vrijdag 15 oktober 2010
Helmond/Eindhoven: Politie houdt drie verdachten aan voor zware mishandeling

De politie hield dinsdagmorgen omstreeks 7.00 uur buiten heterdaad een 23-jarige vrouw aan. De aanhouding vond plaats in haar woning in Eindhoven in het stadsdeel Stratum. Twee uur later werd een 23-jarige vrouw uit Geldrop op het politiebureau Helmond-Centrum buiten heterdaad aangehouden. De twee zijn ingesloten voor verder onderzoek. Zij worden verdacht van meerdere strafbare feiten, waaronder diefstal, afpersing, vrijheidsberoving en zware mishandeling. Vorige week woensdag werd al een medeverdachte aangehouden. Het gaat om een 21-jarige vrouw uit Bergeijk. Zij werd direct daarop ingesloten voor verder onderzoek. De drie verdachten kennen elkaar en hun slachtoffer is een 29-jarige Helmonder. Hij zou in zijn woning in Helmond-West door de verdachten zijn mishandeld. De man liep brandwonden op in het gezicht en bovenlichaam doordat hij was overgoten met chloor. Ook vertoont hij lichte verwondingen op benen en armen. De man maakt het naar omstandigheden redelijk en is thuis. De zaak begon te rollen toen een week eerder, om precies te zijn op maandag 4 oktober, het slachtoffer aangifte deed.

www.inwonersnieuws.nl

Eindhoven: Politie pakt man op voor beroving van auto

De politie heeft vrijdagochtend rond 10.00 uur op de Piuslaan een 31-jarige man uit Eindhoven aangehouden voor beroving van een personenauto. De man wordt daarnaast tevens verdacht van poging diefstal van geld en het verlaten van een plaats ongeval. Rond 8.30 uur zou de man bij een winkel aan de Heezerweg geld uit de kassa hebben willen stelen. Er ontstond een worsteling met de winkelmedewerker en de man ging er zonder buit vandoor. Kort daarna kwam bij de politie de melding binnen dat een 29-jarige vrouw uit Eindhoven onder dwang haar auto moest afstaan. De dader ging er in haar auto vandoor. Gewaarschuwde agenten zagen de gestolen auto staan voor een rood verkeerslicht op de Piuslaan. De man is daar aangehouden. Voordat de man werd aangehouden zou hij, op de Otto Veniusweg, tegen een andere personenauto zijn gereden en vervolgens zijn doorgereden. Een 30-jarige vrouw uit Leende deed hiervan aangifte. De man is meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek.

www.inwonersnieuws.nl

Eindhoven: Politie houdt verdachte van mishandeling aan

De politie heeft vrijdagochtend rond 2.15 uur een man van 23 jaar uit Eindhoven aangehouden op het Stratumseind. Surveillerende agenten zagen dat hij daar een andere man een vuistslag in diens gezicht gaf. Het slachtoffer, een 27-jarige man uit Leeuwarden, viel daardoor achterover en raakte bewusteloos. Nadat hij weer aanspreekbaar was, is hij per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Daar is hij ter observatie opgenomen. De verdachte is aangehouden en in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Omdat het om een militair gaat, neemt de KMAR het onderzoek over.

www.inwonersnieuws.nl

Eindhoven: Politie neemt hoeveelheid gedroogde hennep in beslag

De politie heeft vrijdag rond het middaguur een hoeveelheid gedroogde hennep ontdekt in een woning in Woensel-Noord. Bij de politie was informatie binnengekomen dat in de tuin van het huis enkele hennepplanten stonden. Er bleken inderdaad drie planten en een inmiddels geknipte plant te staan. Toen agenten in de woning kwamen, vonden ze in totaal 700 gram gedroogde henneptoppen. De planten en de hennep zijn in beslag genomen en worden vernietigd. De bewoners van de woning zijn gehoord en tegen hen is proces-verbaal opgemaakt. Dat wordt doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

www.inwonersnieuws.nl

Helmond: Politie ontdekt hennepkwekerij in woning

De politie heeft vrijdagochtend rond 9.30 uur een hennepkwekerij ontdekt in een woning aan de Vlietstraat. In drie ruimten stonden in totaal ruim 2500 hennepstekjes en ruim 150 hennepplanten. Alle planten en de aangetroffen kweekapparatuur zijn in beslag genomen en vernietigd. De stroom voor de kwekerij werd illegaal afgetapt. De bewoners van de woning zijn gehoord en tegen hen is proces-verbaal opgemaakt. Dat wordt doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

www.inwonersnieuws.nl

0 reacties:

Inwonersnieuws

Blog Archive

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers