zaterdag 16 oktober 2010
Eindhoven: Politie houdt agressieve man aan na mishandeling en bedreiging

Agenten hielden vrijdagmiddag omstreeks 16.00 uur een 45-jarige Eindhovenaar aan op de Stationsweg. Vlak voor zijn aanhouding zou hij een 29-jarige bedrijfsleider van een winkel aan het 18 Septemberplein mishandeld hebben, door deze te slaan en te schoppen. Daarnaast bedreigde hij het slachtoffer ook met de dood. Toen de man het winkelpand verlaten had werd de politie gewaarschuwd. Aan de hand van een signalement kon de man op de Stationsstraat worden aangehouden. Tijdens de rit naar het politiebureau bedreigde hij de twee agenten eveneens met de dood. De agressieve man is in verzekering gesteld voor verder onderzoek. De bedrijfsleider deed aangifte van zowel de mishandeling als van de bedreiging.

www.inwonersnieuws.nl

Eindhoven: Politie houdt vrouw aan na geluidsoverlast

De politie heeft zaterdagmorgen omstreeks 5.45 uur een 27-jarige vrouw in haar woning in het stadsdeel Stratum aangehouden. De politie belde bij haar aan in verband met geluidsoverlast. Na enige tijd opende een vrouw de deur. De agenten vertelde dat de muziek direct uitgezet moest worden en dat de bewoonster een bekeuring krijgt voor geluidsoverlast. In de woning waren meerdere personen aanwezig. Om ervan verzekerd te zijn dat het ging om de daadwerkelijke bewoonster van het huis, werd haar gevraagd zich te legitimeren. Ze weigerde, ook toen haar daar meerdere malen om werd gevraagd. Daarop hielden de agenten de vrouw aan en is zij meegenomen naar het politiebureau. Hier is tegen haar proces-verbaal opgemaakt, dat door de politie wordt doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

www.inwonersnieuws.nl

Eindhoven: Politie houdt verdachte aan voor wegnemen gsm

De politie hield zaterdag omstreeks 4.30 uur op het Catharinaplein een 22-jarige Eindhovenaar aan. Hij wordt verdacht van het wegnemen van een gsm. Even daarvoor zat de gsm-eigenaar, een 22-jarige man uit Nuenen, op het plein op een bankje te bellen. Hij werd aangesproken door de latere verdachte, een voor hem onbekende jongen. Omdat de gsm iets mankeerde liet hij deze zien aan de verdachte, die daarop de gsm aanpakte en wegliep in de richting van een paar personen. Toen de eigenaar zijn mobiel opeiste, nam de groep een dreigende houding aan. De jongeman uit Nuenen besloot daarop de politie in te schakelen, die kort daarop aan de hand van een signalement de verdachte kon aanhouden. De verdachte werd ingesloten voor verder onderzoek. De gsm-eigenaar deed aangifte. Het mobieltje is nog niet terecht.

www.inwonersnieuws.nl

Eindhoven: Politie houdt man aan voor rijden zonder rijbewijs

Agenten hebben zaterdagmorgen omstreeks 9.15 uur op de Bennekelstraat een 18-jarige Eindhovenaar aangehouden. Vlak voor zijn aanhouding bestuurde hij een personenauto. Toen hem bij de staandehouding om het rijbewijs gevraagd werd, gaf hij aan er geen te bezitten. Ook trof de politie softdrugs aan op de bijrijderstoel en in een kledingstuk. Op het politiebureau werd hij gefouilleerd en kwam er nog een zakje met hasj tevoorschijn. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt, dat door de politie wordt doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie. De softdrugs worden vernietigd.

www.inwonersnieuws.nl

Helmond: Politie houdt verdachte aan voor mishandeling

De politie heeft vrijdagmiddag omstreeks 16.00 uur een 44-jarige man in zijn woning in Helmond centrum aangehouden. Even daarvoor zou hij een 45-jarige vrouw - ze zijn bekenden van elkaar - in haar woning in Helmond centrum zonder enige aanleiding hebben mishandeld door haar keel dicht te knijpen. Door van zich af te slaan staakte de man de mishandeling en verliet haar woning. Direct daarop waarschuwde zij de politie. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. De verdachte is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

www.inwonersnieuws.nl

Helmond: Politie verricht drie aanhoudingen voor vechtpartij in café

Vanwege vechten in een café aan de Havenweg heeft de politie kort na het gevecht drie aanhoudingen verricht. Het gaat om drie Helmonders in de leeftijd van 19, 28 en 40 jaar. Twee personeelsleden zouden tijdens de vechtpartij geschopt en geslagen zijn. De drie werden ingesloten voor verder onderzoek en tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt, dat door de politie wordt doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

www.inwonersnieuws.nl

Bladel: Politie vordert rijbewijs in van dronken automobilist

De politie vorderde zaterdagmorgen omstreeks 4.30 uur het rijbewijs in van een 24-jarige man uit Bladel. Dat gebeurde toen bleek dat hij bij een alcoholcontrole op de Sniederslaan teveel gedronken had. Op het politiebureau blies hij een alcoholpromillage van ruim 1,2. Zijn rijbewijs is ingevorderd en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt, dat door de politie wordt doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

www.inwonersnieuws.nl

Duizel: Politie houdt man aan voor huiselijk geweld

Vrijdagmiddag omstreeks 15.10 uur hield de politie een 39-jarige man in zijn woning aan. De politie was kort daarvoor door zijn 30-jarige partner gewaarschuwd. Zij vertelde dat ze door hem eerder in de middag was mishandeld. Hij zou haar bij de keel hebben gepakt, op de grond hebben geduwd en aan haar haren hebben getrokken. Van de mishandeling deed het slachtoffer aangifte. De man is meegenomen naar het politiebureau. Hier is tegen hem proces-verbaal opgemaakt, dat door de politie wordt doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

www.inwonersnieuws.nl

Valkenswaard: Politie pakt man op voor mishandeling

Kort na middernacht heeft de politie op de Markt een 18-jarige man uit Valkenswaard aangehouden. Hij wordt verdacht van mishandeling. Een kleine tien minuten daarvoor werd een 19-jarige man uit Riethoven, die op een terras op de Markt zat, zonder enige aanleiding door de verdachte geslagen. De agressieve man, die deel uitmaakte van een groepje van een tiental jongens/mannen, bleef het slachtoffer uitdagen. Het slachtoffer vroeg aan zijn vrienden hier een eind aan te maken. Toen dat niet gebeurde, besloot het slachtoffer te vertrekken. Vervolgens werd hij door de agressieve man met gebalde vuist in het gelaat geslagen; ook kreeg hij klappen van andere mensen die deel uitmaakten van het groepje. Het slachtoffer wist weg te komen en kon vervolgens de politie waarschuwen. Aan de hand van een signalement kon de verdachte worden aangehouden. Hij is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

www.inwonersnieuws.nl

Veldhoven: Politie vordert rijbewijs in van dronken automobiliste
Tijdens een alcoholcontrole zaterdagmorgen omstreeks 2.30 uur op de Ambachtslaan bleek een 33-jarige automobiliste teveel gedronken te hebben. Ze werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse. Hier blies zij een alcoholpromillage van ruim 1,4. Haar rijbewijs is ingevorderd en tegen haar is proces-verbaal opgemaakt.

www.inwonersnieuws.nl

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers