontroles gehouden. In totaal werden bij 288 bestuurders blaastesten afgenomen. Vijf bestuurders hadden gedronken en bij hen werd een ademanalyse afgenomen. Twee bestuurders bleken daadwerkelijk teveel gedronken te hebben. Zij kregen een proces-verbaal en een rijverbod van een uur omdat ze net boven het maximum van 220 ugl zaten (265 ugl en 270 ugl).

Aanhouding na vondst gestolen auto
Heesbeen/ 's-Hertogenbosch - De politie heeft donderdagavond rond 21.30 uur een 37-jarige Bosschenaar aangehouden in de Grotestraat. Eerder op de avond werd een auto gestolen vanaf industrieterrein de Brand in 's-Hertogenbosch. Agenten zagen de bewuste auto korte tijd later staan in de Grotestraat in Heesbeen. Bij de auto bevond zich de 37-jarige Bosschenaar. Hij is aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek.

Veelpleger aangehouden voor fietsendiefstal
's-Hertogenbosch - Een 29-jarige Bossche veelpleger is vrijdagmorgen rond 01.30 uur aangehouden op de Boschdijkstraat. Surveillerende agenten zagen de man lopen met een fiets waarvan hij het achterwiel omhoog hield. Toen de man de agenten zag liet hij de fiets ineens los. Hij bleek geen ID-bewijs op zak te hebben en geen fietssleutels terwijl de fiets op slot stond. Hierop werd de man aangehouden. Hij is ingesloten.

Mannen met inbrekersgereedschap aangehouden
Schijndel - De politie heeft vrijdagmorgen rond 02.00 uur twee mannen uit Litouwen (20 en 32 jaar) aangehouden op de Tiboschlaan. Agenten zagen de mannen rijden in een auto zonder verlichting. De bestuurder kreeg een stopteken en toen bleek dat er in de auto inbrekersgereedschap lag. Hierop werden de mannen aangehouden. Ze zijn ingesloten voor verder onderzoek. Het voertuig is in beslag genomen.

http://www.inwonersnieuws.nl/

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers