vrijdag 15 oktober 2010
Overval op chalet

Cromvoirt - In de nacht van donderdag op vrijdag heeft rond 1.15 uur een gewapende overval plaatsgevonden op een chaletwoning op een camping aan de Loverensestraat. De twee bewoners, een 63-jarige man uit Cromvoirt en zijn vrouw, werden 's nachts overvallen door meerdere mannen met donkere kleding. Zij werden hierbij bedreigd met een vuurwapen gelijkend voorwerp. Er raakte niemand gewond. Het is nog onduidelijk of er iets is buitgemaakt. De politie heeft onderzoek ingesteld en de technische recherche heeft sporenonderzoek verricht. In een nader onderzoek zullen agenten een buurtonderzoek verrichten. Mocht u iets hebben gehoord of gezien dan verzoekt de politie u dit zo spoedig mogelijk te melden via 0900-8844.

http://www.hyves.nl/externalRedirect/?url=www.inwonersnieuws.nl

Meisje (10 ) aangereden op rotonde

's-Hertogenbosch - Op donderdagmiddag is rond 15.30 uur op de Harendonkweg een 10-jarig meisje uit 's-Hertogenbosch, aangereden. Het meisje reed op haar fiets de rotonde op toen een 67-jarige Bosschenaar haar over het hoofd zag. De man reed haar met zijn personenauto aan. Het meisje is door een ambulance met een gekneusd scheenbeen naar het ziekenhuis gebracht.

http://www.hyves.nl/externalRedirect/?url=www.inwonersnieuws.nl

Lifter aangehouden

Veghel - Op donderdagmiddag omstreeks 15.50 uur heeft de politie een 44-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. De man stond, met een bordje 's-Hertogenbosch, langs de snelweg bij de afrit 's-Hertogenbosch van de A50. Aangezien dit een gevaarlijke situatie oplevert is de man door surveillerende agenten aangehouden. De man kon zich niet legitimeren en is meegenomen naar het bureau.

http://www.hyves.nl/externalRedirect/?url=www.inwonersnieuws.nl

Fietsendief op heterdaad aangehouden

Oss - Op donderdagmiddag is rond 16.30 uur op de Spoorlaan een 16-jarige jongen uit Bergem aangehouden voor fietsendiefstal. De politie was bezig met een extra controle bij het station in verband met het hoge cijfer fietsendiefstallen. Tijdens hun surveillance zagen de agenten dat de jongen zich zeer opvallend gedroeg in de fietsenstalling. Tevens zagen zij dat hij een fietsmandje van een fiets afhaalde en op de grond gooide. Toen de jongen uit Berghem de fietsenstalling wilde verlaten werd hij door de agenten aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor.

http://www.hyves.nl/externalRedirect/?url=www.inwonersnieuws.nl

Twee winkeldievegges aangehouden

Oss - Op donderdagavond rond 18.45 uur heeft de politie in de Hooghuisstraat twee vrouwen (21 en 23 jaar) uit Litouwen aangehouden voor winkeldiefstal. De vrouwen waren door winkelpersoneel van een schoenenzaak aangehouden omdat zij hadden geprobeerd twee paar schoenen te stelen. Toen de agenten de vrouwen vroegen zich te legitimeren gaven ze aan dat hun ID-bewijzen nog in de auto lagen. De vrouwen zijn meegenomen naar het bureau en in verzekering gesteld. De politie heeft de auto van de vrouwen gehaald en meegenomen naar het bureau voor nader onderzoek. In de auto werd een geprepareerde tas gevonden en diverse kledingstukken met prijskaartjes en alarmlabels. Deze spullen zijn in beslag genomen.


Trailerdief aangehouden
Veghel - Op donderdagavond is rond 18.45 uur op de Buitenweide een 39-jarige Bulgaar aangehouden voor diefstal. De politie ontving 's middags een meldingen van oplettende buurtbewoners dat een onbekende man een auto met een trailer langs de weg had geparkeerd en vervolgens was vertrokken. De politie ging polshoogte nemen en ontdekte al snel dat de trailer van diefstal afkomstig was. De gehele combinatie werd in beslag genomen voor nader onderzoek. De agenten verzochten de buurtbewoners direct 112 te bellen wanneer ze de man weer in de buurt zagen. Dit leidde tot de aangehouden van de man 's avonds. Hij is aangehouden en in verzekering gesteld.

http://www.hyves.nl/externalRedirect/?url=www.inwonersnieuws.nl

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers