woensdag 20 oktober 2010
Getuigenoproep: autobranden Vught
Vught - Woensdagmorgen zijn er twee autobranden geweest in Vught. De politie gaat uit van brandstichting en heeft een onderzoek ingesteld. Rond 03.00 uur kregen de hulpdiensten een melding van een autobrand op Klein Brabant. Daar stond een geparkeerde auto in brand. De brandweer heeft het vuur geblust. Rond 05.15 uur kwam een melding binnen van een autobrand op de Lekkerbeetjelaan. Ook hier brandde een auto uit.
De recherche onderzoekt of er een verband is met zes eerdere brandstichtingen in auto's in Vught. Vrijdagavond- en nacht werd er brand gesticht in voertuigen die geparkeerd stonden op: Klein Brabant, de Piacenzastraat en de Antoniusstraat. Zaterdagavond waren drie autobranden op de Antoon van Weliestraat, Emmasingel en Kapellaan.
De politie heeft de afgelopen dagen extra gesurveilleerd en blijft dat doen. Inwoners van Vught worden opgeroepen om verdachte situaties, personen of voertuigen onmiddellijk te melden bij de politie via: 0900-8844 of 112.
Woensdag zal wederom buurtonderzoek verricht worden. Iedereen die denkt meer informatie te hebben over de branden wordt verzocht contact op te nemen met de politie via: 0900-8844 of anoniem via 'M': 0800-7000.


Verkeerscontrole 'Cuijk op slot'
Cuijk - De politie heeft dinsdag tussen 15.00 en 20.30 uur een verkeerscontrole gehouden in de gemeente Cuijk. De controle werd gehouden in samenwerking met de belastingsdienst. In totaal deden 35 agenten mee. Er werd gecontroleerd in Cuijk op: De Beersebaan en de Hork. Ook werd er gecontroleerd op de Kalkhofseweg in Haps. In totaal werden er 38 bekeuringen uitgeschreven voor onder meer: te hard rijden, verlopen APK, niet handsfree bellen en niet kunnen tonen van een rijbewijs. Daarnaast werden nog twee personen aangehouden voor een heterdaad fietsendiefstal en een voor rijden zonder rijbewijs.
De belastingdienst namen drie voertuigen ter plaatse in beslag. In totaal werden 5199 met de catscan gecontroleerd.


Agressieve winkeldief aangehouden
's-Hertogenbosch - De politie heeft dinsdagmiddag rond 17.15 uur een 24-jarige Bosschenaar aangehouden in een warenhuis aan de Markt. De man werd door een beveiliger betrapt op diefstal van twee flessen parfums met een totale waarde van: 121,77 euro. De dief werd hierop weg agressief en sloeg de beveiligingsmedewerker in zijn gezicht. De man werd overgedragen aan de politie en is inverzekering gesteld.


Jongen aangehouden voor heling
Cuijk - De politie heeft dinsdagmiddag rond 17.00 uur een 15-jarige jongen uit Cuijk aangehouden op de Botdragerdreef. Agenten zagen de jongen fietsen op de Sint Annastraat. De fiets viel op omdat er geen fietssleutel in zat. De jongen werd hierop aangesproken door de agenten en zette het vervolgens op een lopen. De politiemensen gingen achter hem aan en hielden hem aan op verdenking van heling. Hij is inverzekering gesteld. De herkomst van de fiets wordt onderzocht.

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers