woensdag 20 oktober 2010
Helmond: Politie houdt twee mannen aan voor aanslag op coffeeshop
De politie heeft woensdagmorgen rond 7.00 uur twee mannen (33 en 20 jaar oud) aangehouden in hun woningen in Helmond Centrum. Het tweetal wordt verdacht van betrokkenheid bij de aanslag op een coffeeshop aan de Noord Koninginnewal op 30 juli van dit jaar. Uitgebreid onderzoek van de politie leidde tot de aanhouding van de twee mannen. De politie doorzocht donderdagmorgen de woningen van het tweetal en deed verder nog een doorzoeking op vier andere locaties in Helmond. Ook in Eindhoven werd een locatie doorzocht. Daarbij werden diverse communicatiemiddelen en administratie in beslag genomen. Beide verdachten zijn in verzekering gesteld en hebben daarbij beperkingen opgelegd gekregen.

http://www.inwonersnieuws.nl/

Eindhoven: Politie pakt verdachte van huiselijk geweld op
De politie heeft dinsdag rond middernacht een 41-jarige Eindhovenaar aangehouden in zijn woning in het stadsdeel Stratum. Hij wordt ervan verdacht kort daarvoor in hun woning zijn 33-jarige vrouw met de dood bedreigd te hebben. De vrouw is de woning uit gevlucht en heeft de politie gebeld. De Eindhovenaar is in verzekering gesteld voor nader onderzoek.

http://www.inwonersnieuws.nl/

Helmond: Politie houdt man aan voor huiselijk geweld
De politie heeft dinsdagmiddag rond 16.45 uur een 25-jarige Helmonder aangehouden op de Europalaan. Hij zou kort daarvoor zijn 51-jarige vader en zijn moeder (gegevens onbekend) mishandeld hebben in hun woning in Helmond West. Hierna is de verdachte vertrokken. Hij kon kort daarna aangehouden worden op de Europalaan. De Helmonder is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

http://www.inwonersnieuws.nl/

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers