zaterdag 16 oktober 2010
Dronken bromfietsers raakt rijbewijs kwijt

Veghel - Een 47-jarige inwoner uit Helmond is vrijdagmiddag om half drie zijn bromfietsrijbe-wijs kwijtgeraakt. De politie moest uitrukken voor een melding dat een bromfietser op de Sluisweg onderuit gegaan was. Dat bleek ook zo te zijn. De bromfietser was gelukkig lichtge-wond. Maar de agenten merkten wel dat hij gedronken had en hij is aangehouden. Aan het bureau bleek dat hij meer dan twee keer te veel op had. Hij kon zijn rijbewijs in leveren. Na verhoor is hij heen gezonden.

www.inwonersnieuws.nl

Direct afrekenen

Veghel - De politie heeft vrijdagmiddag op het Stadhuisplein een 49-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats in Nederland bekeurd voor enkele overtredingen. De man reed tegen de richting in. Agenten zagen dat en stopten de bestuurder. Bij nader onderzoek bleek hij geen identiteitsbewijs te hebben en bleek ook dat zijn rijbewijs al in 2004 ongeldig was verklaard. Normaal gesproken zouden de agenten deze zaken met het uitschrijven van een bekeuring afgedaan hebben maar omdat hij nergens in Nederland ingeschreven stond moest de man direct betalen. Nadat hij driehonderd zeventig euro had betaald mocht hij weer verder.

www.inwonersnieuws.nl

Aanhouding na parkeerruzie

Herpen - Geparkeerde auto's zijn vrijdagavond de aanleiding geweest tot een mishandeling en aanhouding. Een bewoner, 52 jaar, van het Alard van Herpenplein ergerde zich omstreeks zeven uur aan geparkeerde auto's. Hij wond zich zo op dat hij twee mensen sloeg en hun kle-ding kapot trok. Deze twee, 56 uit Mill en 51 uit Uden belden de politie. Toen die ter plaatse kwam wilde de verdachte in het geheel niet meewerken. Hij verzette zich bij zijn aanhouding. Hij is aan het bureau in Oss in verzekering gesteld.

www.inwonersnieuws.nl

Diefstal met geweld

Boxtel - De politie heeft vrijdagavond om zeven uur in zijn woning in Boxtel een 26-jarige man aangehouden voor diefstal met geweld aan de Parallelweg zuid. Eerder die middag was de man de woning van zijn ex-vrouw binnengedrongen. Hij had de deur ingetrapt, was naar boven gelopen, had daar een laptop gepakt en was weer weggegaan. Getuigen hadden hem herkend en met toestemming van de Officier van Justitie is de man later in zijn woning aangehouden.

www.inwonersnieuws.nl

Onderzoek gestart na schietincident

Rosmalen - De politie is vrijdagavond om bijna half negen gestart met een uitgebreid onder-zoek naar aanleiding van een schietincident waar een man gewond is geraakt. Om die tijd is er bij een horeca gelegenheid een 40-jarige man uit Egmond-Binnen binnen komen lopen die vertelde dat hij was neergeschoten. De man had een wond aan zijn been. Hij zou op de par-keerplaats neergeschoten zijn. Het slachtoffer kon niet gehoord worden en er waren geen ge-tuigen van het schieten. Het slachtoffer was daarvoor in de horeca gelegenheid geweest. De politie tast geheel in het duister wat er gebeurd is en waarom. De technische recherche heeft de mogelijke plek waar geschoten zou kunnen zijn uitgebreid onderzocht. De recherche onder-zoekt de zaak verder. Het slachtoffer is buiten levensgevaar.

www.inwonersnieuws.nl

Aanrijding met letsel

Boekel - Een 13-jarige jongen uit Boekel is vrijdagavond net na zes uur gewond geraakt bij een aanrijding op de Rutger van Herpenstraat. Een 18-jarige man uit Boekel reed in zijn auto over die straat. Het was op dat moment erg druk. Volgens zijn verklaring kwam de jongen op zijn fiets tussen het verkeer door. Hij kon hem niet meer ontwijken en botste tegen hem aan. Het slachtoffer viel en raakte gewond. Hij is naar het ziekenhuis vervoerd.

www.inwonersnieuws.nl

Onderzoek naar autobranden

Vught - In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn drie auto's uitgebrand. De eerst auto brandde uit in Klein Brabant om half elf. Om één uur brandde er een bestelauto uit in de Piacenzastraat. En om drie uur was het raak in de Antoniusstraat waar een auto ook geheel uitbrandde. Ui-teraard kan het toeval zijn maar de politie gaat toch uit van brandstichting en is een onderzoek gestart. De technische recherche zal de auto's onderzoeken en in de loop van zaterdagmorgen zal er een buurtonderzoek gehouden worden. Maar mochten er mensen zijn die iets gezien of gehoord hebben over deze branden dan worden zij dringend verzocht zich te melden bij de politie in Vught via 0900-8844 of eventueel anoniem via 'M' op nummer 0800-7000.

www.inwonersnieuws.nl

Inbraak bij apotheek

Rosmalen - Een getuige heeft gezien dat drie mannen zaterdagmorgenvroeg om iets over half een bij een apotheek aan de Oude Baan ingebroken hebben. Hij reed langs en zag de mannen lopen. Ze stapten in een grote donkerkleurige auto en reden weg in de richting van de rotonde. Ondanks het feit dat het alarm afging en de politie direct de omgeving afzette waren de dieven al gevlogen. De voorzijde van de winkel was met veel geweld open gebroken. Het is niet duidelijk of er iets weggenomen is. Er wordt gekeken of er camera beelden van de inbraak zijn. getuigen worden verzicht zich te melden. De auto, waarvan het kenteken bekend was, bleek de vorige dag in Tilburg gestolen.

www.inwonersnieuws.nl

Rijbewijs ingevorderd

Ravenstein - Bij een controle is zaterdagmorgen om één uur een dronken 33-jarige inwoner uit Herpen door de man gevallen. Agenten controleerden hem in zijn auto op de Hamstraat. Aan het bureau bleek dat hij meer dan vier keer teveel op had als beginnend bestuurder. Hij kon direct zijn rijbewijs achter laten. De officier van justitie beslist of hij hem weer terug krijgt.

www.inwonersnieuws.nl

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers