zaterdag 20 november 2010
Eindhoven: Politie arresteert auto-inbrekers
De politie heeft vrijdagmiddag rond 16.30 uur twee mannen uit Utrecht (21 en 27) aangehouden. Zij worden ervan verdacht kort daarvoor ingebroken te hebben in een auto in een parkeergarage aan de Emmasingel. Een oplettende biker zag de auto met de twee verdachten rijden over de Wal. Hij zette zijn fiets voor de auto om deze tot stoppen te dwingen. Achter de auto van de verdachte stopte een politieauto. De bestuurder, de 27-jarige verdachte, probeerde vervolgens over het fietspad weg te rijden. Het lukte de biker om de bestuurder uit de auto te trekken en aan te houden. Dit gebeurde onder verzet. De bijrijder kon er na een korte worsteling met een agent vandoor gaan. Na een achtervolging te voet werd de man alsnog aangehouden. Hij zat achter een container op de Bergstraat. In de auto van het stel werd een laptop aangetroffen. Deze bleek kort daarvoor te zijn gestolen uit een auto in een parkeergarage. De twee zijn in verzekering gesteld voor nader onderzoek.

Eindhoven: Politie houdt jongen aan voor openlijke geweldpleging
De politie heeft vrijdagmiddag rond 17.30 uur een 15-jarige Eindhovenaar aangehouden op de Koning Arthurlaan. Hij zou kort daarvoor daar met twee anderen een 59-jarige buschauffeur geschopt en geslagen hebben. Een agent zag de bus midden op straat stilstaan en hij zag dat de chauffeur mishandeld werd door de drie. Toen hij uit zijn voertuig stapte, gingen de jongens er vandoor. De 15-jarige jongen kon door een getuige aangehouden worden. De verdachte is overgedragen aan de politie en in verzekering gesteld voor nader onderzoek.

Eindhoven: Politie houdt verdachte aan voor bedreiging
De politie heeft vrijdagavond rond 20.15 uur een 31-jarige Eindhovenaar aangehouden voor zijn woning in het stadsdeel Strijp. Agenten kregen een melding dat de Eindhovenaar met een vuurwapen naar de man van zijn 29-jarige Eindhovense ex-vriendin wilde gaan. Agenten hielden de man voor zijn woning bij zijn auto aan. In zijn auto werd een vuurwapen en munitie aangetroffen. De auto en het wapen met munitie zijn in beslag genomen. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek.

Duizel: Politie vordert rijbewijs van dronken automobilist in
De politie heeft zaterdagochtend rond 3.00 uur een 64-jarige automobilist uit Hechtel-eksel aangehouden op de Hoef. Een voorbijgangster zag de man daar in zijn auto zitten met zijn hoofd op het stuur. Bij controle bleek dat de bestuurder gedronken had. Op het bureau weigerde hij zijn medewerking te verlenen aan een ademanalyse. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt, dat door de politie wordt doorgezonden naar het Openbaar Ministerie.

Gemert: Politie houdt automobilist aan voor rijden zonder rijbewijs
De politie heeft vrijdagavond rond 21.15 uur een 24-jarige automobilist uit Gemert aangehouden op het Heijtsveld voor het rijden zonder geldig rijbewijs. Surveillerende agenten zagen de man daar rijden. Uit controle bleek dat hij een rijontzegging had. Ook bleek dat de APK van zijn  auto vervallen was. De man is aangehouden en overgebracht naar het bureau. Omdat hij nog 5 dagen moest gaan zitten, is hij ingesloten. Zijn auto is in beslag genomen.

Oirschot: Politie houdt inbreker aan na DNA-hit
De politie heeft vrijdagavond rond 20.00 uur een 40-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden in de gemeente Haarlemmermeer. Hij wordt ervan verdacht in juli 2009 te hebben ingebroken in een woning aan de Oude Grintweg. Bij de inbraak werd een auto en geld weggenomen. Na een DNA-hit kon de verdachte worden aangehouden. Hij is ingesloten voor verder onderzoek.

Veldhoven: Politie houdt dronken automobilist aan
De politie heeft zaterdagochtend rond 3.15 uur een 41-jarige Eindhovenaar aangehouden op de Heerbaan. Surveillerende agenten zagen de bestuurder kort daarvoor daar slingerend over de weg rijden. Bij controle bleek dat de man alcohol had gedronken. Op het bureau blies hij een promillage van 2,0. Zij rijbewijs is ingevorderd. Tegen de Eindhovenaar is proces-verbaal opgemaakt, dat door de politie wordt doorgezonden naar het Openbaar Ministerie.

Eindhoven: Politie houdt 2e verdachte aan voor openlijke geweldpleging
De politie heeft zaterdagochtend rond 11.00 uur op het politiebureau aan de Mathildelaan een 2e verdachte aangehouden voor openlijke geweldpleging. Het gaat om een 15-jarige jongen uit Eindhoven die zich bij de politie meldde. Hij wordt ervan verdacht samen met een 15-jarige jongen en een nog onbekende verdachte vrijdagmiddag een 59-jarige buschauffeur te hebben mishandeld (zie ook het 1e persbericht van zaterdag 20 november). De jongen is ingesloten.

Geldrop: Politie houdt man aan voor huiselijk geweld
De politie heeft zaterdagochtend rond 11.30 uur een 43-jarige man uit Geldrop aangehouden in zijn woning. Hij zou kort daarvoor daar zijn 40-jarige vrouw mishandeld hebben. De verdachte is aangehouden ter zake huiselijk geweld. Hij is ingesloten.

http://www.inwonersnieuws.nl/

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers