donderdag 28 oktober 2010
Man zonder rijbewijs moet auto inleveren
's-Hertogenbosch - De politie heeft donderdagmorgen rond 11.30 uur een 43-jarige Bosschenaar aangehouden in de Aastraat. Agenten zagen de man rijden in zijn auto en bij hen was bekend dat de automobilist geen rijbewijs had. De bestuurder parkeerde zijn auto en stapte uit. Daar werd hij vervolgens aangehouden. Zijn auto bleek niet verzekerd en werd in beslag genomen. Na verhoor is de man heengezonden met een proces-verbaal.

Aanhouding voor rijden zonder rijbewijs
Oeffelt - Een 48-jarige man uit Grave is donderdagmiddag rond 12.00 uur aangehouden op de Viltseweg. Surveillerende agenten controleerden de auto waarin de man reed. Hij bleek geen rijbewijs te hebben. Bovendien had de man nog een boete van 80,63 euro open staan. Hij werd aangehouden en na verhoor heengezonden met een proces-verbaal. De openstaande boete heeft de man betaald.

Shampoo dief aangehouden
Veghel - De politie heeft donderdagmiddag rond 12.45 uur een 26-jarige man uit Vlijmen aangehouden in een supermarkt aan het Stadhuisplein. De man had geprobeerd om 23 flacons shampoo met een totale waarde van 73 euro te stelen. Hij werd betrapt door de bedrijfsleider. Na verhoor is de man heengezonden met een proces-verbaal.

Verkeerscontrole Vlijmen
Vlijmen - De politie heeft donderdagmorgen tussen 11.00 en 11.30 uur een snelheidscontrole gehouden op de Vendreef. Er werden in totaal 96 voertuigen gecontroleerd. Tien bestuurders reden te hard en werden bekeurd. De hoogst gemeten snelheid was 93 km/uur in een 60 km zone. Daarnaast werd nog een bestuurder bekeurd voor niet handsfree bellen.

Aanhouding voor tanken zonder betalen
Nuland/Oss - De politie heeft woensdagmiddag rond 13.00 uur een 30-jarige man uit Nuland aangehouden op de Burg. Teunissenstraat. Hij wordt verdacht van zes keer tanken zonder te betalen. Dat gebeurde tussen in september en oktober bij verschillende tankstations in Nuland en Oss. De verdachte zou op zijn motor bij pompstations brandstof hebben gestolen. Naar aanleiding van de diefstallen werd een politieonderzoek ingesteld. Dat leidde naar de verdachte. Hij is inverzekering gesteld en wordt vrijdag voorgeleid aan de Rechter-Commissaris.

Bromfietsdief aangehouden
's-Hertogenbosch - Op woensdagavond is rond 19.10 uur in de Molenstraat een 14-jarige Bosschenaar aangehouden voor het stelen van een brommer. Een oplettende buurtbewoner zag dat de brommer werd gestolen en ging achter de verdachte aan. De verdachte gooide de brommer in de richting van de getuige en viel toen zelf op de grond. De getuige heeft hem vastgegrepen en de politie gealarmeerd. De agenten hebben hem aangehouden en meegenomen naar het bureau.

Aanrijding met twee gewonden
Megen - Woensdagavond omstreeks acht uur zijn er op de Noord Zuid twee mannen gewond geraakt bij een aanrijding tussen een auto en een tractor. Een 35-jarige inwoner uit Megen reed door onbekende oorzaak achterop de tractor. Op die tractor zaten een 58- en een 63-jarige man uit Megen. Door de klap verloor de bestuurder de macht over het stuur en kantelde de tractor. Daardoor raakten de twee inzittenden gewond. Ze zijn met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie onderzoekt de zaak en maakt proces-verbaal op.

http://www.inwonersnieuws.nl/

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers