donderdag 28 oktober 2010
Eindhoven: Politie vordert rijbewijs in van dronken automobilist
De politie heeft donderdagmiddag rond 14.30 uur het rijbewijs van een 52-jarige automobilist  uit Eindhoven ingevorderd. Surveillerende agenten zagen de man kort daarvoor rijden op de Cederlaan. Bij controle bleek dat hij had gedronken. Op het bureau blies de bestuurder een promillage van ruim 1,8. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt, dat door de politie wordt doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Helmond: Gestolen bronzen beeld Bureau Brabant
In Bureau Brabant wordt maandagavond aandacht besteed aan een gestolen bronzen beeld in Helmond. Het beeld, dat jarenlang aan het Ketsegangske in Helmond gestaan heeft, is gestolen. Van donderdag 9 op vrijdag 10 september 2010 is het beeld van zijn sokkel gehaald. De politie is op zoek naar getuigen die het beeld na deze datum nog gezien hebben of mogelijk weten waar het te koop aangeboden is. De eerste uitzending van Bureau Brabant is op maandag 1 november 2010 om 18.55 uur op Omroep Brabant. Daarna wordt het programma ieder uur herhaald en de laatste uitzending is op dinsdag 2 november  2010 om 16.55 uur.

Best: Politie houdt verdachte van huiselijk geweld aan
De politie heeft woensdagmiddag rond 14.15 uur een 30-jarige man uit Best aangehouden op het politiebureau. Hij wordt ervan verdacht op dinsdagavond rond 20.15 uur zijn 31-jarige ex-vrouw te hebben geschopt en geslagen in hun woning. Ook zou hij haar bedreigd hebben. De man meldde zich de volgende dag op het bureau en werd daar aangehouden ter zake huiselijk geweld. Hij is in verzekering gesteld.

Geldrop: Politie arresteert man voor poging inbraak in woning
De politie heeft donderdagochtend rond 11.00 uur een 35-jarige Eindhovenaar aangehouden op de Mierloseweg. Hij zou kort daarvoor geprobeerd hebben in te breken in een woning aan de Linnenstraat. Een oplettende buurtbewoner zag dat de man aan de voorzijde van de woning het raam probeerde open te breken. Door de getuige werd de politie gebeld en het signalement van de verdachte doorgegeven. Agenten zagen de verdachte op de Mierloseweg rijden op een snorfiets en dwongen hem daar te stoppen. De Eindhovenaar is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Someren: Dode bij aanrijding
Bij een aanrijding op de Nieuwendijk is donderdagochtend rond 3.00 uur een 22-jarige automobilist uit Someren om het leven gekomen. Door nog onbekende oorzaak is de bestuurder daar tegen een boom gereden. Het 22-jarige slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De politie heeft technisch onderzoek verricht.

Eindhoven: Politie houdt man aan voor tasjesroof
De politie heeft  woensdagmiddag rond 17.15 uur een 39-jarige Eindhovenaar aangehouden op de Rietvinkstraat. Hij zou kort daarvoor samen met een tweede persoon een tas hebben weggenomen van een 20-jarige vrouw op de Wouwermanstraat. Ter plaatse bleek dat één van de verdachten samen met de vriend van het slachtoffer naar de tas aan het zoeken waren. De Eindhovenaar is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar is hij in verzekering gesteld voor verder onderzoek. De tas werd door een buurtbewoonster teruggevonden.

Eindhoven: Politie houdt woninginbreker aan buiten heterdaad
De politie heeft woensdagmiddag rond 17.30 uur een 48-jarige Eindhovenaar aangehouden op de Markt. De man zou op dinsdag 5 oktober rond 18.00 uur geprobeerd hebben in te breken in een woning aan het Markiezaatpad. De verdachte kon na onderzoek buiten heterdaad worden aangehouden. De Eindhovenaar is ingesloten voor nader onderzoek.

Eindhoven: Politie houdt vrouw aan voor mishandeling
De politie heeft woensdagmiddag rond 15.45 uur een 18-jarige vrouw uit Valkenswaard aangehouden op de Boschdijktunnel. De vrouw zou kort daarvoor een 18-jarige vrouw uit Valkenswaard in haar gezicht hebben geslagen. Dit gebeurde tijdens het uitstappen bij een bushalte. Ook de moeder van het slachtoffer werd geslagen door de verdachte. Kort daarvoor zou de buschauffeur de verdachte en haar vriendinnen aangesproken hebben in de bus omdat zij luidruchtig waren. Toen dit toch door bleef gaan, zei het slachtoffer hier iets van. Toen ze uit wilde stappen, werd ze geslagen. De verdachte is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Eindhoven: Politie houdt agressieve man aan op het bureau
De politie heeft woensdagavond rond 23.30 uur een 34-jarige Eindhovenaar aangehouden op het politiebureau aan de Mathildelaan. De man zou kort daarvoor daar politiepersoneel beledigd hebben. Ook zou hij geschopt en geslagen hebben tegen het meubilair. Hij wilde onderdak hebben. De man is onder verzet aangehouden en ingesloten op het bureau.

Eindhoven: Politie houdt minderjarige aan zonder rijbewijs
De politie heeft donderdagochtend rond 4.15 uur een 17-jarige automobiliste uit Eindhoven aangehouden op de Doctor Cuyperslaan. Surveillerende agenten zagen de bestuurster kort daarvoor rijden op de Woenselsestraat. Bij controle gaf het meisje valse personalia op. Uit onderzoek bleek dat deze gegevens niet klopten en dat het meisje minderjarig was. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt, dat door de politie wordt verstuurd naar het Openbaar Ministerie.

http://www.inwonersnieuws.nl/

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers