zondag 31 oktober 2010
Eindhoven: Politie zoekt getuigen van beroving bejaarde vrouw
De politie zoekt getuigen van de beroving van een 83-jarige vrouw uit Eindhoven. Toen ze vrijdagmiddag rond 14.30 uur op de Luxemburglaan liep, kwam een scooter met twee jongens op haar af. Eén van de jongens pakte de handtas van de vrouw af waardoor ze op de grond viel. De scooter met de twee opzittenden is er vervolgens vandoor gegaan. De vrouw heeft door de val haar heup gebroken en is opgenomen in een ziekenhuis. Er is geen signalement van de daders bekend. De politie zoekt getuigen van de beroving of mensen die weten wie en/of waar de verdachten zijn. Zij kunnen zich melden bij de politie in Woensel via 0900-8844 of anoniem bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Eindhoven: Politie zoekt getuigen van overval op horecazaak
De politie zoekt getuigen van de overval op een horecazaak aan de Boschdijk. Vrijdagavond rond 21.00 uur kwamen twee mannen met bivakmutsen op het cafetariagedeelte van de zaak binnen. Ze bedreigden een personeelslid met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en eisten geld. De vrouw heeft een nog onbekend geldbedrag meegegeven waarna de daders te voet zijn gevlucht in de richting van de Gebroeders Ganslaan. Bij de overval is niemand gewond geraakt. Eén dader is een man met een blanke huidskleur, ongeveer 1,88 meter lang, met een normaal postuur. Hij droeg donkere kleding. De ander is wat kleiner, had een iets steviger postuur en droeg ook donkere kleding. Getuigen van de overval of mensen die weten wie en/of waar de daders zijn, kunnen zich melden bij de politie in Woensel via 0900-8844 of anoniem bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Eindhoven: Politie arresteert verdachte van gooien glas
De politie heeft zaterdagochtend rond 2.45 uur op het Stratumseind een man van 30 jaar uit Eindhoven aangehouden. Hij had kort daarvoor in een café een glas tegen iemand aangegooid. Door de scherven raakte een omstander, een 25-jarige man uit Katwijk, lichtgewond aan zijn gezicht. Portiers van de zaak hebben de verdachte overgedragen aan de gewaarschuwde politie. Hij is aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek.

Eindhoven: Politie houdt vier mannen aan tijdens vechtpartij
De politie heeft zaterdagochtend in totaal vier personen aangehouden na een vechtpartij op de Oude Stadsgracht. Rond 4.30 uur zagen surveillerende agenten dat twee mannen daar een derde man, die op de grond lag, aan het mishandelen waren. Ze sloegen hem met hun vuisten met kracht in zijn gezicht en tegen zijn lijf. Toen de agenten tussenbeide kwamen, trapte het slachtoffer een van zijn belagers tegen diens lijf. Daarop werden ze alle drie onder verzet aangehouden. Een vierde verdachte, die zich bemoeide met de aanhoudingen en daarbij de politiemensen uitschold, werd ook opgepakt. De twee verdachten van de mishandeling, Eindhovenaren van 25 en 26 jaar, zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Het slachtoffer, een 41-jarige Eindhovenaar, werd na verhoor heengezonden. Ook de vierde verdachte, een man van 19 jaar uit Eindhoven, mocht na verhoor vertrekken. Tegen deze twee mannen is wel proces-verbaal opgemaakt dat wordt doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Eindhoven: Politie neemt rijbewijs in na eenzijdig ongeval op snelweg
De politie heeft zaterdagochtend het rijbewijs ingenomen van een man van 21 jaar uit Drunen. Hij was rond 5.00 uur op de A2 ter hoogte van Eindhoven-Strijp in een bocht van de weg de macht over het stuur van zijn auto kwijtgeraakt. De wagen is tegen een vangrail gereden, over de kop geslagen en uiteindelijk op zijn dak op de snelweg tot stilstand gekomen. De bestuurder raakte daarbij niet gewond. Hij is meegenomen naar het bureau waar bleek dat hij teveel had gedronken. Hij blies een alcoholpromillage van bijna 1,60. Zijn rijbewijs is ingevorderd en er is proces-verbaal opgemaakt dat wordt doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.
Helmond: Politie houdt dronken automobilist met ongeldig rijbewijs aan
De politie heeft zaterdagochtend rond 0.45 uur een man van 22 jaar uit Helmond aangehouden op het Havenplein. Surveillerende agenten zagen hem kort daarvoor op de Kanaaldijk Noord-West in een auto wegrijden met piepende banden en een hoge snelheid. Op het Havenplein lieten ze hem stoppen. Uit onderzoek bleek dat hij een ongeldig verklaard rijbewijs heeft omdat hij mei werd betrapt met teveel drank op achter het stuur. Ook nu bleek de man teveel gedronken te hebben. Op het bureau blies hij een alcoholpromillage van 1,40. Zijn (ongeldig) rijbewijs werd ingevorderd en tegen de man is proces-verbaal opgemaakt dat wordt doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Deurne/Bakel: Politie houdt dronken fietser aan voor doorrijden na aanrijding
De politie heeft zaterdagochtend rond 2.30 uur op de Kuundert in Bakel een 17-jarige jongen uit Bakel aangehouden. Hij zou kort daarvoor op de Hilakkersteeg in Deurne met zijn fiets tegen een andere fietser aan zijn gereden en zijn doorgereden. De andere fietser, een 19-jarige man uit Bakel, viel door de botsing op de grond. Hij liep daardoor letsel op aan zijn gezicht waaraan hij zich door een dokter heeft laten behandelen. De gewaarschuwde politie is op zoek gegaan naar de weggereden fietser en trof hem aan op de Kuundert. Hij werd aangehouden en meegenomen naar het bureau. Daar bleek hij onder invloed van alcohol te zijn en blies een promillage van 1,30. Ook de 19-jarige man bleek gedronken te hebben; hij had een alcoholpromillage van bijna 0,90. Tegen beide fietsers is daarvoor proces-verbaal opgemaakt dat wordt doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie. De weggereden fietser krijgt ook een proces-verbaal voor het verlaten van een plaats ongeval. 

Geldrop: Politie houdt verdachte van winkelinbraak aan
De politie heeft zaterdagochtend rond 3.45 uur een man van 27 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op de Korte Kerkstraat. Bij de politie was kort daarvoor de melding binnengekomen dat in die straat een man aan het inbreken was in een winkel. Hij had met een steen een ruit van de winkeldeur vernield. De getuige kon ook een signalement van de dader geven. Agenten zijn ter plaatse gegaan en zagen in de Korte Kerkstraat een man lopen die aan het signalement voldeed. Hij is aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek.

Eindhoven: Politie arresteert inbraakverdachte na aanhouding door bewoners
De politie heeft zaterdagochtend rond 7.30 uur een man van 39 jaar uit Eindhoven aangehouden in een woning in Eindhoven Woensel-Noord. Kort daarvoor was bij de politie de melding binnengekomen dat hij had ingebroken in de woning. De verdachte was daarbij betrapt, waarna een worsteling ontstond tussen hem en enkele bewoners. Zij slaagden erin de man in bedwang te houden totdat de gewaarschuwde politie ter plaatse was. Eén van de bewoners liep door de worsteling letsel op aan vinger. Een andere bewoner raakte gewond aan een arm. Ook was hij in gebroken glas gestapt dat op de grond lag waardoor hij letsel opliep aan een voet. De verdachte is door de politie overgenomen en aangehouden. Hij is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Eindhoven: Politie zoekt getuigen van beroving van man
De politie zoekt getuigen van de beroving van een man van 28 jaar uit Son. Hij werd zaterdagochtend rond 5.45 uur op de Burghstraat door een man op een fiets tegen zijn hoofd getikt. De dader stapte daarna van zijn fiets en trok het slachtoffer de Sint Odastraat in. Daar nam hij een klein geldbedrag en een mobiele telefoon van het slachtoffer weg en ging er op zijn fiets vandoor in de richting van de Geldropseweg. De dader heeft een donkere huidskleur, is ongeveer 30 jaar oud, is ongeveer 1,75 meter lang, en heeft dreadlocks tot op de schouder. Hij droeg een zwart jack en had een zwarte herenfiets bij zich. Getuigen van de beroving of mensen die weten wie en/of waar de verdachte is, kunnen zich melden bij de politie in Eindhoven-Stratum via 0900-8844. Anoniem kan ook via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Eindhoven: Politie houdt dronken beginnend bestuurster aan
De politie heeft zaterdagochtend rond 4.45 uur een 20-jarige vrouw uit Eindhoven aangehouden op de Mathildelaan. Surveillerende agenten zagen haar daar zonder helm op een brommer rijden. Toen ze haar controleerden, bleek ze gedronken te hebben. De vrouw is meegenomen naar het bureau voor een ademanalyse. Daaruit bleek dat ze een alcoholpromillage had van ruim 1,15. Omdat het om een beginnend bestuurder gaat, is haar brommerrijbewijs ingevorderd. Ook is proces-verbaal opgemaakt, dat wordt doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Eindhoven: Politie zoekt getuigen van beroving van vrouw
De politie zoekt getuigen van de beroving van een vrouw van 28 jaar uit Eindhoven. Toen ze vrijdagavond rond 20.20 uur op het Picushof liep, hoorde ze iemand achter zich rennen. Toen ze zich omdraaide, sloeg een man haar in haar gezicht. Hij trok ook meteen aan haar handtas. Omdat de vrouw tegenstribbelde, probeerde hij haar nog enkele malen te slaan. Uiteindelijk kon hij er met haar tas op een fiets vandoor gaan. Het gaat om een man van ongeveer 1,70 meter lang, hij is ongeveer 30 jaar oud en heeft een normaal postuur. Hij droeg een bruine jas, een wit shirt en een donkerblauwe spijkerbroek. De man fietste weg op een zwarte (oma)fiets. Getuigen van de beroving of mensen die weten wie en/of waar de verdachte is, kunnen zich melden bij de politie in Eindhoven-Tongelre via 0900-8844. Anoniem kan ook via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

http://www.inwonersnieuws.nl/

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers