maandag 1 november 2010
Eindhoven: Politie vordert rijbewijs dronken brokkenpiloot in
De politie heeft zondagavond rond 19.20 uur een 39-jarige vrouw uit Veldhoven aangehouden op de Heezerweg. De politie kreeg wat eerder de melding dat daar een personenauto tegen twee geparkeerde wagens was aangereden. De bestuurder had vervolgens de personenauto laten staan en was er vandoor gegaan. Toen de agenten ter plaatse kwamen hebben ze de schade opgenomen en de achter gelaten wagen weg laten slepen. Op dat moment meldde zich de 39-jarige vrouw als de bestuurder van de wagen. Uit een blaastest bleek dat ze teveel gedronken had. Daarop is ze aangehouden en voor een nadere ademanalyse meegenomen naar het bureau. Ze bleek een promillage van ruim 1,6 te hebben. Het rijbewijs van de vrouw is ingevorderd en tegen haar is proces-verbaal opgemaakt. Dat wordt doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.   

Eindhoven: Man aangehouden voor bedreiging en vernieling
De politie heeft maandagmorgen om 7.40 uur een 31-jarige man aangehouden in zijn woning in het stadsdeel Woensel Zuid. De man wordt ervan verdacht dat hij zijn ex-vriendin met de dood heeft bedreigd. Ook zou hij de afgelopen maand haar auto diverse malen hebben vernield. De man is aangehouden en voor verder  onderzoek meegenomen naar het bureau. 

Eindhoven: Politie houdt man aan voor vernieling
De politie heeft maandagmorgen rond 3.00 uur een 52-jarige man aangehouden in zijn woning in het stadsdeel Strijp. Wat eerder kreeg de politie een melding dat de man in de woning de deur van de kamer van een huisgenoot had ingetrapt. Ter plaatse troffen de agenten de man aan die een verwarde indruk maakte. Hij werd aangehouden en is meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek.

Heeze: Man aangehouden voor aanranding
De politie heeft zondagavond rond 19.30 uur een 33-jarige man uit Eersel aangehouden op de Odradastraat. Eerder op de avond had de politie een melding gekregen dat een vrouw onzedelijk was betast in een winkel in Eersel. Wat later kreeg de politie een melding dat een dronken man zich agressief gedroeg  op een parkeerplaats aan de Odradastraat. Het bleek vermoedelijk om dezelfde man te gaan die eerder ook de vrouw had lastig gevallen. Hij is aangehouden en meegenomen naar het bureau. Daar is hij in verzekering gesteld voor verder onderzoek. 

Eindhoven: Politie zoekt getuigen van vermoedelijke poging beroving
De politie is op zoek naar getuigen van vermoedelijk een poging tot beroving waarvan een 88-jarige vrouw uit Eindhoven het slachtoffer werd. Toen de vrouw zondagmiddag rond 15.30 uur met haar rollator op de De Pannelaan liep, werd er plotseling een doek over haar hoofd gegooid. De twee daders zijn er vervolgens vandoor gegaan, mogelijk omdat ze gestoord werden door een automobilist. De vrouw is op de grond gevallen waardoor ze een bult op haar hoofd opliep. Er is geen signalement van de daders bekend. De politie wil graag in contact komen met de automobilist die mogelijk iets heeft gezien. Ook andere getuigen van het voorval kunnen zich melden bij de politie in Woensel via 0900-8844 of anoniem bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Eindhoven: Politie pakt man op voor plegen huiselijk geweld
De politie heeft zondagochtend rond 10.30 uur een man van 35 jaar uit Eindhoven aangehouden in de woning van zijn vriendin in Eindhoven Stratum. Hij zou de 23-jarige vrouw kort daarvoor in het huis hebben mishandeld. Ze is naar de buren gevlucht en heeft de politie gewaarschuwd. Agenten hebben de man in de woning aangehouden voor het plegen van huiselijk geweld en meegenomen naar het bureau. Hij is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Eindhoven: Politie neemt rijbewijs dronken bromfietser in
De politie heeft zondagochtend kort na middernacht een 23-jarige man uit Waalre aangehouden op de Professor Holstlaan. Surveillerende agenten zagen hem daar op een brommer rijden en controleerden hem. Hij bleek gedronken te hebben waarop hij werd aangehouden. Op het bureau blies hij een alcoholpromillage van ruim 1,10. Omdat het om een beginnend bestuurder gaat, werd zijn rijbewijs ingevorderd. Er is ook proces-verbaal opgemaakt dat wordt doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Eindhoven: Politie houdt verdachte van mishandelen vriendin aan
De politie heeft zondagmiddag rond 14.00 uur een man van 29 jaar uit Eindhoven aangehouden bij zijn woning in Woensel-Zuid. Hij zou zondagochtend in zijn huis zijn 27-jarige vriendin uit Eindhoven hebben mishandeld. De vrouw is weggegaan en heeft de politie gewaarschuwd. Agenten zijn naar het huis gegaan en hebben de verdachte aangehouden voor het plegen van huiselijk geweld. De man is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Bergeijk: Politie vordert rijbewijs beginnend bestuurder in
De politie heeft zondagochtend rond 3.30 uur een man van 21 jaar uit Bergeijk aangehouden op het Sterrepad. Surveillerende agenten zagen hem daar in een auto rijden. Toen ze hem controleerden, bleek de man gedronken te hebben. Op het bureau blies hij een alcoholpromillage van bijna 1,45. Het rijbewijs van de beginnend bestuurder is ingevorderd en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt dat wordt doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Son: Politie houdt gewonde verdachte van vechtpartij aan
De politie heeft zondagochtend rond 2.45 uur in een ziekenhuis in Eindhoven een 18-jarige man uit Son aangehouden. Hij wordt ervan verdacht dat hij kort na 2.00 uur in een café aan de Markt in Son een 19-jarige plaatsgenoot tijdens een vechtpartij met een glas op diens hoofd heeft geslagen. Het slachtoffer liep een flinke hoofdwond op waaraan hij zich in een ziekenhuis heeft laten behandelen. De verdachte liep door het gebroken glas een verwonding op aan een hand. Hij is na de vechtpartij zelf naar het ziekenhuis gegaan en werd daar door de gealarmeerde politie aangehouden. Omdat hij meteen geopereerd moest worden, is de man niet meegenomen naar het bureau. Hij wordt later nog door de politie gehoord.

http://www.inwonersnieuws.nl/

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers