donderdag 18 november 2010
Eindhoven: Politie houdt man aan voor aanranding
De politie heeft woensdagmiddag rond 14.30 uur een 33-jarige Eindhovenaar aangehouden in een winkel aan de Piazza. De politie kreeg een melding dat de man in de winkel drie vrouwen onzedelijk betast had. Beveiligingsmedewerkers hebben hem daarop staande gehouden en overgedragen aan de politie. Hij is in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Het is mogelijk dat de man nog meer slachtoffers heeft gemaakt in de winkel. Zij kunnen zich melden bij de politie.

Eindhoven: Politie houdt man aan voor huiselijk geweld
De politie heeft woensdagavond om 18.50 uur een 18-jarige man aangehouden voor zijn woning in het stadsdeel Stratum. Wat eerder op de avond kreeg de politie de melding dat de man de auto van zijn vader zonder diens toestemming wilde meenemen. Hij zou zijn vader daarbij hebben geslagen. De gealarmeerde politie kon de man aanhouden. Hij is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Eindhoven: Politie pakt man op voor rijden zonder rijbewijs
De politie heeft donderdagmorgen rond 2.45 uur een 30-jarige Eindhovenaar aangehouden op de Pioenroosstraat. Surveillerende agenten zagen de man eerder rijden in zijn personenauto op de Leenderweg. Bij controle van zijn gegevens bleek de eigenaar van de wagen niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Daarop werd de auto op de Pioenroosstraat aan de kant gezet. De bestuurder bleek inderdaad de eigenaar van de wagen en daarop is hij aangehouden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt dat wordt doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Eindhoven: Politie houdt man aan voor huiselijk geweld
De politie heeft woensdagmiddag een 38-jarige man aangehouden in zijn woning in het stadsdeel Woensel Zuid. De man zou eerder op de dag zijn ex-vrouw hebben mishandeld in haar woning in het stadsdeel Gestel. Hij zou haar daarbij hebben geslagen en de keel hebben dicht geknepen. De politie kon de man later aanhouden. Hij is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Eindhoven: Politie pakt rijbewijs dronken bestuurder af
De politie heeft donderdagmorgen om 1.30 uur op de Levylaan een 53-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man viel surveillerende agenten op omdat hij met hoge snelheid in zijn wagen over de Bredalaan reed. Ze wisten hem uiteindelijk op de Levylaan te achterhalen en zetten hem aan de kant. Uit een blaastest bleek dat hij teveel gedronken had. Daarop is hij aangehouden en meegenomen naar het bureau voor een nadere ademanalyse. Hij bleek een promillage van ruim 1,85 te hebben. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. Dat wordt doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Eindhoven: Politie rolt hennepkwekerij op
De politie heeft woensdagavond rond 22.00 uur een hennepkwekerij opgerold in een woning aan de Bandalaan. De politie had informatie dat in de woning een hennepkwekerij zou zitten en is daarom naar binnen gegaan. In de woning werd inderdaad een kwekerij aangetroffen. In totaal ging het om 327 hennepplanten en 300 stekjes. Die zijn samen met de kweekapparatuur in beslag genomen en zullen worden vernietigd. Er werd niemand aangehouden.

Bergeijk: Politie houdt man aan voor rijden onder invloed
De politie heeft woensdagmiddag om 16.55 uur een 26-jarige man uit Luyksgestel aangehouden op de Fressevenweg. De politie kreeg wat eerder een melding dat de man door een aantal burgers was klem gereden toen hij in zijn personenauto daar hevig slingerend over de weg reed. Bij een blaastest bleek dat hij niet teveel gedronken had. Wel had hij een flesje GHB bij zich. De man is daarop aangehouden en meegenomen naar het bureau. Daar is een bloedproef afgenomen om te bepalen of hij onder invloed van verdovende middelen was. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt dat wordt doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.


 

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers