dinsdag 2 november 2010
Eindhoven: Alerte agenten pakken vijf Polen met honderden hennepstekjes op
Op de Generaal Bothastraat werden maandagmiddag rond 16.20 uur vijf Polen, variërend in leeftijd van 22 tot 29 jaar, aangehouden. Alerte agenten zagen een auto tegen het verkeer in de Jan van Riebeecklaan inrijden en controleerden het voertuig. In de auto werden dozen met in totaal 371 hennepstekjes aangetroffen. Deze zijn in beslag genomen. De vijf inzittenden werden vervolgens opgepakt en zijn voor verder onderzoek in de cel gezet.

Eindhoven: Fietser gewond na aanrijding met auto
Op de Winston Churchilllaan is maandagavond rond 23.20 uur een 24-jarige vrouw uit Eindhoven gewond geraakt toen zij met haar fiets overstak bij een verkeerslicht. Zij kwam bij het oversteken in botsing met een 40-jarige automobiliste uit Eindhoven. De fietster is overgebracht naar het ziekenhuis met nog onbekende verwondingen.

Beek en Donk: Politie pakt mannen met gestolen CV-ketel op
Op de Bosscheweg zijn dinsdagochtend rond 3.40 uur een 29-jarige en een 44-jarige man uit Uden aangehouden. Agenten zagen het duo midden in de nacht over de eerdergenoemde straat rijden met een openstaande achterklep. Hierop controleerden de agenten het voertuig. In de auto werd een CV-ketel aangetroffen. De inzittenden konden geen duidelijke verklaring voor de herkomst van de ketel geven. Uit verder onderzoek bleek dat de CV-ketel eerder die nacht was weggenomen uit een in een aanbouw zijnde woning op een bouwterrein aan de Ruyterweg. De ketel en de auto  zijn in beslag genomen. De twee verdachten zijn voor verder onderzoek in de cel gezet.

Eindhoven: Politie houdt man aan na koperdiefstal in woning
Op het politiebureau aan de Aalsterweg werd maandagavond rond 18.30 uur een 30-jarige Eindhovenaar aangehouden. Hij wordt verdacht van het wegnemen van koperen leidingen uit een woning aan de Karel van de Woestijnelaan op 22 oktober van dit jaar. Een kelderraam werd opengebroken om in het op dat moment leegstaande pand te komen. De verdachte is voor verder onderzoek ingesloten op het politiebureau.

Eindhoven: Politie houdt verdachte van fietsdiefstal aan
Op de Boschdijktunnel is dinsdag rond 11.30 uur een 43-jarige man uit Eindhoven aangehouden. De politie zag de man een rood verkeerslicht negeren en al fietsend, met een tweede fiets in zijn hand, de Boschdijktunnel oversteken. De agenten lieten de man stoppen en zagen dat het slot van de tweede fiets verbroken was. Ook de herkomst van de fiets waar de verdachte op reed was onduidelijk. Hierop zijn de twee fietsen in beslag genomen voor verder onderzoek. De verdachte is meegenomen naar het politiebureau. Na verhoor mocht hij naar huis. Tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt, dat door de politie doorgestuurd wordt naar het Openbaar Ministerie.

Best: Politie houdt verdachten van woninginbraak aan
De politie hield dinsdagmorgen omstreeks 11.20 uur op de Kanaaldijk twee verdachten van 17 en 18 uit Best aan. De jongemannen worden verdacht van een inbraak kort voor hun aanhouding gepleegd in een woning aan de Koningin Julianaweg. Aan de hand van een signalement, door een getuige doorgegeven, kon de politie de inbrekers aanhouden. Ze hadden een tas bij zich met daarin o.a. telefoons die vermoedelijk afkomstig zijn van diefstal. De verdachten zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Veldhoven: Politie houdt verdachte van woninginbraak aan
Op de Sondervick is dinsdagochtend rond 7.00 uur een 36-jarige man (woonplaats onbekend) aangehouden. Dit gebeurde nadat de politie melding kreeg van een woninginbraak aan het Sondervick. Agenten gingen ter plaatse om poolshoogte te nemen. In de straat troffen ze de verdachte aan. Van een woning aan de Sondervick werd een raam opengebroken om binnen te komen. De man is voor verder onderzoek ingesloten.

Valkenswaard: Politie houdt man en vrouw aan voor zware mishandeling
De politie heeft dinsdagmorgen omstreeks 8.15 uur een 48-jarige man en zijn 45-jarige vrouw in hun woning buiten heterdaad aangehouden. Aanleiding hiervoor is een zware mishandeling van een 48-jarige man uit Emmeloord, gepleegd op zaterdag 2 oktober jl.
Het slachtoffer bezocht die avond een café aan de Markt. Eenmaal binnen zou hij na een woorden hebben gekregen met de café-eigenaar en diens vrouw. Het slachtoffer zou buiten, voor het café door de eigenaar en zijn vrouw zwaar zijn mishandeld. Het slachtoffer moest vanwege zijn verwondingen per ambulance worden overgebracht naar het ziekenhuis. Door de mishandeling was zijn linker onderarm uit de kom geraakt, had hij een botbreuk in zijn linker bovenarm en liep hij diverse kneuzingen op in het gezicht en lichaam. De verdachten zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

http://www.inwonersnieuws.nl/

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers