donderdag 14 oktober 2010
Eindhoven: Politie houdt verdachten aan na auto-inbraak

De politie heeft woensdagavond rond 19.30 uur op de Oude Torenstraat twee mannen van 24 jaar uit Eindhoven en Vianen aangehouden. Even daarvoor vond op de Fuutlaan een autoinbraak plaats. Bij de diefstal was een auto weggereden met twee personen. Deze auto werd even later op de Oude Torenstraat aangetroffen met de twee verdachten. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau. Tegen het stel is proces-verbaal opgemaakt, dat door de politie wordt doorgezonden naar het Openbaar Ministerie.

www.inwonersnieuws.nl

Eindhoven: Politie houdt vrouw aan voor heling

De politie heeft woensdagmiddag rond 13.40 uur in haar woning in Tongelre een 26-jarige vrouw aangehouden. Zij wordt verdacht van heling van een gsm die bij een woninginbraak op de Stellenboschstraat op 27 september was ontvreemd. In de woning van de verdachte werd de gsm aangetroffen die door de politie in beslag is genomen. De Eindhovense is voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

www.inwonersnieuws.nl

Veldhoven: Politie ontmantelt hennepkwekerij in woning

De politie heeft woensdagmiddag rond 14.00 uur een hennepkwekerij aangetroffen in een woning aan de Dorpstraat. Door een getuige werd de politie in kennis gesteld. In de woning troffen agenten verschillende hennepkwekerijen aan. In de kelder, op de eerste verdieping en op de zolder van de woning werden in totaal 945 planten aangetroffen. Er is geen verdachte aangehouden. De politie doet onderzoek. Alle planten en benodigdheden zijn in beslag genomen en vernietigd.

www.inwonersnieuws.nl

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers