maandag 25 oktober 2010
Snorfietser lichtgewond na aanrijding
's-Hertogenbosch - Een 44-jarige Bossche vrouw is maandagmorgen rond 09.30 uur lichtgewond geraakt bij een aanrijding op de Gouverneur van den Bogaerdesingel. Een 76-jarige Bossche automobilist reed op de Rijzertlaan en sloeg linksaf de Gouverneur van den Bogaerdesingel op. Door waas op zijn voorruit zag de man de vrouw op haar snorfiets over het hoofd. Een aanrijding was het gevolg. De vrouw werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Vijf hardrijders bekeurd
Oploo - Bij een snelheidscontrole op de Deurneseweg zijn vijf bestuurders maandagmorgen tussen 09.30 en 11.00 uur bekeurd. Op de weg mag maximaal 80 km/uur gereden worden. De hardrijders reden tussen de 102 en 113 km/uur.

Drugsbende aangepakt
's-Hertogenbosch - De recherche van het district Meijerij heeft in de nacht van zaterdag op zondag met enkele aanhoudingen een drugsbende aangepakt. Er was bij de politie informatie binnen gekomen dat enkele Bosschenaren zouden handelen in drugs. Op verschillenden tijdstippen werden die nacht zes Bosschenaren in de leeftijden tussen 32 en 46 jaar aangehouden. Direct daarop zijn er in enkele woningen huiszoekingen verricht waarbij een hoeveelheid harddrugs werd aangetroffen. De mannen zijn aan het bureau in verzekering gesteld. De recherche onderzoekt de zaak verder.

Beginnend bestuurder moet rijbewijs inleveren
Veghel - De politie heeft maandagmorgen rond 05.30 uur het rijbewijs ingevorderd van een 20-jarige automobilist uit Veghel. De man reed op het Heilig Hartplein toen hij werd gecontroleerd door agenten. Hij bleek gedronken te hebben en werd aangehouden. Uit de ademanalyse bleek dat de man ruim 5,5 keer de maximale hoeveelheid alcohol voor een beginnend bestuurder had overtreden. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Dronken man aangehouden
's-Hertogenbosch - De politie heeft zondagavond rond 16.45 uur een 21-jarige man uit Somalië aangehouden op het Stationsplein. Agenten kregen een melding over een man die op de grond lag en niet meer bewoog. Zij troffen de man aan op de grond. Hij werd door ambulancepersoneel onderzocht en bij kennis gebracht. De man bleek erg dronken te zijn. Hij werd aangehouden voor openbare dronkenschap en ter ontnuchtering ingesloten. Maandagmorgen is de man heengezonden met een proces-verbaal.

Aanhouding voor huisvredebreuk en vernieling
's-Hertogenbosch - Een 21-jarige Bosschenaar is zondagavond rond 20.30 uur aangehouden in de Busschieterstraat op verdenking van huisvredebreuk en vernieling. Zondagmiddag rond 14.30 uur zou de man de woning van zijn 21-jarige Bossche ex-vriendin zijn binnengedrongen. Vervolgens zou hij daar vernielingen hebben aangericht. De vrouw hoorde iemand binnenkomen en had zich uit angst verstopt. De dader verliet vervolgens de woning. Agenten stelden een onderzoek in en hielden de verdachte enkele uren later aan. Hij is inverzekering gesteld voor verder onderzoek.

Jongen aangehouden voor diefstal
Boxtel - Een 16-jarige jongen uit Boxtel is zondagavond rond middernacht aangehouden in een café in de Rozemarijnstraat. De jongen was door de kroegeigenaar betrapt op diefstal van een portemonnee. Die zou de verdachte hebben gestolen uit de tas van een bezoekster van het café. De jongen was erg dronken. Hij werd aangehouden en is ingesloten voor verder onderzoek.

Aanhouding voor valse aangifte
Boxmeer - De politie heeft maandagmorgen rond 08.00 uur een 39-jarige man uit Boxmeer aangehouden in het politiebureau. De man had eerder die nacht, rond 01.00 uur, gemeld dat hij slachtoffer was geworden van een ontvoering. De man beweerde dat hij in Boxmeer in een auto was geduwd en naar een bosgebied bij Venray was gebracht. Daar was hij beroofd van zijn geld en achtergelaten. De politie stelde onmiddellijk een uitgebreid onderzoek in. Uit het onderzoek kwam echter al snel naar voren dat het verhaal van de man niet klopte. Hierop werd hij aangehouden voor het doen van een valse aangifte. Hij is ingesloten voor verder onderzoek.

Rijbewijs ingevorderd
Oss - Een 27-jarige inwoner uit Ravenstein is zondagavond om half twaalf zijn rijbewijs kwijt geraakt. Bij een controle op de Zaltbommelseweg liep de man tegen de lamp, bij een blaastest bleek dat hij gedronken had en toch in zijn auto reed. Aan het bureau werd gemeten dat hij meer dan drie keer teveel op had. Daarom is zijn rijbewijs ingevorderd.

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers